Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво оръжие за защита със 100%-ов спиращ ефект ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Какво оръжие за защира със 100%-ов спиращ ефект ?

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
    Малко не ми се вярват тия приказки. Че даже е в свободна продажба, а вие го сравнявате с огнестрелно оръжие.
    Ножовете са в свободна продажба. И брадвите. Спрея за мечки може да ти изгори очите. И тоя за хора, ако се престараеш може да доведе до гадни ефекти. Ако си астматик, си много умрял астматик.
    Последно редактирано от NIKSD; 29-04-17, 23:16.
    https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Бе ножовете.....хората коли продават,по над 100 коня коли и тон тенекия ти за едната ножка
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

Трудно се използват ножове и брадви, а некоя невеста, изобщо без да мисли, ще ти натисне бутончето.
        Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Трудно се използват ножове и брадви, а некоя невеста, изобщо без да мисли, ще ти натисне бутончето.
          Абе от всеки 100 скандала завършили с убийство, някъде 80 са с ножове... И това за тук, дето имаме средно 88 огнестрелни оръжия на всеки 100 човека.

Коментар

Не знам. Мисля си, срещу нож, все има някаква защита, докато при спрея, поне както го представяте, нямаш никакъв шанс.
            Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Вдигне ли ти мерника рано или късно ще заспиш и после....послеееее........мали кръв и сополи по цялата възглавница

Спрея ако е спрей у вас правиш мазало,кръв може да няма ма сополи ще има по тавана чак.Тоя за мечки е нещо междинно,не е гел ма не и облак и добре работи на дистанция и срещу повече хора - по тая причина тук е забранен над даден размер като тоя за мечки е 4 пъти / по спомени / по-голям от разрешеното,сакьн да не нараниш някой престъпник.
              TOYOTA SEQUOIA ‘11
              W140 S420 '99

Коментар

На повечето здрави хора спрея ще предизвика ред сълзи, 3 реда сополи. Ама знаеш ли го колко е здрав? Ако е астматик...
                Тук преди няколко месеца, като взимах поредното желязо, взех и един такъв спрей. Ония в магазина ми казаха, че а го ползвам, а са ме закарали на съд. Логиката е ползваш желязо докато не го спреш. И го ползваш само, ако мислиш, че ти е застрашен живота. Ама, ако ти е застрашен живота, бъркаш, и вместо .45 ACP, вадиш спрей. Ама за да си ползвал спрей, значи си знаел, че не ти е застрашен живота. И за това- големичък калибър с кухи върхове.

Ама при вас е различно. И пак е котка в чувал.

Коментар

Първо спрея и после
                  TOYOTA SEQUOIA ‘11
                  W140 S420 '99

Коментар

Не знам. Мисля си, срещу нож, все има някаква защита, докато при спрея, поне както го представяте, нямаш никакъв шанс.
                    Последния който ми го показаха е ефективен до 5 метра което позволява да избегнеш близкия контакт с нападателя .
                    Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Точно обратното! Ножа печели и срешу пистолет ако разстоянието е под 3 метра и рвемето под едно цяло и не знам колко секунди. Това ако ножаря е тръгнал на "УРА" де.
                      А за спей срещу нож... Пак така - даже спея да е срещу мечки, със зарин и тн... Абе всичко е в разстоянието и времето за реакция.

Коментар

Нормален човек изминава 4м с 14км/ч за една секунда.Айде две да са с подготовката за тичане.Тъкмо ще те е хванал с ръце в джобовете или с неразкопчан кобур.

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
                          ... Ама, ако ти е застрашен живота, бъркаш, и вместо .45 ACP, вадиш спрей. Ама за да си ползвал спрей, значи си знаел, че не ти е застрашен живота. ...
                          Ами то е според зависи. Може пък и да си нямал 455-и калибър и от зор вадиш това, което имаш. Или пък да си някакъв суперхуманист, който не ще да трепе някого, дори когато му е застрашен животът.
                          Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                            Ами то е според зависи. Може пък и да си нямал 455-и калибър и от зор вадиш това, което имаш. Или пък да си някакъв суперхуманист, който не ще да трепе някого, дори когато му е застрашен животът.
                            То ако нямаш оръжие е ясно. Аз говоря, ако имаш и стои до спрея. Тук предупредителни изстрели са кофти идея, стрелба в краката е кофти идея, въобще всичко е много черно и бяло- не ти ли застрашава живота, не използваш нищо, застрашава ли ти живота, ползваш най ефективното нещо по най-ефективния начин за да го спреш по възможно най бързия начин. Това е пряк превод от адвокати занимаващи се с такива дела.

Коментар

Спрейове с ярки цветове бояджийски съм заредил в къщи ,за близките ,когато ме няма.На други нямам доверие ,а и не се знае дали няма да те обгазят и тебе в определени ситуации.За ножовете е тъпа работа ,но можеш ли да използваш са ефективни.Става въпрос за покриване на дистанции 3-5 -7метра със забиване ,а и не само ножове,всичко дето лети и може да се забие,в това число и права лопатка.Обаче си е бая варварско .Нападателя трябва категорично да застрашава живота ти с неогнестрелно оръжие ,а ти да имаш нещо което се забива.Трябва обаче да си владееш упражнението и движението.Мразя ножове ,но от юноша се научих да забивам доста неща и това е голям плюс .Надали ще използвам това умение за самозащита,но е бързо и ефективно.
                              Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

А защо трябва да е огнестрелно оръжието с което ти застрашава живота нападателя? Брадва не става ли?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X