Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво оръжие за защита със 100%-ов спиращ ефект ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Какво оръжие за защита със 100%-ов спиращ ефект ?

Първоначално публикуван от ИВАН НЕДОКЛАНОВ Преглед на мнение
    Тя, че темата трябваше отдавна да се заключи , е ясна работата, ама ... вие сериозно ли си вярвате, че ще убиете човек, защото е нарушил правилата за движение и е излязъл да ви псува ?
    Не,кой го казва това пък и защо да се заключи,защото си вадиш грешни заключения ли?
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

Значи, да обобщим: Не се бъзикай с джипар, защото:
      1. Винаги носи въже (на което да те обеси), нож (който да хвърли по тебе), пищов (с който да те обгази необратимо).
      2. Има брадва и/или моторен трион, за да разфасова трупа.
      3. Има найлони или ковчегоподобна кутия на покрива, в които да сложи парчетата.
      4. Кара високопроходима кола, с която да закара останките в дън гори тилилейски.
      5. Има лопата/кирка, с които да ги закопае надълбоко.
      6. Познава се с куп приятели (служители включително), които да свидетелстват, че цяла седмица е пил с тях и никъде не е излизал.

Коментар

Първоначално публикуван от Absolut Преглед на мнение
        Значи, да обобщим: Не се бъзикай с джипар, защото:
        1. Винаги носи въже (на което да те обеси), нож (който да хвърли по тебе), пищов (с който да те обгази необратимо).
        2. Има брадва и/или моторен трион, за да разфасова трупа.
        3. Има найлони или ковчегоподобна кутия на покрива, в които да сложи парчетата.
        4. Кара високопроходима кола, с която да закара останките в дън гори тилилейски.
        5. Има лопата/кирка, с които да ги закопае надълбоко.
        6. Познава се с куп приятели (служители включително), които да свидетелстват, че цяла седмица е пил с тях и никъде не е излизал.
        7. Щом кара джип има поне четвърти дан по киокушинкай.
        8. Прави група от 50 стинки на 25 метра с Макаров.
        9. Разглобява и сглобява калашник за 12 секунди.
        10. Има кинти, да си позволи адвокати, които ти не можеш да си позволиш.
        11....
        12....
        .....
        Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
          Не,кой го казва това пък и защо да се заключи,защото си вадиш грешни заключения ли?
          Моя грешка , не видях че е преместена в приказвалнята.
          Значи продължаваме ученическата надпревара
          Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
          За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Прави сте, че темата е за кофата от доста страници насам...
            Бенц, дали нося Аркуса или не, не е от значение в стандартна ситуация с участието на повярвала си батка. Коментара ми към собственика на МЛ-а беше съвсем в друга посока. В отговор на Иван - Не, не бихме убили човек за това, че е нарушил ЗДвП, не бихме го убили и за това, че ни псува, нито за това, че ръкомаха и се пени. Много малко са нещата за които някой би казал, че ще убие човек и да го мисли наистина.
            Аз все още си държа на моята теза - имайте камера/и в колата, снимайте постоянно, заключете си вратите и дайте на псуващия, ръкомахащия и беснеещият да се разбере, че е увековечен. Колкото и да е силен, който и да го пази, ще му се стричи лайното защото после ще трябва да дава обяснения пред някой по-голям от него. Общественото мнение е силен фактор, който ако знаеш как да манипулираш можеш да използваш за да спреш тока на средностатистическия дришльо.
            Дойде ли момент в който ти разбият стъклото и се опитват да те вадят от колата - тогава става интересно. За тогава вече можете да си имате гелов спрей или друго високо ефективно средство за отбрана. В момента в който в колата се появят чужди ръце един карамбит е незаменимо помагало за това ограничено пространство. Формата му го прави изключително дискретен а конструкцията достатъчно стабилен. Както по-рано беше казано - важна е изненадата. Изненада смесена с карамбит са страшна комбинация.
            Беше зададен въпроса - дали ще извадиш пистолет ако насрещния също има. Да приемем, че сме въоръжени. Ситуацията е интересна - ти си в колата, тя е заключена, джамовете са вдигнати, агресора е навън и беснее. Вади пистолет, който ти не знаеш дали е газов или не и почва да ръкомаха с него. Ако си имал поне малко акъл в главата, си се подготвил предварително и твоя също е или изваден, или поне готов за изваждане но скрит от погледите. Ако реши да стреля, няма какво да се мисли - отвръщаш на огъня. Камерата е записала цялата ситуация, Първия произведен изстрел, твоя отговор също. Не си баба Ванга и не си наясно, дали това с което те стрелят е истинско или не. Дилемата е друга - как ще постъпиш на изваден пистолет и ръкомахащ пезевенг, когато семейството ти е в колата? Ще чакаш ли първия изстрел?
            42

Коментар

11. Не му требва пищоф, щото фърга чекия на 50 метра.

12. Ако требва да бега, развива скорост 40 километри само за час и то бос по пресечена меснос.
              Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от slaf4u Преглед на мнение
                Аз все още си държа на моята теза - имайте камера/и в колата, снимайте постоянно, заключете си вратите и дайте на псуващия, ръкомахащия и беснеещият да се разбере, че е увековечен. Колкото и да е силен, който и да го пази, ще му се стричи лайното защото после ще трябва да дава обяснения пред някой по-голям от него. Общественото мнение е силен фактор, който ако знаеш как да манипулираш можеш да използваш за да спреш тока на средностатистическия дришльо.
                Алилуя! Първият смислен пост от няколко страници насам.
                Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.

Коментар

А е да де,те за това говоря и аз - не знаеш дали и какво и не знаеш пищова колко е истински и дали си жив с твоя в ръцете......нямаш време за онче бонче па после ако оживее да обяснява,че бил газеняк.

На мен пределно ми е ясно Славчо какво е НЕИЗБЕЖНА и няма ма това може или онова може - вадят ти и е готов да те гърми или дупче до дупка и в такава ситуация според мен са много малко хората които ще се отнесъл към карамбола с Емчи ко толко,и то чуек,кь дь гу гьрмь

А както се вижда има и такива,снимам го,снимам го......и като на кино ти забива един нож в бьбрека.От камерата няма лошо,аз имам в на жената колата,но в мойта освен камера имам и друго,е така за мирис
                  TOYOTA SEQUOIA ‘11
                  W140 S420 '99

Коментар

А е да де,те за това говоря и аз - не знаеш дали и какво и не знаеш пищова колко е истински и дали си жив с твоя в ръцете......нямаш време за онче бонче па после ако оживее да обяснява,че бил газеняк.

На мен пределно ми е ясно Славчо какво е НЕИЗБЕЖНА и няма ма това може или онова може - вадят ти и е готов да те гърми или дупче до дупка и в такава ситуация според мен са много малко хората които ще се отнесъл към карамбола с Емчи ко толко,и то чуек,кь дь гу гьрмь

А както се вижда има и такива,снимам го,снимам го......и като на кино ти забива един нож в бьбрека.От камерата няма лошо,аз имам в на жената колата,но в мойта освен камера имам и друго,е така за мирис
                    Криво ме четеш.
                    Освен това съм сигурен, че не знаеш какво е НЕИЗБЕЖНА...тъй де - сигурно знаеш за себе си, но си нямаш идея какъв смисъл влага съдията в понятието.
                    Нима не разбра, че пистолета е бил газов? Нима не ти стана ясно, че той го е извадил защото му е убивало на хълбока и идеята му е била само да го прехвърли от другата страна...пък ти...да вземеш да го гръмнеш човека... Остави това, ами намесваш и семейството си - искал си бил да ги защитиш...е от какво ги защитаваш...вече установихме без абсолютно никакво съмнение, че ищеца е нямал ни най-малко желание да те напада - той всъщност е излязал от колата защото му е било лошо, усъмнил се е че причината може да е била в това, че пистолета му притиска кръвоносен съд в областта на кръста, искал е да го премести а ти си го гръмнал...
                    42

Коментар

Първоначално публикуван от slaf4u Преглед на мнение
                      Криво ме четеш.
                      Освен това съм сигурен, че не знаеш какво е НЕИЗБЕЖНА...тъй де - сигурно знаеш за себе си, но си нямаш идея какъв смисъл влага съдията в понятието.
                      Нима не разбра, че пистолета е бил газов? Нима не ти стана ясно, че той го е извадил защото му е убивало на хълбока и идеята му е била само да го прехвърли от другата страна...пък ти...да вземеш да го гръмнеш човека... Остави това, ами намесваш и семейството си - искал си бил да ги защитиш...е от какво ги защитаваш...вече установихме без абсолютно никакво съмнение, че ищеца е нямал ни най-малко желание да те напада - той всъщност е излязал от колата защото му е било лошо, усъмнил се е че причината може да е била в това, че пистолета му притиска кръвоносен съд в областта на кръста, искал е да го премести а ти си го гръмнал...
                      Само дето един добър адвокат ще обърне това на 180*
                      Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

НЕма лошо,аз толкова време едва ли ще има да мисля с изваден пищов към муцуната,съдията да ме съди после и каквото сабя покаже,а НЕИЗБЕЖНАТА съм я виждал - оставя го в колата и бой,сигурен обаче че другия няма какво да извади / главно лятото /.
                        При изваден да мисля всичките тия мисли дето ти ги мислиш за мислене......е па я не мисля толко бързо бре,не и с пищов срещу мен / вадили са ми 4 пъти,оцелях,е ма на /.
                        TOYOTA SEQUOIA ‘11
                        W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
                          Само дето един добър адвокат ще обърне това на 180*
                          Именно де
                          42

Коментар

с пищов срещу мен / вадили са ми 4 пъти,оцелях,е ма на /.
                            Само 4 пъти?!?

Изпратено от моят Moto G (4) с помощта на Tapatalk
                            "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

Първоначално публикуван от chris_vicom Преглед на мнение
                              Само 4 пъти?!?

Изпратено от моят Moto G (4) с помощта на Tapatalk
                              Хахаха И аз му ги броя 4, ама може и да съм забравил някой случай. Отдавна беше...
                              https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Първоначално публикуван от chris_vicom Преглед на мнение
                                Само 4 пъти?!?
                                Много ли е?Виж с ножове само 2 пъти ма бягах бързо еле единия път.........пупупупу
                                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                                W140 S420 '99

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X