Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво оръжие за защита със 100%-ов спиращ ефект ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Какво оръжие за защира със 100%-ов спиращ ефект ?

Или голи ръце......50 кила бременна срещу 130 надрусан и космат.......кой да го чака брадва да търси в тая тьмница
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

Предоставям му брадва, за да мога да си го гръмна на спокойствие! Ама, ако е много космат и страшен, аз съм пас, ще го помоля да отиде при комшийката с гордо овисена табелка "дом без оръжие" /тоест, само ще му покажа табелката, той сам ще ме отсвири в полза на комшийката/.
      https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Към Фастера-наемаш ли се да хвърлиш нож срещу нормално облечен човек(не само по потник), и да го нараниш така, че да не е в състояние да продължи атаката?
        То и по потник да е, и по без-все си мисля, че енергията на хвърления нож е доста малко, за да може да се приеме като "приьом" за самозащита.

По уестърните изглежда много ефектно, но толкова.

Хи хи, все ми се струва, че ако успея да нацеля бандита по канчето с дръжката на хвърления нож-ще има по-голям ефект отколкото ако острието(колкото и остро да е) го намери в торса, ако е облечен с риза и куртка/сако/яке. Особено, ако е с дебели зимни дрехи...
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Т.е., преди хвърлянето имаш, срещу себе си, злобна назобена батка. След хвърлянето - още по злобна и не по-малко назобена батка, С НОЖ, а ти вече нож нямаш...

Коментар

Първоначално публикуван от Absolut Преглед на мнение
            Т.е., преди хвърлянето имаш, срещу себе си, злобна назобена батка. След хвърлянето - още по злобна и не по-малко назобена батка, С НОЖ, а ти вече нож нямаш...
            Допускаш стратеджик ерър, както биха казали аверчетата на faster от Тъмните сенки Защо си мислиш, че faster се разхожда запасан само с ЕДИН нож за хвърляне, а? А не допускаш ли вариант човеко да се разхожда в подобен аутфит:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2672d1333221648-navajas-danny-trejo-sfx-throwing-knife-desperado_trejo01.jpg
Прегледи:1
Размер:33.9 КБ
ID:5752299

.... и нЕкой ако му каже нещо накриво следва масакър (отново по терминологията на Момчетата от Тъмните Сенки), а именно:

То аз каЗах и преди няколко страници - като гледам колко черни нинжи пишат у тоа форум, ме е страх да ида за кисело мляко до супера, бахти...
            Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.

Коментар

Оспамихте темата , ей!
              Авторът изрично упомена , че не иска смъртоносен ефект.
              На мен табелката на NIKSD много ми хареса.Само малко да е продупчена на три места след закачване.Поне с 9мм.
              Друго ефективно решение е обучение при Учителя Йода.Буха в локвата Субарото и когато го извади оттам със силата на мисълта...Нататък е ясно.
              Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

По принцип съм спокоен човек, но всеки си има граници. Винаги съм избягвал конфликтите, но понякога просто не става. За това в колата си имам едно газово желязо. Купил съм си специални патрони, но не от България, защото тук са малко забранени. Малко по слаби са от тези спрейове за мечките. Имам и муфа която ми позволява да стрелям и с тъй наречените стоп патрони, но не като тези на полицията, а с желязна сачма около 8 мм. и отгоре с гумено покритие за да може да влезне плътно в муфата. Изстрелва се с халостен патрон. Също забранени в България. Стрелял съм по човек в крака му от около 3 м. направо падна на земята и после стана една... Един път съм стрелял по човек с газов патрон в лицето му от колата. Тръгна към мен с бухалка. Дойде полиция прибраха ни и двамата на мен ми взеха пистолета написах обяснение и ме пуснаха и на другият ден ми върнаха оръжието. На два пъти съм го вадил без да стрелям. Чета по форумите и не мога да разбера хората как така си мисля, че като срещу тях извадят пистолет те ще тръгнат въпреки това да напада или ще извадят примерно боен. Много важно е тук психиката на човек. В повечето случай инстинкта за самосъхранение изиграва голяма роля. Виждал съм как едър бабаит тръгва на бой и от другата страна му вадят газов пистолет без да стрелят и бабаита побягна та не можаха да го настигнат. Колкото и смел да е един човек, като види пистолет срещу него малко се замисля.
                Jeep Grand Cherokee WG 2.7 CRD 2004 Facelift
                Моят канал: https://www.youtube.com/channel/UCtDVShnVmcfYEPWh8igsSNg?view_as=subscriber

Коментар

• От: Какво оръжие за защита със 100%-ов спиращ ефект ?

Иване, уж казваш, че си кротък, и избягваш конфликтите, а после описваш няколко сериозни конфликта.

Ся... Кое е вярното?
                  Има ли желание-има и начин!

Коментар

Тези инциденти са преди време. От тогава гледам да съм "кротък".
                    Моят канал: https://www.youtube.com/channel/UCtDVShnVmcfYEPWh8igsSNg?view_as=subscriber

Коментар

Гледай да не попаднеш на някой с боен,ти да извадиш газеняка и......да разбереш как така ти вадиш и той вади и после ........той обяснява как ти си извадил и до там.
                      TOYOTA SEQUOIA ‘11
                      W140 S420 '99

Коментар

Гледам, гледам.

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                          Гледай да не попаднеш на някой с боен,ти да извадиш газеняка и......да разбереш как така ти вадиш и той вади и после ........той обяснява как ти си извадил и до там.
                          Абе, ще го докарате до гражданска война. Нещо, изгуби ми се ситуацията, май. Газов патлак, муфа с гюлле (ама гумирано)... отсреща имаме боен... пешеходецът вади зеге, а озеленителите от близката градинка пристигат с търмък и храсторез.
                          Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Пропусна тъщата с гергефа.
                            Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Аз имам спрей от тия геловите,ама нещо тая работа не ми вдъхва доверие щото пък с тоя гел трябва едва ли не да се прицелиш та да уцелиш.
                              Та миналата седмица ходих в едни пусти гори и си купих спрей за мечки 88лв. щото съм градско чедо и да не срещна нещо да ме уапе.

Спрея за мечки си е сериозна работа и май може на цяла компания да промени настроението като му гледам размера и аз мисля да си седи за постоянно в колата.
                              Газов имам от 15 години ама така си стои и не го мъкна никъде щото нещо ние пистолет истински ни е спрей като хората,поне да беше травматичен ама не е.

Иначе досега в колата имах само един стар спрей но никога не ми се налагало да го използвам а и много не разчитам на него.
                              Ако стане проблем на дебело газим без да ми мигне окото.

Боен нямам щото е сбъркан закона за личната самоотбрана.

Коментар

Само човек с танк липсва.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X