Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво оръжие за защита със 100%-ов спиращ ефект ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Какво оръжие за защира със 100%-ов спиращ ефект ?

Първоначално публикуван от Сандо Преглед на мнение
    https://9gag.com/gag/axVP96M

Относно ефективността на спрейовете и тексаските реднеци...
    - Как може такива кьопави странични стъкла да монтират?????

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
      Или се биеш или свиваш ушите,нали го написах по-горе.Сам си преценяваш.Но такива случки почти винаги разказва бития...
      То ясно ма пребит да ходя не ми звучи здравословнодаже и със свити уши.

Победител в боя е тоя който го избягва,тук съм много съгласен,аз питах като вече няма начин как да я кара,че и жена му е там.

Аз на градско си нося,с децата като съм си нося,сам много пъти не,че съм сам и не ми дреме много,нямам какво толкова да пазя.
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
        То ясно ма пребит да ходя не ми звучи здравословнодаже и със свити уши.

Победител в боя е тоя който го избягва,тук съм много съгласен,аз питах като вече няма начин как да я кара,че и жена му е там.

Аз на градско си нося,с децата като съм си нося,сам много пъти не,че съм сам и не ми дреме много,нямам какво толкова да пазя.
        Именно, не бива да се стига до бой,камо ли до нещо друго.Затова е добре да се работи по предисторията.На всеки може да се случи да се разсея и да засече някого.Не е нужно да се псува,заканва,засича и т.н , дори най-големия льольо( в твоите очи ).Защото никога не може да си сигурен в изхода на двубоя. А двубой се получава,когато страните се подценяват взаимно . Всеки си мисли,че ще ,,сгъне'' другия.И се получават неприятни ситуации.
        Виден столичен ихтиолог

Коментар

Именно, не бива да се стига до бой,камо ли до нещо друго.Затова е добре да се работи по предисторията.На всеки може да се случи да се разсея и да засече някого.Не е нужно да се псува,заканва,засича и т.н , дори най-големия льольо( в твоите очи ).Защото никога не може да си сигурен в изхода на двубоя. А двубой се получава,когато страните се подценяват взаимно . Всеки си мисли,че ще ,,сгъне'' другия.И се получават неприятни ситуации.
          Е верно ли не си попадал поне веднъж в такава ситуация (дето некой иска да те сгъне, само защото дилъра му е забъркал грешен бъркоч примерно) - тогава дори и любезно/отстъпчивото поведение не върши работа - мен един се опитваше да ме плюе... а и да не забравяме, че все пак ние сме живи същества и имаме достойнство... та не е толкова лесно...
          В Космоса никой няма да чуе писъка ти....

Коментар

Плюенето някак си бе го преживея ма върви срещу колата и крещи Е сега ти откъснах главата.......и то защото Той ще се блъсне в мен от едната лента в другата без грам вина от моя страна......а в колата само аз и Беретата.За коя глава не го питах ма коя да е не си я давам
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

е, плюе, щото го видех че слиза крещейки и с мръсна газ и небрежен обход от дясно го подминах (изхрачи се когато се изравнихме), но ако нямах тоя изход трябваше да го търпя, а може и да не се размине само с плюене и чупене! Мисълта ми е, че отстъпването и любезниченето не работи в достатъчно голям брой от случаите!
              В Космоса никой няма да чуе писъка ти....

Коментар

Марто анализът ми допада.
                -В повечето случаи арогантния смелчага има "съдружник" и от горчивия опит предлагам стратегията на заключената врата.Когато се прекрачи границата на търпимост(доста индивидуална) е време на ответният ход. Тук проблема е с НПКто. Затова не трябва да има възможност да се докаже ,че сте подготвен с "подръчните материали".Вашата защита и ползваните средства трябва да са логични и обясними със стреса и афекта. Оръжие,винкели,спрейчета и т.н. са си подготовка за ситуацията. Следва и въпроса дали няма умисъл и "предизвикателството"., като цяло става мазало.

Коментар

Караш с изрязани нокти,да не го одереш,че знам ли как ще го водят........за отверка да не говорим,убиец си направо,как така отвертка в колата
                  TOYOTA SEQUOIA ‘11
                  W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от petkov_bb Преглед на мнение
                    Марто анализът ми допада.
                    -В повечето случаи арогантния смелчага има "съдружник" и от горчивия опит предлагам стратегията на заключената врата.Когато се прекрачи границата на търпимост(доста индивидуална) е време на ответният ход. Тук проблема е с НПКто. Затова не трябва да има възможност да се докаже ,че сте подготвен с "подръчните материали".Вашата защита и ползваните средства трябва да са логични и обясними със стреса и афекта. Оръжие,винкели,спрейчета и т.н. са си подготовка за ситуацията. Следва и въпроса дали няма умисъл и "предизвикателството"., като цяло става мазало.

Значи, ако имам пожарогасител в колата /тук не е задължителен, но аз имам/, с това изразявам предизвикателство към пожар? А аптечка /и това имам, и пак не е задължителна/, а резервна гума, одеяло, шише вода, кабели за ток...
                    https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

• От: Какво оръжие за защира със 100%-ов спиращ ефект ?

Виновен до доказване на противното,умисъл си имал един вид.........
                      TOYOTA SEQUOIA ‘11
                      W140 S420 '99

Коментар

ОК, мъжко съм, с всички полагащи ми се атрибути. Сега да го отрежа ли или да влизам в панделата за потенциално изнасилване?
                        https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                          Караш с изрязани нокти,да не го одереш,че знам ли как ще го водят........за отверка да не говорим,убиец си направо,как така отвертка в колата
                          Дайте да не пресолваме, за отвертка пък точно никой никъде няма какво да каже(ако не си я ръгнал в опонента 123 пъти де). На мен например ми се търкаля една сапьорска лопатка някъде из колата, като сувенир, ВОС -ът ми сапьор , щото. Носталгия
                          Последно редактирано от icos; 25-04-17, 06:13.
                          And if all others accepted the lie, then the lie passed into history and became truth.

Коментар

Е аз имах гадже шпагарка,в смисъл с Шпага нещо там се боцкаха та по Мойта логика един ятаган идеално ще ми пасне......нищо не преосолявам аз,виновен до доказване на противното или спрея е на жена ми ма тоя така ме нападна,че нямаше начин и е на,пръснах го........дрьн виновен,подготвял си се и поне си смел с флакончето и за това така..... Нали за това говорим
                            TOYOTA SEQUOIA ‘11
                            W140 S420 '99

Коментар

Хаха - ето днес поредния силно нервен п...дал Явно жена му не му е пуснала...
                              Честно казано - не го чух какво се опитваше да обяснява нито пък ме интересуваше...
                              Не съм сигурен дали и той се е чул, че клаксона ми е доста силен (пък и е на 1м от него, а и пригласяха 3-4 наредени след мен автомобила )..
                              Ама общо взето махнах му да продължава и да не се обяснява - разбра ме
                              Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
                              Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
                                ОК, мъжко съм, с всички полагащи ми се атрибути. Сега да го отрежа ли или да влизам в панделата за потенциално изнасилване?
                                Това също харесвам във Форума. Голямо разнообразие от опит, знания, умения, представи..................
                                "Линията" в темата е доста "тънка" и с основание юристите пасуват. В живота има място и за реалното и виртуалното,а всеки се учи както дойде.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X