Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На изчезване ли са истинските автомобили?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: На изчезване ли са истинските автомобили?

Уточнявате условията, избирате си секунданти и така
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Каквото искахме да кажем го казахме...
      VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
        Уточнявате условията, избирате си секунданти и така
        От нулевия километър на София, до Тримона, майна, 144 км. за един час (тъпото "Гугъл" го дава час и 43 минути)

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
        Каквото искахме да кажем го казахме...

Разказвате хуморески. Забавно е.
        В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Нещо подобно съм правил някога преди когато един магарцедес с надпис сек отзад беше на мое разположение

Бензина и колата ги плащаше чзиб ))
          Но тя беше на абонамент към милицията
          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение

Факт! Забавляваме се

Уточнете се там, каквото трябва, а аз предлагам темата да се върне към заглавието си...
            VPetrov.photography

Коментар

Гагич, намеквам че не винаги оспорваш проблемните твърдения в изявлението.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                Гагич, намеквам че не винаги оспорваш проблемните твърдения в изявлението.
                Ахъм. Само когато съм сигурен, че ще спечеля бас

Коментар

Какво искате да кажете? Че лицето Краси кара с 250-300 по магистралата между Плодив и София? И с 200 по софийските и пловдивски улици?
                  Виж сега, хубаво е да вземеш да посмяташ, аз имам на разположение почти цялото денонощие, за да измина въпросните километри
                  Не, че шофирам през цялото време.
                  Да, от време на време карам с почти 250 по магистралата.....

Венци, никой не се хваща на бас, какво ще правим, няма от къде по една бира да изкараме.
                  ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Първоначално публикуван от Красимир Начев Преглед на мнение
                    Венци, никой не се хваща на бас, какво ще правим, няма от къде по една бира да изкараме.
                    Аз предложих. Ти правиш това:
                    От нулевия километър на София, до Тримона, майна, 144 км. за един час (тъпото "Гугъл" го дава час и 43 минути)
                    Аз давам... - чакам предложения?

Прочее, имаше тука един участник, дето със "Самурай" правеше Стара Загора - Летище София за 40 минути. Ти като него ли си?

Коментар

Тогава се вози на гугъл

Извинявам се за спама, ама все се чудя като пътувам, с моя стар автомобил, защо не ме изпреварват, дори и когато карам по нормално?
                      Толкова нови автомобили, мощни, икономични, с разните им системи за сигурност, а аз със 140-150 и няма никой, толкова рядко да се появи някой.
                      ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Прочее, имаше тука един участник, дето със "Самурай" правеше Стара Загора - Летище София за 40 минути. Ти като него ли си?
                        Ау-у-у-у-у-у, посипнувам си главата с пепел... Не било за 40 минути:
                        Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
                        Сега се сетих, че веднъж пробвахме как се навъртат 850км за деня със Самурайка. Е това вече беше интересно преживяване...
                        Стара Загора-Летище София за 1ч38м с все трафика и паркирането, при условие, че магистралата свършваше преди Чирпан по него време. Гонех самолет (и го стигнах ),

Тогава се вози на гугъл

Извинявам се за спама, ама все се чудя като пътувам, с моя стар автомобил, защо не ме изпреварват, дори и когато карам по нормално?
                        Толкова нови автомобили, мощни, икономични, с разните им системи за сигурност, а аз със 140-150 и няма никой, толкова рядко да се появи някой.
                        Сигурно ги е страх, че докато те задминават колата ти ще гръмне и хвърчащи чарколяци ще им одраскат лачените пластмаси, та затова...
                        Какво става с баса?

Коментар

Гагич, Стара Загора-летище София за 40 мин. не е възможно.
                          Защо ли пиша, като не четеш?
                          Пак ти казвам, мога да си шофирам цял ден, никой не ми казва какво да правя и как да го правя.
                          И не съм никъде писал за колко време изминавам разстоянието.
                          Като се замисля, около 4 часа на ден имам кормуване, някой ден повече, друг по малко.

А от нулевия километър до Тримонциум мислех, че и твоето Хеми може да стигне за по-малко от 1 час и 43 мин, ама май не.
                          ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Казвай какъв да е баса?

А за чарколяците не се притеснявай, няма да паднат. Толкова време не са паднали
                            Много си забавен.
                            ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

И не съм никъде писал за колко време изминавам разстоянието.
                              Като се замисля, около 4 часа на ден имам кормуване, някой ден повече, друг по малко.

А от нулевия километър до Тримонциум мислех, че и твоето Хеми може да стигне за по-малко от 1 час и 43 мин, ама май не.
                              Може, ама ако тръгна в 3 часа през нощта и не ми пука за камери и полиция. А ти си писал (в отговор на мои сметки колко отнема отиване до Пловдив и връщане - 4 часа)
                              4 часа е пътя с камион, аз пътувам с автомобил!
                              ...
                              Ако пък толкова не вярваш, да те повозя някой ден?
                              Не вярвам, измисляш си, не може работещ човек да върти 450 км. на ден в Мамковината ни, освен ако не е таксиджия или шофьор в транспортна / куриерска фирма (тогава навърта повече).
                              Позволявам си да се самоцитирам (от темата за "Самурая", дето за час и 38 мин. стигал от Ст. Загора до Летище София):
                              Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic
                              Повечето хора РАБОТЯТ нещо, разберете, те ходят на работа, за да изкарват прехраната си. Работата на една голяма част от населението, представете си, НЕ СЕ СЪСТОИ в каране на кола денонощно. Ако трябва да пътуват 400 км всеки ден до местоработата си, те няма да издържат дълго. Затова, колкото и странно да ви изглежда, една голяма част от колите и тук и на Запад се карат по 1000 км на месец, просто защото собствениците им нямат време да ги карат по 300 000 км годишно, както правите вие

Коментар

Gagic, за твое (и всеобщо) добро, известно време не пиши в темата.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X