Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На изчезване ли са истинските автомобили?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: На изчезване ли са истинските автомобили?

https://fakti.bg/avto/223188-nissan-...k-zaradi-rajda
    За всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
    0878 79 20 61 Борис

Коментар

Първоначално публикуван от gabocvet;31074
      [URL
      https://fakti.bg/avto/223188-nissan-pod-natisk-zaradi-rajda[/URL]
      - Бива ли да препращаш към тези "живи" мъртавци?
      За тях трябва да ги правят от нераждавейка....
      Има и друга опция-да си карат собственото производств, а с излизането от евросъюза може и други ориентации да хванат...........

Коментар

Не знам може и от климата да е, може и да е от спестено от корозионната защита.
        За всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
        0878 79 20 61 Борис

Коментар

Първоначално публикуван от Красимир Начев Преглед на мнение
          Имам си 2, и си ги карам, минавам по около 140000 км. на година, със скорости недостижими за дачия, а за комфорт да не говорим.
          Имат и те малко грижи, вакуум помпата за централното-износени четки на мотора, клапанчетата за парното, от време на време гори по някоя крушка
          Колега, прости им любопитството, но къде караш такива километри и какво работиш?
          С тоя километраж на година просто ме респектира?
          Очевидно, че не/не само в България. Така сметнато грубо всеки ден имаш път от София до Варна /грубо пресметнато/, като няма събота, няма неделя, нито празници.
          Още веднъж се извинявам за любопитството.
          Аз също предпочитам старо, здраво пред ново гаранционно независимо от марката или модела.
          Ето едно темтично клипче, което може би сте гледали.
          Поне послединте 5 страници обаче го няма.
          https://www.youtube.com/watch?v=eNgHAO8lrQo

Коментар

Първоначално публикуван от velinsl Преглед на мнение
            Колега, прости им любопитството, но къде караш такива километри и какво работиш?
            С тоя километраж на година просто ме респектира?
            Очевидно, че не/не само в България. Така сметнато грубо всеки ден имаш път от София до Варна /грубо пресметнато/, като няма събота, няма неделя, нито празници.
            Още веднъж се извинявам за любопитството.
            Аз също предпочитам старо, здраво пред ново гаранционно независимо от марката или модела.
            Ето едно темтично клипче, което може би сте гледали.
            Поне послединте 5 страници обаче го няма.
            https://www.youtube.com/watch?v=eNgHAO8lrQo
            От Пловдивско до София, всеки ден, от време на време и в чужбина
            Минимум километрите за ден са ми 430
            ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнение
              От 16 години карам само нови коли от магазина. Карам ги между 150-200 хил. и ги продавам. На година минавам 50-60 хил. километра. По реда на придобиване и каране - Хюндай Соната, Форд Фиеста /на жената, тоя бе продаден на 100 хил./, Хюндай Теракан, Хюндай Санта Фе, БМВ Х1, Фолкваген Пасат, Фолкваген Тигуан /последните два се карат в момента, Пасата е на 200 хил., Тигуана на 30 хил./. Никакви проблеми с нито една от "неистинските" коли. Сменявани са само консумативи. На фолксвагените обслужването е на 30 хил. километра, не се доливамасло от смяна до смяна.
              С какви мотори са Пасата и Тигуна, че аз имам две коли VW и Шкода и двете купувани нови и двете харчат масло, като на Пасата, ако се кара като си трябва на 15к отива към 2л. Както се казва "това де е..."!

Коментар

Първоначално публикуван от noname12 Преглед на мнение
                С какви мотори са Пасата и Тигуна, че аз имам две коли VW и Шкода и двете купувани нови и двете харчат масло, като на Пасата, ако се кара като си трябва на 15к отива към 2л. Както се казва "това де е..."!

Метаново кади харчи масло около 1л/15000км ... харча започва след 10к. ОТ VW твърдят че е нормално. Колата е на 72 000км. Така харчи от нова.
                Шкода рапид(1.6тди) на 47 000км ... еми дават на 30 000, но първият път не го беше пипнала.. преди 2 хиляди погледнах и беше на минимума и ходих да го сменят... та за 15 000 беше от макс на мин. ....
                дачия докер (1.5дци) на 10 000 още не знам колко харчи, че влезна за тенекеджийното че я поразмазаха малко.

2 бр субару - легаси 1995(10в40)(на 220 000 изцяло не реални , поне още 200 имаше отгоре) и аутбек 1998(5в40) на около 220 000 (реални от САЩ, но в БГ се кара малко) - не го пипат ....

Passat на 420 000 харчеше колкото новото кади
                Кади 2 (199 на 370 000 не харчеше (1.9сди)

Ланд ровер 1995 не го харчи... само сълзи от различни места(Маркира си) 10w40 , но изтича по-малко от на новите кофтори
                LR Discovery 300Tdi 1996
                Subaru Outback 2.5 1998
                Subaru Legacy 2.2GX 1995 - продадено ;(

Коментар

Първоначално публикуван от noname12 Преглед на мнение
                  2 литра, дизел. Пасат 170 коня, Тигуан 150. Единствено съм досипвал на Пасата един път, но тогава карах около 3000 км. в Германия и средната скорост беше над 140 км./ч.,
                  יעבור
                  «И това ще мине»

Коментар

При мен Пасата е 2.0tdi -140кс помпа-дюза, другата е Шкода Йети CR 150кс. Над Йетито нямам точни наблюдения, защото не го карам аз. Иначе съм повече от доволен от колиците. Принципно и двата мотора не са засегнати от измисления скандал.
                    При каране продължително време с висока скорост определено консумацията е по-голяма, защото при предпоследната смяна имах повече пътувания на дълги разстояния и както се побирах в 1л на 15к, така отиде близо до 2л (1.5л горе-долу).

Определено по-семплото излъчване на коли като VW и Тойота ми допада. За съжаление луксозните марки все още привличат прекалено много внимание иначе и там имам фаворити.

Коментар

От Пловдивско до София, всеки ден, от време на време и в чужбина
                      Минимум километрите за ден са ми 430
                      Айде пак се почнА с легендите. Освен да работиш шофьор и да возиш нЕкой шеф, щото София-Пловдив е минимум два часа с излизането (освен ако не се пътува в 3 часа през нощта)? Обратното пак е поне толкова, ако не броиш само 126-те км. между двете табели за влизане в населено място. Т.е. - поне 4 часа на ден отиват в пътуване, да не говорим, че нормално трябва да отидат поне 6 часа.
                      В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
                        Айде пак се почнА с легендите. Освен да работиш шофьор и да возиш нЕкой шеф, щото София-Пловдив е минимум два часа с излизането (освен ако не се пътува в 3 часа през нощта)? Обратното пак е поне толкова, ако не броиш само 126-те км. между двете табели за влизане в населено място. Т.е. - поне 4 часа на ден отиват в пътуване, да не говорим, че нормално трябва да отидат поне 6 часа.
                        Возя единствено мен си, автомобилите си ги купувам и им плащам разходите лично.
                        4 часа е пътя с камион, аз пътувам с автомобил!
                        Нямам никакво намерение да споря, колко време е пътя, който минавам всеки ден.
                        Нито да обяснявам какво работя.

Ако пък толкова не вярваш, да те повозя някой ден?
                        ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Ако пък толкова не вярваш, да те повозя някой ден?
                          Преди това трябва да се хванете на бас
                          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                            Преди това трябва да се хванете на бас

Става....
                            ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Хи, хи... С Краси на бас за такива работи... Краси не е честно от твоя страна... :-)
                              VPetrov.photography

Коментар

Какво искате да кажете? Че лицето Краси кара с 250-300 по магистралата между Плодив и София? И с 200 по софийските и пловдивски улици?
                                В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X