Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На изчезване ли са истинските автомобили?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: На изчезване ли са истинските автомобили?

В момента карам четвърти "Митсубиши Галант" От 1995 г. насам. Последният ми е дизел комби. Предните три бензинови.
    За мен са страхотни коли и не изневерявам на марката.
    сто: Тук нормално си подаваме топката като на тренировка и гледаме да не се контузим. Понеже сме от един отбор.
    dembito: Хардуера можеш да го ритнеш, а софтуера само да го напсуваш

Коментар

Молим ви се не вкарвайте Голфа в тия категории,кое му е комфортното не се сещам като БМВ 3ка от коя да е година и върви и вози по-добре от него.3ка говорим,за 5ца и дума да няма.

Комфортно се търси,а не Ми има парно и чистачки та си е ОК.3 съм имал,дизел 1.6,1.8 Инжекция и двойка пак дизел......дърво ма вози,комфортно НЕ Е
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

А не са ли на изчезване истинските шофьори?
        Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
        Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Мим и там така ма вместо ръчна сложили крачна та един завой да не може да направи човек.

Опитай се да си наемеш нормална кола в Щатите с която да отидеш на планина и има да се чудиш на това как му се изключват комповете та ега излезе от сняг 1 педя,то и да искаш не можеш да караш вече.

Сьщото е със самолети,влакове,трамваи и каква ли не техника.Последните модели малки лодки идват с джойстик на 2 Волво мотори,за 20 минути си я подкарал еле ако си под 25-30 годишен,няма да обяснявам какво става като клекне джойстика,около 20 нон му беше сметката,че се беше стреснал малко с ръчките в ръце.
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от мишоци Преглед на мнение
            А не са ли на изчезване истинските шофьори?
            Мен ако питаш, те никога не са били повече. Просто се вдига общия брой шофьори, та затова сериозните се губят все повече
            Как беше оня лаф.... количеството интелект на планетата е константа, а населението непрекъснато се увеличава....

Сега в кръжока 'Хапят ме щъркелите' се режат и заварят железа, препрограмират се (а понякога директно се изхвърлят) компютри, настройват се турбини, преправят се лебедки.... имам чувството, че след години, вместо "Пичове, вижте каква джипка си сътворих!", ще има "Пичове, най-накрая успях да излъжа автопилота! И минах цели 10 метра по банкета! Да живее офроуда!"

Или, ако работата тръгне съвсем на зле : "Пичове! Най накрая се сдобих с катър! Това не ви е кон, може и да е по-бавничък, обаче каква проходимост има!"
            О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
              Явно си попаднал на някоя (или накои) много съсипана бройка. Лично ми е попадал екземпляр, на който 4 години и 85 хиляди километра, маслото на автомата НЕ е сменяно. Предишният собственик чистосърдечно си призна, че дори не е чувал за подобно нещо. Ми... нищо. Изкара още 3 години след това, преди да приключи земния си път след полазване от бус - от седан стана на хечбек... тъкмо като за Ванката
              Сигурно, само не разбрах клиренса, кашкавалените шлици нa кутията и лакомията на V6 двигателя какво имат общо.

DJ Tumbi може да разкаже за автомата, много добре го знаят в Mitsubishi средите.
              Subaru Forester 2.0 S Turbo + Autohome Columbus = 4x4 Light Fast Camper
              Drag Grand Canyon Daily
              Faction Prodigy + Secura Fix + G3 Alpinist
              LZ1JYM

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                Мим и там така ма вместо ръчна сложили крачна та един завой да не може да направи човек.

Опитай се да си наемеш нормална кола в Щатите с която да отидеш на планина и има да се чудиш на това как му се изключват комповете та ега излезе от сняг 1 педя,то и да искаш не можеш да караш вече.

...
                Моя джип е Хамерикански и нищо не включвам или изключвам независимо от пътните условия. Не пипам и когато вадя затънали автомобили. Тази зима най-сериозното МПС, което дръпнах е микробус за 20 и няколко пътника с вериги затънал по пътя към село.
                Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Жоров Преглед на мнение
                  За мен гоуфа не е кола, VW ми е в класацията за НЕавтомобили непосредствено след руските.
                  За теб може, но според пазара втора ръка, гниеща Мазда е малко над руските автомобили.
                  А си мисля, че цените там отразяват по-обективно коя колко е "истинска".
                  Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Първоначално публикуван от cecoa1 Преглед на мнение
                    За теб може, но според пазара втора ръка, гниеща Мазда е малко над руските автомобили.
                    А, не. Цените там отразяват на кого му е по-добра рекламата и колко е средностатистическото количество идиоти на глава от населението.

Питали един професор за кого ще гласува на изборите. Пича отговорил: Според статистиката, всичките са маскари, така че за никого. Е, добре де, ама ако всички са такива умници... Според статистиката всички НЕ са такива умници...
                    О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Добре, а защо Пасат комби, който струва по-скъпо като го купуваш нов и предлаганите на вторичния пазар у наша ... /сетете се за Гагич/ са тъпкани с екстри, но струват по-малко от същия такъв, но седан?
                      Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
                        А, не. Цените там отразяват на кого му е по-добра рекламата и колко е средностатистическото количество идиоти на глава от населението.
                        Аз реклама на коли втора употреба по марки и модели не съм виждал. Те си се рекламират сами.

Освен това, цените са свързани и с търсенето и предлагането, но когато едни от най-предлаганите модели и с най-много продадени бройки като нов, държат и сравнително по-високи цени на вторичния пазар (и не само в България ), едва ли количеството идиоти има нещо общо.
                        Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Понеже вече трета Мазда купувам след търсене имам известни наблюдения. Както е известно гният. На пазара е пълно с изгнили, ръждясали или прикрити, читавите държат цена и изчезват бързо защото освен мен явно има и други които дебнат за читава. Мазда която не е ръждясала никой няма да ти даде евтино, макар, че и 3-те дето купувах(2-те мои и на брат ми) бяха взети на добра цена, но след доста търсене. Дизеловите Мазди са евтини защото за калпави, аз дизел не искам. Друго хубаво нещо при Мазда е поддръжката - хем са много по-здрави, хем частите са по-евтини(има някакъв мит за евтина поддръжка на фолцваген).
                          Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
                          Телефон - в профила!

Коментар

Аз реклама на коли втора употреба по марки и модели не съм виждал. Те си се рекламират сами.

Освен това, цените са свързани и с търсенето и предлагането, но когато едни от най-предлаганите модели и с най-много продадени бройки като нов, държат и сравнително по-високи цени на вторичния пазар (и не само в България ), едва ли количеството идиоти има нещо общо.
                            Абсолютна истина,НО с "фенска маса" не си струва да се спори.
                            А имаше едно време по здрави,по сигурни,по защитени от корозията (изключвам "талашитените и пласмасовите"),даже калайдисани ..............
                            Съвременният автомобил реши ли да спре на пътя и създателят му не може да реши проблема с наличните в колата "предмети".
                            Срещу прогреса няма да ритаме,ще ГО ползваме.

Коментар

На изчезване ли са истинските автомобили?

Аз до сега не съм видял някой да се вози с фалшив.
                              Оправданието е като гъз-всеки го носи със себеси !

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Жоров Преглед на мнение
                                хем частите са по-евтини.
                                Ако знаеш на новите мазди какви са цените на частите (оригиналните) - ум да ти зайде.
                                Всеки трети е шести

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X