Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ринг свободен

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Кой?
    Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

• Е последното ти изречение,как кой?

Зеленски
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

• Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
        Защо,да не е Нацист и тоя?
        Питах кой е нациста?
        Според мен и двамата са за бой с камъни до смърт.

Коментар

• Е единия нали трепе нацисти трета година вече

без питанка
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

• Бенц, глей ся! Ако ти кажа че си идиот ще бъде лична нападка към теб. Да не говорим, че не го мисля, щото все още те схващам за един от готините хора в тоя (е, и в другия) форум.
            Що си го просиш?

Коментар

• Хахахахаха

Кажи си го де,защо се мъчиш така,е виж аз как не се стискам,нали това ти е темата.

Или нещо се е променило междувременно и аз не съм разбрал кой кого защо трепе там…….пак без питанка,да не объркаме нацистите само

Знаеш,че не може да се разисква това тук,влизам ти в положението след като плясна онова последното изречение от предната страница,е така ако си търсиш контра.Нищо политическо,просто ммммм може да съм изтървал нещо тия години.

Както се досещаш и проблеми с личните нападки нямам,подаде топката и ти я връщам.
              TOYOTA SEQUOIA ‘11
              W140 S420 '99

Коментар

• А и готин подпис имаш 😜
                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                W140 S420 '99

Коментар

Е единия нали трепе нацисти трета година вече

без питанка
                  Той има предвид резултата от действията им. Няма значение какъв 'етикет' ще сложиш.
                  Точно като в подписа на Тропчо - въпроса е 'Какво е станало накрая'.
                  Зеленски е поредния некадърник, който уволни няколко признати експерта защото 'Не слушат мъдрите му наставления'.
                  Това за Залужни, Винник , Арестович и не само тях.
                  А се издига "Генерал 200" ,"Мясирски" - това са прякори, които украинци са му дали.
                  А външната политика? Провал след провал.

И само сравни отсреща какво се прави:
                  - сменя се Шойгу със Белоусов - и след няколко месеца ситуацията на фронта се променя
                  - външнополитическия екип има само победи последната година. Не една победа.

Коментар

• Първоначално публикуван от Никола Преглед на мнение
                    ...
                    Пишеш в Гогол : форум чернока

Коментар

• sek.1
                      sek.1 коментира
                      Редактиране на коментар
                      То и там е така като се появи някой с различно мнение от общото . Разликата с тук е че тук все пак имаше модерация и личните нападки не се толерираха там е точно обратното . Лошо няма щом им е комфортно да си живеят в парника да са живи и здрави .

• Гаврил Груев Хлътев
                      Гаврил Груев Хлътев коментира
                      Редактиране на коментар
                      Рибата се вмирисва от главата. Чаво ръси обиди и заплахи с очакването да му отговориш и да те банне.
                      Е накрая нервичките не му издържаха на изброяване на истини и ме банна заради факти , които съм написал. Пак Тръмп е виновен
                      Не за псувни , обиди, лични нападни - те са разрешени за неговите 'съакълници'. Съвест не ми дава да ги нарека съмишленици - мисъл трудно се намира при 'псуващите праведници'

• KingofROAD
                      KingofROAD коментира
                      Редактиране на коментар
                      Рибата се вмирисва откъм главата, но се чисти откъм опашката.

• Боже, колко мъка има по този свят, боже!“
                    יעבור
                    «И това ще мине»

Коментар

• сега, ако някой не мисли, че тоя дето изби над 85 000 от 'своите', осакати над 50 000 и също намери нацисти в държава управлявана от евреин ..
                      Та ако някой мисли, че тоя не е канибал - мисленето не му е силната дейност.
                      Може би я е дал на телевизора , ФБ и други пропагандни източници да я вършат тази дейност наречена мислене.

С парите похарчени дотук, 'несменяемия' можеше да интегрира по тяхно желание Украйна и няколко пъти да оправи лайната в които живее народа му.

Но той наистина е най-добрия руски президент, поне що се отнася до грижата за интересите на САЩ.
                      Колкото той помогна за интресите на САЩ, никой последните 70 години не е свършил. Факт.
                      Затова САЩ ще го пазят като писано яйце - много е полезен за тях.

Коментар

• sek.1
                        sek.1 коментира
                        Редактиране на коментар
                        Че то фактите за Хитлер са си повече от проверени но са доволно неудобни и за двете страни и в повечето случаи понеже вече не могат да се скрият се премълчават .
                        Последно редактирано от sek.1; 16-11-24, 05:56.

• Гаврил Груев Хлътев
                        Редактиране на коментар
                        От 1933 до 1945 надали има и 20 човека в Германия и Света, които да мислят, че Алфи е йеиврей.
                        А от 2010 до 2025 надали има и 20 човека в Света, които да не знаят , че Зеленчо е йейврей.
                        Пак те моля - дръж малко нивото - да не ставаме като на Чаво виещата глутница.

• sek.1
                        sek.1 коментира
                        Редактиране на коментар
                        Имало е достатъчно хора които и тогава са знаели каквото трябва . https://faktor.bg/bg/articles/the-je...doto-na-hitler

• Доста търпеливо изчаках петък- съботното оживление тук и благодаря за интереса към темата ми.
                      Ще ми се да припомня част от първия ми пост, с който създадох темата:

"Дали не бихме могли да си насочим отрицателната енергия и личните дрязги тук, а в другите теми да си говорим по същество?"

Прочетете го няколко пъти с разбиране, моля!
                      Какво мисля за Чавдар, за неговия форум и хората там е без всякакво значение. Какво са направили за този форум преди да се изнесат- също. Не съм ничии адвокат или съдник.
                      НО!! Изключително немъжко е (ако се наложи ще използвам и друга дума) да нападаш хора, които не присъстват тук и не могат да се защитят, оправдаят, отговорят... на нападките. Присъщо е по- скоро на кварталните клюкарки, чиято любима дъвка е тая смарангесница, дето я няма. Ако имате да им казвате нещо на тези хора, отидете там и им го кажете.
                      Това е принципно положение и няма никакво значение с кого съм приятел или неприятел. Дори, малко се изненадвам от търпението на форумната администрация и ще помоля да не се опитваме да разберем колко е голямо.
                      Благодаря на всички за рзбирането!

Коментар

• kameno karp
                        kameno karp коментира
                        Редактиране на коментар
                        От моя страна,разбиране няма. Споменаването на общоизвестни факти,не го приемам за нападка! Пък и Чавдар НЕ Е изгонен от форума и дали ще бъде тук е лично негов избор,както на всеки един от нас! И да,има форумна администрация. Ако Админа счете,че има нещо нередно,ще предприеме съответните мерки и без съдействието на "адвокат"!

• sek.1
                        sek.1 коментира
                        Редактиране на коментар
                        Чавдар както и повечето пишещи в другия форум имат същите права като теб и мен тук . Това че те са решили по някаква причина да не влизат / пишат тук си е индивидуално решение на всеки .
                        Последно редактирано от sek.1; 17-11-24, 19:10.

• Гаврил Груев Хлътев
                        Редактиране на коментар
                        Регистрациите на 'псуващите праведници' са активни. Дори си пише кога са влизали тук.
                        Сега ако нямат аргументи а маогат да отговарят само с псуване като в отряда "Чавдарци" - това е техен проблем.
                        Нито една обида не е имало - има изброяване на факти, известни на всички погледнали писанията им.
                        Псувните и обидите са техен похват, не знам защо адресираш тук пишещите.

• Темата със специално изключение е на Тропчо! Това е причината, за отлагането на действия от моя страна...

Колкото до проблемът по същество напомням ясно и категорично, че нито в миналото, нито сега ще допусна тук някой да бъде обиждан и охулван, без значение кой е, какво е писал, за кого и къде... Има почти безкрайно много места, където можете да пишете каквото и както си желаете... Тук просто не е такова място и ще направя всичко по силите си да остане такова...

Приемам въпросът за изчерпателно изяснен, както от Tропчо, така и от мен... Оттук насетне няма да пиша, направо ще действам, моля не ме вкарвайте в този режим... ;-)
                      VPetrov.photography

Коментар

• Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                        Имало е достатъчно хора които и тогава са знаели каквото трябва . https://faktor.bg/bg/articles/the-je...doto-na-hitler!
                        Ти прочете ли това дето си цитирал???
                        Още първото изречение те оборва:
                        "Противоречивата теория за наличието на евреи в рода на Адолф Хитлер се обсъжда десетилетия наред от историците, но така и не бяха открити доказателства в подкрепа на твърдението."

1. Докато Алфи е на власт , надали има и 10 човека, които да предполагат, че той има 1/16-та еврейска кръв.

2. В момента няма дори 10 човека, които да мислят, че Зеленски не е евреин с баща и майка евреи.

ако не виждаш разликата - значи не искаш.
                        А ако не искаш да видиш Истината .....

Коментар

Защо,да не е Нацист и тоя?
                          Етикетите са за глупаците. Защото те , глупаците така мислят - просто и емоционално... ако може да се нарече мислене

а Зеленски е много по-вреден за Украйна отколкото Путин за Русия.
                          Просто числа - около 1 милион руснаци избягаха от Русия , най-интелигентните, най-успелите.
                          Но от Украйна избягаха около 7 милиона.
                          А и при Путин няма нито 'людоловьi' , няма и 'бусификация'. И за летци в щурмова пехота не се е чуло в РФ.
                          Айде пак Чаво да дойде да ми изтрие поста - не щото не е истина, а щото 'е вреден'.

Първата година Украйна печелеше войната.
                          Но мръсен ФАКт е, че вече е загубила необратимо. САМО ЗАРАДИ ЕДНО - СВОБОДАТА.
                          Преди я имаха, сега я нямат
                          .
                          Сега имат 'бусификация' , 'людоловьi' , летци в щурмова пехота ,
                          и всеки пети войник е дезертьор...

И това си е директен и прост факт, а не приятна лъжа.

Коментар

• KingofROAD
                            KingofROAD коментира
                            Редактиране на коментар
                            Има една мъъъъничка разлика между великий ПУ, и нищо лично само бизнес.
                            Бизнесът тръгва на боНбен килим, и след това минава и разчиства. Така му било по-йофтино на бизнеса... А на зеленото човече му насипаха пари и въоръжение за три армии, и почти всичко е попиляно, + 1,5 млн жертви....

• sek.1
                            sek.1 коментира
                            Редактиране на коментар
                            Според един колегата от БЕТА които навремето е завършил в Харков танкостроене и поддържа още доста връзки в Украйна нивото на корупция там във всички области е такова каквото просто нормален човек извън Украйна не може да си представи . Според него въпрос на време е тези които в момента са в окопите да тръгнат към Киев . Проблема с парите които се наливат в Украйна е че съвсем тривиално се крадат в по голямата си част . Причината Украйна да побеждава поне до някъде през първата година е чисто тактическа . Статистиката на всяка една война казва че патриотите и всички останали които по някаква причина доброволно отиват в армията с висок боен дух ги избиват в първата половин до една година . После остават хора които по никакъв начин не искат да са в окопите но нямат пари да се откупят . За това в началото Украйна нямаше проблеми с мобилизацията .https://www.youtube.com/watch?v=jfcz...A1%D0%A8%D0%90
                            Последно редактирано от sek.1; 19-11-24, 05:49.

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X