Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ринг свободен

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Първоначално публикуван от Гаврил Груев Хлътев Преглед на мнение

...

На другия ден след влизането на еврото - ти пращам 2 000 БГН...
    И кога ще бъде този ден? Прогноза, нещо?
    Ще доживея ли изобщо тоз светъл момент да видя 2000 лева от тебе?

България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

• Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение

И кога ще бъде този ден? Прогноза, нещо?
      Ще доживея ли изобщо тоз светъл момент да видя 2000 лева от тебе?
      Не ти знам здравословното състояние , за да прогнозирам дали ще живееш още 2 до 3 години. Мога да ти препоръчам къде да ти направят изследвания 'от-до' .... но бившите АДвокати, които обикновено стават нотариуси... или съдии / ако не се намърдат в министерство/ , като правило 'познават точните хора'

Ти дали случайно ще изпълниш баса, когато еврото влезе на курса, който написах???

Коментар

• Гаврил Груев Хлътев
        Гаврил Груев Хлътев коментира
        Редактиране на коментар
        когато пишете директни лъжи вредите най-вече на себе си.... адвокат да лъже ? не е възможно
        Дълго време в подписа ми в отряд Чавдарци стоеше кой параграф на кой член на Калифорнийския щатски закон - е записан GAC . Не помня кой от оня форум си плю на честта и не спази баса наистина ми е без значение кой си плюе на думата, защото не съм аз.

• disko04
        disko04 коментира
        Редактиране на коментар
        Не лъжем човече и ти го знаеш. Не предвиди разпада на ДПС и си задържа 500-те лева.

• Гаврил Груев Хлътев
        Редактиране на коментар
        Сега остава да кажеш и кой от мишоците-псувачи беше приел баса? да ти помогна - мишките са мишки, дори когато са кръвожадни, затова и никой не има тая смелост.
        Както и в момента Гагичов се измъква отново по тъча

Прогноза, нещо?
      Гагич - моля те да изкоментираш какво според теб ще се случи с Величие при положение че КС "откри" гласове за тях и би трябвало да влезнат в парламента.
      Знам че е политическо това и е силно обективно нооооооо

Според теб какво ще стане? Ще влезнат ли? И какво ще стане с депутатите? Би трябвало да изкарат 10 депутата от сега действащите и да си останат 240??
      Ами ако това се случи - тогава какво ще стане с решенията на парламента взети досега? Излиза че са невалидни ли??
      Голяма кочина ми е и просто не мога да си представя какво ще стане нито да се сетя някакъв близък прецедент??

Какво мислиш ти?

Коментар

• Първоначално публикуван от mishomishev Преглед на мнение

Гагич - моля те да изкоментираш какво според теб ще се случи с Величие при положение че КС "откри" гласове за тях и би трябвало да влезнат в парламента.
        Знам че е политическо това и е силно обективно нооооооо

Според теб какво ще стане? Ще влезнат ли? И какво ще стане с депутатите? Би трябвало да изкарат 10 депутата от сега действащите и да си останат 240??
        Ами ако това се случи - тогава какво ще стане с решенията на парламента взети досега? Излиза че са невалидни ли??
        Голяма кочина ми е и просто не мога да си представя какво ще стане нито да се сетя някакъв близък прецедент??

Какво мислиш ти?
        Е, решенията на КС действат занапред, така, че няма да повлияят на вече взети решения. Другото зависи от Боеко и Шиши. Те в момента се ослушват напрегнато в посока Тръмп и не знаят накъде да си завъртят задниците. Насмете ли Тръмп Матушка - Величие НЯМА да влезнат. Насмете ли Украйна - ще влезнат за сметка ПРЕДИМНО на ППДБ (да, точно така ще стане - ще разкарат техни депутати).

Величие, според няколко изпуснати реплики в публичното пространство от осведомени хора са креатура на Кръга "Брод" и генерал Стоимен Стоименов. Ще играят, както им наредят свыше.
        България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

• mishomishev
          mishomishev коментира
          Редактиране на коментар
          Тоест ти мислиш че Величие не са самостоятелна(независима) партия която е създадена от хората от Ветрино и Неофит Рилски ами са пак същите един вид същите политически тарикати?? Тоест те са просто разновидност на сегашното статукво?

Учуден съм от насоката на твоите расъждения защото с действията си (а и от състава вътре) тази партия е коренно различна от всички останали...
          Или най малкото - всички (ама наистина всички) партии скочиха срещу нея когато влезна...

Ако Величие зависят от това кое ще насмете Тръмп - според Витанов и други експерти Тръмп ще насмете Украйна НО след точно 100-120 дни (защото първо трябва да си подреди къщичката-тоест има по важни неща) .
          И какво КС ще бави 100 дни решението ли??

Не го знам този кръг на Брод нито този генерал... Може ли с две думи да ми кажеш какво е??

.... Насмете ли Тръмп Матушка - Величие НЯМА да влезнат. Насмете ли Украйна - ще влезнат...
        и тъй като той насмете и двете, а му пука за България /РФ, Украйна и прочие/ , колкото за вчерашните му изпражнения ... извода е, че ще стане каквото реши Шиши

Демек - ако Шиши се е разбрал с великите - влизат, ако нещо не са били послушни - не влизат.

Коментар

• Bogoljub Gagic
          Bogoljub Gagic коментира
          Редактиране на коментар
          Доста правдоподобно. Само дето Шиши още не е решил какво ще реши.

• ezhko
          ezhko коментира
          Редактиране на коментар
          Щото не са му казали.

...
        Величие, според няколко изпуснати реплики в публичното пространство от осведомени хора са креатура на Кръга "Брод" и генерал Стоимен Стоименов. Ще играят, както им наредят свыше.
        Прочее, МЕЧ били "Б-отборът" на същия кръг и при положение, че вече са в парламента, може "А-отборът" Величие да бъде разпуснат. Все пак издръжката на две "гарнитури" е доста скъпа.

Коментар

• mishomishev коментира
        Днес, 13:59
        Тоест ти мислиш че Величие не са самостоятелна(независима) партия която е създадена от хората от Ветрино и Неофит Рилски ами са пак същите един вид същите политически тарикати?? Тоест те са просто разновидност на сегашното статукво?

Учуден съм от насоката на твоите расъждения защото с действията си (а и от състава вътре) тази партия е коренно различна от всички останали...
        Или най малкото - всички (ама наистина всички) партии скочиха срещу нея когато влезна...

Ако Величие зависят от това кое ще насмете Тръмп - според Витанов и други експерти Тръмп ще насмете Украйна НО след точно 100-120 дни (защото първо трябва да си подреди къщичката-тоест има по важни неща) .
        И какво КС ще бави 100 дни решението ли??

Не го знам този кръг на Брод нито този генерал... Може ли с две думи да ми кажеш какво е??
        Аз пък съм учуден, че смяташ "Величие" за самостоятелна, независима партия, създадена от хората от Ветрино и Неофит Рилски Прочее, бизнес-кръгът около Ивелин Михайлов включва няколко видни БГ-оффроудъра - участници в този форумЪт (определено не са "хора от Ветрино и Неофит Рилски") та не знам доколко здравословно за тази тема би било да ги коментираме.
        А за кръга "Брод" - имат си сайт, дал съм линк към него, достатъчно информативен е, трябва да разцъкаш сайта + малко "Гугъл". Ген. Стоименов е бивш зам-шеф на Военното ни разузнаване и бивш съветник по нац. сигурност на президент Плевню.

Коментар

• Босе Тръмп и аз почвам да го харесвам . Такъв хубав среден пръст им забоде на тия педали от международния наказателен съд че чак тука се усеща как ги болят задниците
          Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

• sek.1
            sek.1 коментира
            Редактиране на коментар
            И с какво би попречила на всичко това въпросната институция ? Последните години като гледам нейната тежест и тази на ООН е по малка и от на институцията арменски поп .
            Последно редактирано от sek.1; 09-02-25, 08:19.

• Гаврил Груев Хлътев
            Редактиране на коментар
            МНС си е доста подобен на ООН и СЗО - под силно влияние на тъпи политики и тъпи политици. Само изкудкудякал трансджендърец може да издаде заповед за арест на премиер борещ се със терористи, които убиват измъчвайки малки деца пред родителите им. Когато една организация загуби здравия си разум е време да бъде разпусната и забравена.

• sek.1
            sek.1 коментира
            Редактиране на коментар
            То за това от самото начало нито една от големите и силните държави не му признава юрисдикцията . Айде примерно Китай и Русия не са образец за демокрация ама като държави като щатите и Израел не само не му признават юрисдикцията ами и го санкционират значи нещо много не е както трябва . Основната функция на ООН ; МНС и прочие организации е е да прекратява войните преди да са започнали . До сега няма случай поне една да са спрели . СЗО една читава и реално приложима стратегия за борба с ковида не успяха да съчинят .
            Последно редактирано от sek.1; 11-02-25, 05:46.

• kbot коментира
          Вчера, 11:35
          Гренландия и Панама за Тръмпо, а на Путя ще остави България и всичко наоколо за компенсация .

Ама тъй ще се радвам ако преминем към Русия - и не защото съм някакъв руски фанатик ама просто защото руснаците мислят (и управляват) много по прагматично и разумно.
          Още преди няколко години заподозрях че Европарламента е абсолютно същото като в нашия парламент...И там са гамени и прости хора които обаче управляват живота ни.

Знаете ли какво пише в икономическата доктрина на руснаците?? Европа от икономически/технологична сила ще се превърне в треторазредна сила - като африканска страна.И това ще се дължи на фундаменталните грешки в управлението на Европарламента.
          Самата система е грешна - всички страни членки си дават парите а Брюксел решава после но коя какво да отпусне и ги отпуска под формата на разни проекти. Ама тези проекти - Брюксел ги решава - страната членка няма нужда от такива проекти.
          Примерно за България реши че трябват стадиони по селата.. То селото няма ВиК няма стабилен ток няма пътища - ама има стадион за милиони...
          Просто европарламента не знае от какво се нуждаем - и ни налага неговото си... Вместо да облече или нахрани просяка - европарламента му купува кола която просяка не може да зареди с гориво примерно...
          Толкова са неефективни...
          Просто тази европейска система е изключително непрактична неконкурентна и тъпа... Европа ще се затрие не от войната не от руснаците или извънземните...
          Европарламента ще ни затрие. Европа и глупаците в европарламента ще ни затрият...

https://www.youtube.com/watch?v=FsegmJQXpiw

Ей го - човека официално го казва...Ама това е публично изказване - тоест редактирано и полуцензурирано... Тоест нещата там са още по трагични и жалки..Като тоалетните за джендъри, секса по стаите на европарламента и още и още...

Коментар

• Гаврил Груев Хлътев
            Редактиране на коментар
            значи 'прагматично и разумно' е да почнеш война защото са загинали 5 цивилни през годината.... и в тая война да избиваш по 30 000 от твоите войници.... за ранените и осакатени на кой ли му пука
            Братчед ти какво пиеш? Явно нещо силно - щото 600 000 избягаха , а ти искаш да живееш като това от което са избягали
            Определено си рядък гений

• [QUOTE=mishomishev;n6987980]
          [URL="https://offroad-bulgaria.com/member/44572-kbot"
          Ама тъй ще се радвам ако преминем към Русия - и не защото съм някакъв руски фанатик ама просто защото руснаците мислят (и управляват) много по прагматично и разумно.
          ...[/QUOTE]

Ти не спираш да ме изненадваш ...
          или пък не.

Коментар

• kbot
            kbot коментира
            Редактиране на коментар
            Мазохист? Те обичат да им е гадно ...

• Semper_Idem
            Semper_Idem коментира
            Редактиране на коментар
            Няма да преминаваме към никого, независимо какво се иска на този или онзи. За нас има само една посока. Това мога да изрека в едно изречение, което повтарям вече 20 и повече години. В началото ми се смееха.
            "През 2030-та година в България ще живеят 2 милиона българи, главно пенсионери и 3 милиона цигани, главно неграмотни.
            Е, ако ни върнат братовчедите от западна Европа до един може да станат и 4 милиона.
            Ако се раздуха лош вятър по-рано, може и по-рано да се разхвърчи хартиената къщичка.
            Разбира се територията ще продължи да я има, даже може още известно време да се казва България ....
            Последно редактирано от Semper_Idem; 09-02-25, 12:54.

• Гаврил Груев Хлътев
            Редактиране на коментар
            Теб те изненадва, мен ме забавлява - да му мислят тия дето им е в къщата

• Първоначално публикуван от mishomishev Преглед на мнение
          Не си фанатик, ама си мечтател. Ако нещо липсва на Русия (и почти винаги и е липсвало), то е управленски ресурс. От варязите, през Петър и Екатерина, до наши дни си внасят такъв от чужбина. "Богата е земята ни, но няма в нея ред. Елате и ни владейте..." Управленската им практика е застинала на нивото на късния феодализъм и няма как да е иначе, когато управленската надстройка и управляваното мнозинство са с различна култура и ценности.
          В момента се борят да останат поне единна федерация и засега губят играта. Соц. лагера го предадоха, защото не можеха да го управляват. Подобно и със Сърбия и със Сирия.
          Ако ни вземат. то ще е за да ни продадат пак - този път на турците.

Като ще им гледаме "доктрините", нека погледнем официалната им пропаганда относно България - предатели, воювали с тях, нашите освободители, и през двете световни войни. Турци по кръв и цигани като манталитет.

Анадънму?

ПС Европейците и англосаксите не са се закахърили за нашето добро. Стадионите и другите глупости са предтекст да плащат на местните компрадори за разрушаването на енергетиката, образованието, културата, промишлеността и армията. И за продажбата на безценица на земята и природните ресурси.
          ППС Китай не е по-различен от Русия, просто имаше досега късмета да трябва срещу СССР.
          ПППС Най-тъпото, което може да направим (и правим) е да се разделим на лагери на чия страна да воюваме, вместо да събираме тихо сили да пазим собствената си територия от съседите, ресурсите - от междунарадните пирати, а културата и образованието - от чуждите мисионери.
          Последно редактирано от ezhko; 09-02-25, 10:47.

Коментар

• Semper_Idem
            Semper_Idem коментира
            Редактиране на коментар
            "ПППС Най-тъпото, което може да направим (и правим) е да се разделим на лагери на чия страна да воюваме, вместо да събираме тихо сили да пазим собствената си територия от съседите, ресурсите - от междунарадните пирати, а културата и образованието - от чуждите мисионери."
            И ти си "мечтател". Нали за тая работа има и "умни" и "красиви". Виж само как са наваляли тука. Ей сега след малко ще се обадят.

• Първоначално публикуван от ezhko Преглед на мнение
          да пазим ... културата и образованието - от чуждите мисионери.
          Да допълня...И от нашенските "мисионери"...Една от главните характеристики на продължилия вече 35 години "преход", за съжаление е страховитата деморализация, опростачване и оглупяване на нацията, спрямо класически и дори нововъзникнали критерии...По едно време ми се струваше, че глобалната у нас, в пряк и разширен смисъл, "чалгаджийница", беше поизгубила популярност, но уви не. За огромна част от мало и голямо, чалгата е обект на възхита, въплащаваща изповядването на най-истинските ценности в живота, и цел за подражание...И се засилва...Онзи ден с решение на парламента отпуснаха пожизнено по 700 лева на актьори, журналисти и учени-творци, за да не умрат от глад, едва ли не, капка в морето де...А попадна ми статия за автопарка на чалгарите- лошо ми стана...Ролс-ове, Ламборджини и Ферарита камара, Г и С -класите са най-сиромашките...Накъде отиваме ?

0899 шест5313нула
          За всекиго по нещо

Коментар

• Не бе хора не сте прави !! Или аз не трябваше да давам за пример руснаците ...
            Ще го кажа по друг прост начин ама ще използвам китайската доктрина(също съм я учил но много по малко заради трудния китайски език) .

Та при китайците (и руснаците) пише следното:
            1.Икономиката на една страна е всичко - от нея зависи всичко буквално затова тя е с приоритет...
            2.За да върви икономиката на дадена страна - трябва да вървят големите инфраструктурни проекти... просто защото те определят конкурентноспособноста...
            3. Трябва 4-те основни стълба да са с изключително ниска или много ниска цена - това е много много много важно...
            4.....

Та връщам се на точка 2...Ей там е проблема на България (и на Европа). И пак с примери:

Няма никакъв смисъл да санираш блокове или правиш училища или да правиш стадиони или да ковеш закони - ефекта от това е минимален. Трябва да вървят големите инфраструктурни проекти които драстично променят цялата страна.
            Например :
            1.АЕЦ - трябва да има много ток и да е много много евтин (предпоставка за конкурентни производствени фирми ниски сметки за населението и други... Евтиния ток веднага се усеща..
            2.Магистрали и пътища - всички градове и населени места да бъдат свързани - това автоматично вдига цената на селата и създава предпоставки за конкурентни производства...
            3.Напояването - по време на социализма сме имали изградени скъпи системи за напояване на земята - например дунавската равнина - земя която се напоява - дава евтина и конкурентна продукция..
            4.Язовири - там където е необходимо ---по време на соца имахме много язовири - нямаше проблеми с водата...
            5....
            Разбирате ли?! Тя къщата ни е зле и гори (държавата) а ние се гъбаркаме със саниране третия пол и глупости...Вместо да си оправим държавата...

Според китайско/руската доктрина - нито една държава не може да просперира ако няма тези големи проекти... И точно тук ни удря евросъюза демокрацията или по точно европейското управление...Защото за да се направи такъв голям проект - трябват няколко години - сиреч сменят се правителства които прекъсват проекта(Белене например) или пък на евросъюза нещо не било по някаква си директива ...
            Трябва някаква планова икономика разбирате ли? Нещо солидно и здраво нещо което ще ни преобърне живота... а не работа на парче както е сега....
            Трябват ни умни хора - като китайския министър на икономиката (много много умен мъж) като руската Наубулина или човек като Мъск или... абе умен трябва да е...
            Ядосвам се на тези от европарламента - да направиш комисия заради руската песничка Сигма - бой ?????? Ае хора... ко става тука?
            От тези хора ли очакваме управление?? Наистина ли?

Коментар

• ezhko
              ezhko коментира
              Редактиране на коментар
              По турско икономиката ли ни е спасила?
              Къде са на Ватикана големите инфраструктурни проекти? Защо Великобритания се справя по-добре от икономическия локомотив на Европа - Германия в исторически план?

• mishomishev
              mishomishev коментира
              Редактиране на коментар
              Ежко - имам идея защо но не ми се разводнява темата...
              Аз се хващам за големите проблеми а именно:
              БАХБ ни убива - по добре без нея... или най малкото - би трябвало масово оставки и затвор...
              Правителството ни лъже за бюджета - не е верен и продължаваме да потъваме... Защо тогава ни е?? Не е ли по добре без него? Поразиите са повече...
              Имаме проблеми с медиите - няма обективна медия която да каже какво става по света и нас. Например да кажат : европарламента създават комисия за руска песен, в Германия затварят заводи , инфлацията е такава и такава и прочие....или войната в Украйна - ама наистина какво се случва.. щото ние се чудим какво става...
              Изведнъж излизат няколко хора и казват че 431 милиона са дали не за нещо хубаво и смислено ами за медии които да ни лъжат и дават изкривена информация.. и пак Волгин ги изброи поименно кои са...
              То затова примерно Величие създава собствени медии... и други създават собствени медии които казват истината - тези например:
              https://www.youtube.com/watch?v=rAmzwdBfPl0

Егати и демокрацията - че къде последно е истината? Аз се обърках вече

• Първоначално публикуван от ezhko Преглед на мнение
            Не си фанатик, ама си мечтател. Ако нещо липсва на Русия (и почти винаги и е липсвало), то е управленски ресурс. От варязите, през Петър и Екатерина, до наши дни си внасят такъв от чужбина. "Богата е земята ни, но няма в нея ред. Елате и ни владейте..." Управленската им практика е застинала на нивото на късния феодализъм
            .
            Сега - това е било в миналото..Тоест било е така руснаците са си взели поука и са променили нещата... Ама не всички го виждат...

Руските големи инфраструктурни проекти (които трябва да променят драстично икономиката) .
            1.Атомната енергетика - запазване на световна водеща позиция - защото тока е евтин - дава се приоритет на новите малки атомни блокове - като онзи плаващия дето го закараха на чукотка...
            2. Военно превъзходство --- ами то е видно --- Ланцета и Орешника са достатъчен пример...
            3....
            4...
            5. СМП - ей това е драстично според мен - това е северния морски път...Ако погледнете сводките ще видите че са успели на 60%... а това ще промени драстично северна европа...
            За незапознатите ще кажа накратко с свои думи...
            Европа е мързелива и не може да живее без китайски стоки(то и света не може) . Китайските стоки идват...ами идват от Китай по море - руснаците искат да променят това по следния начин:
            В момента Германия Норвегия Дания Англия изобщо цялата северна Европа получава китайски стоки чрез кораби през суецкия канал.. Оттам минават... щото е най пряко...
            Обаче в резултат на затоплянето - на север се отваря нов път..който сега е отворен месец два да речем - и търговските кораби не минават оттам защото не им се рискува...
            Русия иска да промени това : строи усилено атомни ледоразбивачи които ще седят в готовност по цялото северно трасе. И в един момент Русия ще каже следното:
            Заповядайте да минавате по северния път - ледовете са разтопени на всеки 500 -1000км ще има пристанище което да ви обслужи(ако се налага) а ако случайно ледовете ви затиснат на секундата до вас идва ледоразбивач...
            В същото време руската армия ще охранява цялото това трасе.Ледоразбивачите са до вас - отдолу има военни подводници а в небето изтребители... Пътя е напълно сигурен и охраняван-вие ще плавате абсолютно безопасно и най вече ЕВТИНО....
            Айде сега отиваме на евтиното...
            Китайските анализатори са изчислили че ако искаш да смажеш конкурент достатъчно е стоката да е 20% по евтина от най ниската цена...
            Тази икономия се получава през северния морски път...
            С други думи : Китайски телевизор минал през северния път трябва да струва 800 лв по евтино...Ако мине през сегашните пътища - 1000 лв....
            Това е плана - заложен е за 10 години да се реализира -- и да закъснее и да е за 12 ---пак става....

Има ли Европа подобен проект??? Нещо близко?? Нещо наполовина поне? Или считаме че "родител 1" и "родител 2" за голям проект??
            П.П
            Според Мишев - ако северния път се реализира - това няма да засегне България. Нито Италия или южна Европа - ние пак ще си минаваме през Суец. Обаче северна Европа оооооооо ще умре направо...
            Никой повтарям никой по света не може да живее без китайски стоки...

Коментар

• Друг голям инфраструктурен проект...
              Този на Турция за втори канал алтернатива на Босфора...Може да проверите сами...
              Ако това се случи и Турция успее - това ще промени икономиката на Турция ще даде отражение...

Нещо такова искам да чуя и да видя от европарламента - да има смисъл от неговото съществуване... защото сега няма...

А специално към нашето управление - все ми е тая от коя партия ще е - но трябва да са умни - или поне по умни от руснаците и китайците...поне...
              А не както сега : БАХБ вместо да ни помага - тя ни убива примерно бай Рибан от Велинград...
              Е хубаво де - като убиеш този фермер и подобни като него - утре кого ще управляваш??
              То не останаха хора дето да изкарват парите? Само чиновници? От кого ще крадат??

Не ми е политическа темата - икономическа е... Просто евросистемата е толкова грешна и европарламента са толкова зле и глупави - че ни убиват направо...
              Достатъчно е да изгледате Петър Волгин за европарламента ... същите клоуни като в нашия парламент. Ама същите...
              Ще харчат пари за комисия да забранява песничка Сигма бой Че какво и има на песничката?? Цяла комисия??

Малииий - толкоз ли не може да се пусне един орешник в европарламента и отново Европа да тръгне нагоре??

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X