Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спас Панчев: Забраната за пушенето - влошава здравето на пушачите.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Спас Панчев: Забраната за пушенето - влошава здравето на пушачите.

Отново се извинявам, че не съм прочел всички мнения, а се изказвам. Пушач съм, пуснал съм заповед в офиса да не се пуши, пуша си на двора с колегите и колежките (когато можем и когато много ни се пуши) не правя изключения за гости. Вкъщи пуша на балкона с гъбината и два ката шушони. Това беше едно от нещата, които ми харесват като Закон, заедно с въвеждането на задължителните касови апарати и връзването им към НАП, може би.
    Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Първоначално публикуван от Vili4ka Преглед на мнение
      @ Боголюб: Не виждам смисъл да го правя. Не бягам - просто наистина ако човек не може да проумее, че има и гледна точка различна от неговата, всякакви примери са излишни. Пак казвам - пушач съм, и аз искам да си пуша където и когато ми е кеф. И аз искам да има места ЗА и места ПРОТИВ. Но твоето твърдение, че навсякъде, където е пълно, се пуши, ме подразни
      Е, в МакДоналдс обикновено е фраш, ама това не е кръчма. Кажи пет ресторанта, в които да не можеш да влезеш без резервация и там да се спазва забраната. Не детски парти-клубове, сладкарници, фьешан-кафьета и други подобни "заведения".
      В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Боголюбе, спри се КазАх ти, че не ходя по сладкарници

И ако искаш да си полезен - кажи 5, в които се пуши! Нали си ми смокинг-дружка
        Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Боголюбе, спри се КазАх ти, че не ходя по сладкарници

И ако искаш да си полезен - кажи 5, в които се пуши! Нали си ми смокинг-дружка
          Тръгнах да ги пиша ЛС, ама се спрях. Не се познаваме, в тази конфронтационна среда напоследък, утре може да ги видим в "Господари на ефира" кръчмите и да се ограничи изборът ми Щото "настанало е време заек вук да кл*ца и он да си трае". Студенти гонят професори да ги снимат как пушат и пият в университета, журналисти дебнат пушачи в парламентарния бюфет...

Коментар

Първоначално публикуван от ANARCHY Преглед на мнение
            ... Воденето на спор с не чак толкова интелигентни хора е много безсмислена работа ...
            Точно толкова, колкото и да спориш с доскорошни пубери ...
            Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
              Точно толкова, колкото и да спориш с доскорошни пубери ...
              Нали знаеш, че след известна възраст има и известен регрес

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
                Тръгнах да ги пиша ЛС, ама се спрях. Не се познаваме, в тази конфронтационна среда напоследък, утре може да ги видим в "Господари на ефира" кръчмите и да се ограничи изборът ми Щото "настанало е време заек вук да кл*ца и он да си трае". Студенти гонят професори да ги снимат как пушат и пият в университета, журналисти дебнат пушачи в парламентарния бюфет...
                Сега разбра ли защо и аз не писах имена на кръчми
                Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Сега разбра ли защо и аз не писах имена на кръчми
                  Не, не разбрах Нали говориш за кръчми, спазващи стриктно забраната, пък фрашкани до откат с клиенти ? Какво компрометиращо има в това ? Дай да ги видим - има и тема "препоръчвам това място" във форума, знаеш. Няма да бъде търговска реклама. Сигурно кухнята е някаква фантастична или... ?

Коментар

Сигурно кухнята е някаква фантастична или... ?
                    Мх, точно така Но не съм +ТП И това не е темата "Препоръчвам това място" .. Ама много изместихме ТАЗИ тема, предлагам да отнесем спора в небитието, или на ЛС Не всеки е длъжен да ни чете
                    Кръвна група 0+

Коментар

Защото това са хората от "таргета" - "хора на порока". Който пуши - пие алкохол, който пие алкохол пуши още повече, а като пуши - пие повече. Като пие - мези, като мези му се отваря апетит и поръчва ядене. И още, и още....
                      .... па накрая му доде мерака и опъне некоя сгодна женица

Ерго - който не пуши, значи не пие, а като не пие - не мези. Значи е мека китка

А иначе заведения секакви. В някои даже има удобни стъклени полици в кенефите, точно до мивките. Некак си неудобно е клиентелата да шмърка бЕлото директно от ръба на мивката. Пък и е нехигиенично. А тва влияе на оборота. Nicht gut.
                      Последно редактирано от windwarrior; 04-12-13, 22:35.
                      Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.

Коментар

Първоначално публикуван от windwarrior Преглед на мнение
                        .... Ерго - който не пуши, значи не пие, а като не пие - не мези. Значи е мека китка
                        Ти имаш ли си домашен любимец? По кръчми ходя рядко и пуша вече навън. Тая Сб-Нд на банкета на фирмата се пушеше в заведението. Опуках кутия и половина и не се уредих с нито една колежка, мамка му.
                        Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
                          Ти имаш ли си домашен любимец?
                          Ако питаш за рибки (като в брадатия виц) - не нямам Чудя се как да призная на жената че съм гей, и детето не е от нея

По кръчми и аз вече ходя рядко, с бебе в къщи не можеш да се натичаш особено. Но в последните 15-тина години изпълнявах номера "Носят ме мамо, влачат ме..." поне веднъж седмично, а в силните години - от четвъртък до събота включително, всяка седмица. Имах един колега пияндурник, дето можеше да склони към злоупотреба с алкохол дори и майка Тереза. "Аре бе братле, само по една биричка след работа, честно - само една !".... и се будиш на другата сутрин на черджето пред входната си врата, в поза ембрион, а комшиите те заобикалят гнусливо. Та да кажем че нощния живот в София не ми е съвсем непознат...
                          Последно редактирано от windwarrior; 04-12-13, 22:52.

Коментар

Аз така и не разбрах защо непушачите са против отделни заведения за пушачите и непушачите, или отделни зали ???Десет пъти се зададе този въпрос в темата . Аз като не искам да гледам увиснали патки и цици не ходя на нудистки плаж че да не си причинявам психически разстройства Въпреки че пясъка е по хубав и там водорасли няма . Те пък няма да влизат в съответната кръчма че да не се увредят пасивно.
                            0888 998 705
                            /Георги/

Коментар

От моя аспект, като професионален DJ по "кръчмите" бих попитал: а, защо не забранят и с@кса и св@рките в тоалетните на дискотеките от полупълнолетни девойки, щото се разнасят разни зарази, много по-вредни от тютюневия дим..?
                              Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                              -----------------------------------------------
                              Питието определя съзнанието....
                              -----------------------------------------------
                              0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
                                От моя аспект, като професионален DJ по "кръчмите" бих попитал: а, защо не забранят и с@кса и св@рките в тоалетните на дискотеките от полупълнолетни девойки, щото се разнасят разни зарази, много по-вредни от тютюневия дим..?
                                Съжалявам че трябва да го научиш от мен, ама секса и бибитките от непълнолетни, полу-пълнолетни и не-съвсем-пълнолетни девойки (пък и младежи, ако става на въпрос) са си забранени и сега.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X