Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спас Панчев: Забраната за пушенето - влошава здравето на пушачите.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Спас Панчев: Забраната за пушенето - влошава здравето на пушачите.

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
    По тази причина отказах... заведенията. В момента камината гори, аз пия водка и пуша бяло Малборо и няма тълпи чиновници, загрижени за здравето ми.
    Наздраве.
    Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
    Вальо. О888 557Ч7Ч
    Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
      Наздраве.
      Наздраве, Вальо!
      "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Тази сутрин като видях един селяндур с БМВ 7ца последен модел пред мен как си хвърли фасчето през прозореца, се сетих и за още един супер неприятен ефект от пушенето - ФАСОВЕТЕ... Те са една от причините да намразя нашето черноморие... Няма вариант на голям плаж като разровиш пясъка и да не намериш някой фас...
        помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Аз пък тая сутрин видях един с бентли как си залепи дъвката за чина. Ама пушач ли беше, непушач ли.
          Много е гадно с тия неопределените - пушачо-непушачи. Лепят си дъвките по чиновете, масите, столовете и т.н...
          Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
            Тази сутрин като видях един селяндур с БМВ 7ца последен модел пред мен как си хвърли фасчето през прозореца, се сетих и за още един супер неприятен ефект от пушенето - ФАСОВЕТЕ... Те са една от причините да намразя нашето черноморие... Няма вариант на голям плаж като разровиш пясъка и да не намериш някой фас...
            Когато отново забележите индивид от този тип, внимателно се приближете, вземете "неволно" изпуснатия предмет и го върнете през малкия процеп на стъклото оставен за проветряване. Ефекта е поразителен !

Коментар

На човека колата явно е с "комплект непушач",какво е виновен,че няма пепелник в колата? Са да не пуши ли? СъсипАхме ги тия хора ей... не ги оставихме да си пафкат на спокойствие,а все са ни трън в очите. Интересно някой замисля ли се,защо се налагат тия ограничения, а не оставят хората да правят "каквото им се иска отвътре"? Представете си място,където всеки си "пуши колкото и където иска" всеки се "боде колкото и където иска" "всеки шмърка колкото и където иска" и всеки "ебе колкото и където иска". И Гагич,да отвори някой добре прашасал учебник и да си припомни,какво значат определеня,като "добри нрави" "правила на морала" "добросъвестност",неща които явно са позабравени вследствие на желанието преобладаващо у човека да прави,квото си иска. В нормалното модерно общество,всеки има право да прави каквото си иска,стига по този начин да не вреди на другите. Това за цигарите важи в пълна степен...

Коментар

Първоначално публикуван от ANARCHY Преглед на мнение
                Когато отново забележите индивид от този тип, внимателно се приближете, вземете "неволно" изпуснатия предмет и го върнете през малкия процеп на стъклото оставен за проветряване. Ефекта е поразителен !
                Ефекта със сигурност ще да е поразителен, когато изскочи шАфорО на 7-цата, репликиращ резонно: "Ей ся че видиш кво че стане"

После ще имаме възможност да четем поредица пледоарии за спорта, стимулантите и беемветата
                С "Фармахим" - непобедим
                Дизел - само дънки!

Коментар

Първоначално публикуван от Борислав Ангелов (fnqkhhhzzz) Преглед на мнение
                  Представете си място,където всеки си "пуши колкото и където иска" всеки се "боде колкото и където иска" "всеки шмърка колкото и където иска" и всеки "ебе колкото и където иска".
                  Има такива места:
                  1. За пушене, вкл. на каквото си иска - напр. има кофи-шопове в Холандия.
                  2. За бодене - напр. в една градска градинка в Женева раздават безплатно спринцовки на регистрирани в общината наркомани, боцват се и се просват на тревичката. Така Брендо и с-ие в Швейцария имат работа само да влагат пари в банките, а дрогата я продават у нас, че сме по-богати и по-баровци от тъпите швейцарци
                  3. Слава Богу, това все още го има и у нас - на Карадере през лятото напр. Все пак става със съгласие на двете страни, иначе - чл.152, нали ? Искаш да отиде армия и полиция и да ги разгони или арестува, като Луи дьо Фюнес в онези стари филми... снимани в Сенегал, между впрочем ? Щото във Франция, ако спретнат нещо такова наистина - министърът на ВР е изхвърчал тутакси ?
                  Тука, у Булгаристан такива места са забранени. Щото, както писа в една друга тема elbgt - Боко не успя да вземе пари от асоциацията на хотелиерите и ресторантьорите, затова им го натресе по-голям и по-четвъртит от никъде другаде по света.
                  В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Продължавам да не схващам, или някои други не схващат:
                    -Пише на вратата на някое заведение "Тук се пуши", и който не му е приятно, просто не влиза. Какъв е проблемът, не разбирам.???
                    Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                    -----------------------------------------------
                    Питието определя съзнанието....
                    0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
                      Продължавам да не схващам, или някои други не схващат:
                      -Пише на вратата на някое заведение "Тук се пуши", и който не му е приятно, просто не влиза. Какъв е проблемът, не разбирам.???
                      Проблемът е не на Борислав (fnqkhhhzzz) да му е добре, той в заведението няма да влезне изобщо, а на ТЕБЕ, на Боголюб и на пушачите ДА ИМ Е ЗЛЕ.

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
                        Има такива места:
                        1. За пушене, вкл. на каквото си иска - напр. има кофи-шопове в Холандия.
                        2. За бодене - напр. в една градска градинка в Женева раздават безплатно спринцовки на регистрирани в общината наркомани, боцват се и се просват на тревичката. Така Брендо и с-ие в Швейцария имат работа само да влагат пари в банките, а дрогата я продават у нас, че сме по-богати и по-баровци от тъпите швейцарци
                        3. Слава Богу, това все още го има и у нас - на Карадере през лятото напр. Все пак става със съгласие на двете страни, иначе - чл.152, нали ? Искаш да отиде армия и полиция и да ги разгони или арестува, като Луи дьо Фюнес в онези стари филми... снимани в Сенегал, между впрочем ? Щото във Франция, ако спретнат нещо такова наистина - министърът на ВР е изхвърчал тутакси ?
                        Тука, у Булгаристан такива места са забранени. Щото, както писа в една друга тема elbgt - Боко не успя да вземе пари от асоциацията на хотелиерите и ресторантьорите, затова им го натресе по-голям и по-четвъртит от никъде другаде по света.
                        Има такива места,ама тия хора пак са изолирани. Говорех "всеки да прави каквото и където си иска", до къде ще го докара обществото? И не,не е Боко виновен и няма нищо общо с хотелиерите и асоциацийте. Виновен е парламента,който през 2005г. е ратифицирал конвенцията за контрол на тютюна и съобразно нея е длъжен да приемие законодателни мерки,с които да намали употребата на тютюн и излагането на действието на тютюнев дим. И има 2 направления по които може да го направи. 1. Увеличение на цената, 2. Ограничение на местата в които се пуши.

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
                        Проблемът е не на Борислав (fnqkhhhzzz) да му е добре, той в заведението няма да влезне изобщо, а на ТЕБЕ, на Боголюб и на пушачите ДА ИМ Е ЗЛЕ.
                        Напротив, Борислав Ангелов,ще се наложи да влзне у заведението,щото сичко около него пафкат. И аз така или иначе в мойта компания съм единствения тъпак явно,който не пуши и искам не искам дишам с пълни дробове. Варианта ми е да си седим дОма,ма нещем. Та,за да не се наложи утре да ме лекуват заради пасивното ми пушене се налагат мерките.
                        Силно се надявам да е просветнало поне на някой,или се очаква още един въпрос... "ама защо не може"

Коментар

... Напротив, Борислав Ангелов,ще се наложи да влзне у заведението,щото сичко около него пафкат. И аз така или иначе в мойта компания съм единствения тъпак явно,който не пуши и искам не искам дишам с пълни дробове. Варианта ми е да си седим дОма,ма нещем. Та,за да не се наложи утре да ме лекуват заради пасивното ми пушене се налагат мерките.
                          Силно се надявам да е просветнало поне на някой,или се очаква още един въпрос... "ама защо не може"
                          Аха, понеже ти не можеш да се оправиш с приятелите си, та разчиташ някой друг (държавата) да го свърши вместо тебе.
                          Ние не сме неутрални!

Коментар

Аз, ако някой приятел ме трови, напр. ми ръси пържолата със стрихнин, няма да го имам за приятел.....
                            Намери си "добри" приятели. Мани ги тия, дет те тровят, гадовете. Те, явно искат да те убият, бавно и мъчително..!
                            Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                            Питието определя съзнанието....
                            0887770735

Коментар

Напротив, Борислав Ангелов,ще се наложи да влзне у заведението,щото сичко около него пафкат. И аз така или иначе в мойта компания съм единствения тъпак явно,който не пуши и искам не искам дишам с пълни дробове. Варианта ми е да си седим дОма,ма нещем.
                              Е, па мани ги тия наркомани долни, що дружиш с такива и се вреш в одимената им компания ? Па сложи си един противогаз, както по-горе препоръчваш персоналът в заведенията за пушачи, ако проима такива, да се оборудва, и си стой в компанията без риск да хванеш ... хипохондрия от "пасивно пушене"

Коментар

Първоначално публикуван от м20_маниак Преглед на мнение
                                Ефекта със сигурност ще да е поразителен, когато изскочи шАфорО на 7-цата, репликиращ резонно: "Ей ся че видиш кво че стане"

После ще имаме възможност да четем поредица пледоарии за спорта, стимулантите и беемветата
                                Незнам какви са ти впечатленията от тия със стимулантите, но на мен не ми създават особенни проблеми, виш ако скочи някой дето не излиза от залата по бокс тогава става интересно , но отново сме на въпроса, колко ли от тези хора пушат?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X