От: Спас Панчев: Забраната за пушенето - влошава здравето на пушачите.
К'во значи да се оправя? В мойто положение са не 1 или 2-ма. И заради едни цигари трябва да си развалям прителствата ли? Да разчитам държавата да се оправи вместо мен.Или тотално са ви се опушили мозъците или незнам какво ви става бе хора. Как не разбирате,че има едно нормално нещо,дошло от Европата,а именно че; Моето здраве,както и това на останалите непушачи и това на децата ви,които без грам съвест водите с вас в заведенията в които се пуши, е МНОГО по-висок ценностен императив за държавата,отколкото нагона ви да си задоволявате никотиновия глад, или просто кефа. И това е най-нормалното нещо и така трябва да бъде. Научно доказано е,че цигарите са вредни,вредите на вас си вреди те и на другите,а се сърдите,че ви налага ограничения. Баси егоизма.. НА мен лично цигарите не ми пречат до момента в който спра да виждам другата маса. И ходя на много места за пушачи и винаги съм толерантен,въпреки че съзнавам,че ми се вреди. И ако единственото нещо,което тая скапана държава някога ще направи за мен е това да ви ограничи пафкането,аз нямам нищо против,мнооого се радвам даже.
Първоначално публикуван от Чавдар (V93)
Преглед на мнение

и по тая логика да заподскача пред парламента (и във форума
Коментар