Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спас Панчев: Забраната за пушенето - влошава здравето на пушачите.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Спас Панчев: Забраната за пушенето - влошава здравето на пушачите.

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
    .. Стана ми смешно от статията за рисковете, на които са изложени пушачите в студеното време.
    Хихи и на мен това

на любителите психиатри:
    нямам патологична ревност или прекалено чувство за собствена значимост - та, греда
    всички съдържаме по-малко от всички състояния, та пляснете целия учебник (ко може в отделна тема)
    байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
    Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
    Суперспам - спама на суперите

Коментар

Темата започна кофти но мисля, че вече тръгна в правилната посока и има хляб в нея
      О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
        комунистите и пушачите = супер нагли хора...
        Верно наги.
        Аз пък предлагам в новия закон непушачите да седят отвън. На чист въздух. Да не им се вмирисват смокингите.
        Мисля, че е демократично, с грижа за хората.
        Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
        Вальо. О888 557Ч7Ч
        Silverado 1.3 i

Коментар

Аз пък като гледам как непушачите посещават заведенията, направо ши падна.. Голямо реване беше ЗА забраната пък после не посещават заведенията.. И за кво? Убиха бранша..
          И да, със сигурност няма да се спазва забраната, собствениците се мъчат да оцелеят, някой са с ипотечни кредити.. Ама кво от тва нали.. Баси простотията и баси и темата..
          Между другото, като гледам тенденцията на развитие на темата, мога да кажа, че скоро ще е с ключ, тъй като се започват да се дъвчат едни и същи неща от мисля 4-5 такива подобни теми..

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
          Верно наги.
          Аз пък предлагам в новия закон непушачите да седят отвън. На чист въздух. Да не им се вмирисват смокингите.
          Вальо - уби ме

Коментар

Верно наги.
            Вальо, спри се де, ти няма да оставиш и за шведите на шведската маса
            Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Шведите са си решили проблема. Яко смучат никотин...
              "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Верно наги.
                Ето - сега някой съмнява ли се, че са НАГЛИ?
                Също като комунистите - на който не му харесвало в БГ, да емигрира!

Не виждам връзка между пушенето и пиенето... или може би визирате алкохолните изпарения, които вдишват въздържателите... Или пък при разливане на чаша с вино - лекетата?
                помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Божке, сичката Мара втасала, вие пак за пушенето.
                  Ся че у целиот свет не се пуши вътре е факт. И у ШвеЦко и у Мексико и у Жапонско. Даже и у руско забраниха ако помня правилно.

Но пък в Албания и Косово се пуши яко навсекъдес

Ама у нас нали ташаци на рояци.
                  И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                    Ся че у целиот свет не се пуши вътре е факт.
                    Тва звездите ли ти го говорят ?
                    http://www.spottedbylocals.com/blog/...-europes-bars/
                    О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Първоначално публикуван от droba Преглед на мнение
                      Тва звездите ли ти го говорят ?
                      http://www.spottedbylocals.com/blog/...-europes-bars/
                      Не. Личен опит.

То и в твоя линк пише същото нали ама трее се чете

Many small bars allow smoking openly, although it’s actually not allowed.

many people still smoke secretly though

ет цетера

И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Последно във Виена в ресторанта на хотела в който бях отседнал се пушеше напълно легално. Личният ти опит куца.

Коментар

Австрийците са малко бамбашка
                          2 години ходихме в едно ски-хотелче, където собственикът пишеше сметките на листчета /познай дали декларира прихода/... Пушеше се само на барстолчетата, но не и в самия ресторант.
                          Същата работа и по гръцките кръчмета сега през зимата като няма туристи...
                          Обаче в нЕкои държави направо викат полиция, ако си запалиш...
                          помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

И чехите са бамбашка... и всички други. Само ние сме мноу умни да топлим с газови отоплители околната среда и... глобалното затопляне. Гледайте к`ви работи правят ресторантьорите, пък тогава ми разправяйте как не била спаднала посещаемостта изобщо след забраната.
                            В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Аз съм заклет и страстен пушач. 2-3 кутий на ден ги мачкам. Обаче... Откакто влезе в сила тая забрана съм на далавера. Отдавна съм забелязал, че като седнем да пием без да ги броим само за една вечер поглъщам 2 кутий. Направо ги застъпвам цигарите. И на другия ден съм дармадан независимо какво съм пил и колко. А като трябва да излизам навън не изпушвам и половин кутия. И на другия съм свежарка. Та вече излизам да пуша навън дори в здраво опушена кръчма. И да падне тая забрана пак ще излизам. Та в тоя смисъл ми е все тая
                              My Jeep is not a SUV. Your SUV is not a Jeep.

Коментар

Аман от тия ресторантьори и "хотелиерите" в жкЛюлин 11 /Слънчев бряг/ - те ли са най-важни? Дай да затворим новата магистрала, щото Хепи-то на Нова Загора ще фалира
                                В Щатите, във Франция, в UK сигурно не е останал работещ ресторант след толкова години забрана...

Спомням си едно време като се пушеше и в самолетите... Места за непушачи - на баба ми фърчилото - газова камера на 10 000м над земята... Да вземем да разрешим и там пушенето, че някой може да се изнерви

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X