Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дали за мен е подходящо да си купя джип?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Дали за мен е подходящо да си купя джип?

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
    За тия пари и изисквания-Фрийлендъра на Евгени е идеален. Едва ли може да се намери по-подходящ дамски "джиБ". Он-деманд 4х4(не трябва да мисли коя ръчка за к'во е и кога и как се бута), отличен външен вид и не на последно място - отлично техническо състояние, което предполага посещения в сервиза само за смяна на консумативи.
    Обачиии...не е червен пък!

Коментар

Е, трябва да има и някакъв кусур сега. Само всевишния е съвършен.... Може да му върже една червена панделка на антенката за цвЕт....
      "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
      Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от huko Преглед на мнение
        Деси, както казва колегата, намерихме твоя Джип - червен, объл, Jeep, става за пикник, пред кафето и У градО

Аз да попитам : ако имам такъв джип , може ли да пусна една тема " Дали за мен е подходящо да си купя .... навигаторка ? " Ама в този раздел ! ... и да не ходи в спама ?
        Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
          Аз да попитам : ако имам такъв джип , може ли да пусна една тема " Дали за мен е подходящо да си купя .... навигаторка ? " Ама в този раздел ! ... и да не ходи в спама ?
          Ако имаш такъв джип нито ще ти се налага да пускаш тема нито да си купуваш навигаторка

Коментар

Оспамихте цялата тема. Всъщност е доста смислена и определено би дала някаква насока и тема за размисъл и на някои големи "мъжаги", които си избиват комплексите с големи играчки. Ако се направи една анкета и всички отговорят честно в колко ПТП са участвали и колко нарушения извършват, резултатите ще са доста смущаващи. На пръстите на едната ръка ще се броят тези, които карат ежедневно и са без нарушения и причинени ПТП. Ама иначе всички сме мно'о велики карачи ...
            "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
            Неизвестен мъдрец

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:peltie 005.jpg
Прегледи:2
Размер:227.1 КБ
ID:5311369

Аааа, не така!

Коментар

Оспамихте цялата тема. Всъщност е доста смислена и определено би дала някаква насока и тема за размисъл и на някои големи "мъжаги", които си избиват комплексите с големи играчки. Ако се направи една анкета и всички отговорят честно в колко ПТП са участвали и колко нарушения извършват, резултатите ще са доста смущаващи. На пръстите на едната ръка ще се броят тези, които карат ежедневно и са без нарушения и причинени ПТП. Ама иначе всички сме мно'о велики карачи ...
                1-во ПТП , бях на 15 пробвах монтираните от мен сензори за заден ход ....... в крайна сметка бях забравил да ги включа........ удар в патрулка на 1-во райнно........ след това акт както и на собственика на колата и т.н
                2-ро ПТП(тежко) , бях на 17 с категория Б1 (незнам имали я още) : ударих "див" кон на Витиня............ още съдя държавата и т.н .
                3-то ПТП : рейса в Слатина спря на кръстовище с предимство а аз бях се загледал в едно АТВ , смазах си бронята и малко капака............... рейса продължи и даже шофера не разбра.... ПФУ .
                4-то 5-то 6-то са във гората
                Лудак

Коментар

Оспамихте цялата тема. ...
                  Тя, темата си е прикрит спам от самото начало. И бързо се изясни. Изглежда реалното питане е: "Да си купя ли червен Жиб или да?" Тази тема си е направо за БГмама...
                  Последно редактирано от cveta68; 15-10-11, 00:33.

Коментар

А днес имаше ли тест драйв на автомат при дядо Владо?

Коментар

• От: Дали за мен е подходящо да си купя джип?

Първоначално публикуван от demo_1 Преглед на мнение
                      Аз си мисля че идеята на Деси за джип е :Лесен за управление , автомат , малък ,устойчив на софийските трапове и леки разходки по полянки.
                      Отлично сте ме разбрали!

Коментар

• Първоначално публикуван от cveta68 Преглед на мнение
                        Тя, темата си е прикрит спам от самото начало. И бързо се изясни. Изглежда реалното питане е: "Да си купя ли червен Жиб или да?" Тази тема си е направо за БГмама...
                        Ех, Цвета, Цвета... А пък от първите ти коментари си помислих, че дамите в този форум се подкрепят... Искам да уточня, че не е задължително джипът ми да е червен. Може да е бордо, може да е боргундско червено, малиново, къпиново, дори цвят на патладжан! Въпросът е да не е стандартното черно, тъмно синьо или кукленско розово.
                        Първоначално публикуван от batbobo Преглед на мнение
                        Деси, моето предложение за теб е Suzuki Swift 1.3 4x4
                        Нещо такова ли:Изглежда чудесно, много ми харесва! А другите какво мислят за това предложение? Знам, че за повечето съфорумници е несериозно, но всеки шофьор има различни нужди, нали?
                        Първоначално публикуван от demo_1 Преглед на мнение
                        Аз си мисля, че идеята на Деси за джип е: Лесен за управление, автомат, малък, устойчив на софийските трапове и леки разходки по полянки.
                        Точно така! Мога единствено да добавя: лесна и евтина поддръжка и да не е черен или тъмно син
                        Първоначално публикуван от noname12 Преглед на мнение
                        От прочетеното до тук и профила на евентуалния собственик бих препоръчал (отчитам и цената): къса ГрандВитара; хонда HRV/CRV; тойота РАВ-4; може някое късо Паджеро или нисан Терано2, опел Фронтера. Със сигурно пропускам и мого други, но това са добри примери според мен. Един съвет, за конкретен модел никога не гледай 1 или 2 години напред-назад, това което е по-важно е състоянието и историята на автомобила. И не се отказвай от СУВ-а.
                        Благодаря за разбирането! Ще разгледам моделите, които предлагаш. По принцип старият потрошен микробус, за който ви разказах, този на който баща ми едно време ме учеше да шофирам, за да всявам страхопочитание и да не ми се врат другите по пътя. Та въпросният микробус (освен че беше бял) беше Нисан. Така че имам някакви романтични чувства към тази марка А какво е СУВ?
                        Първоначално публикуван от vento5 Преглед на мнение
                        Деси, струва ми се, че Хонда ЦРВ е доста добър избор за това, което търсиш. Сравнително компактна е, с достатъчно обем в същото време. Приемлив разход на гориво, не се чупят лесно (сравнително). Теглото му (около 1500 кг поред Гугъл) е съпоставимо с това на средна по размери кола, малко е по-висока и това май е цялата разлика. 4х4 си е (мисля че се включва автоматично при пребоксуване на предните колела-те са движещи постоянно).
                        Звучи чудесно!
                        Разбира се, по критериите на форума това не е джип, а СУВ (паркетник).
                        Най-накрая да разбера какво е "паркетник"
                        Ако желаеш да се научиш да караш и да станеш печен шофьор, то трябва да започнеш с трошка (защото е по-трудно и ако се справиш без да се отчаяш то ще добиеш опит). От друга страна, ако желаеш да си доставиш удоволствие да караш каквото ти харесва и ти е удобно, то вземи си компактен СУВ с автомат и приеми че сме в 21 век-колите са за удобство, а не за изтезание.
                        Ами да, със сигурност теорията, че трябва да си купя машина за самоизтезание вместо автомобил не ми допада Надявам се, че има и други начини да стана "печен шофьор
                        Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 16-10-11, 16:03.

Коментар

СУВ е като джип, ама не точно.
                          "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

• Първоначално публикуван от huko Преглед на мнение
                            Деси, както казва колегата, намерихме твоя Джип - червен, объл, Jeep, става за пикник, пред кафето и У градО

Жестоко! Даже ще мога да късам билетчета на желаещите да ги возя

Първоначално публикуван от Сергей Янков Преглед на мнение
                            А стига бе, темата е станала 4 страници. Кво ли не прави едно женско име!?
                            И аз така викам! Ама какво съм виновна, като модераторите не искат да ми променят потребителското име. При регистрацията въобще не се замислих, то автоматично ми излезе името от Facebook. Сега виждам, че не е много подходящо за този форум, но не мога да го сменя Представям си ако аватарът ми беше моя снимка какво щеше да се случи!
                            Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 16-10-11, 16:03.

Коментар

А, аз мислих че това на горната снимка пред джипката си ти....
                              "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Е да, ама лошото е, че ако продължава така ще трябва да насочим темата към спама
                                Иначе не е лошо да има тема за избор на джип за дама.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X