Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дали за мен е подходящо да си купя джип?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Дали за мен е подходящо да си купя джип?

Първоначално публикуван от muf Преглед на мнение
    ... висока, имаш висока позиция и добъра видимост. Fulltime е и тръгва по всякакви наклони. Мощна е (2.0 130 коня) и върви добре. Лесно се качва, там където колите не могат.
    И е много здрава. Става и за излети в гората...

Това, написано в точно този форум е смехотворно. А конкретната машина - не я слагай при джиповете, ама хич!
    В сравнение с нея, всяко Субару изглежда могъщо, а всяка Панда всъдеход.
    "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
      Това, написано в точно този форум е смехотворно. А конкретната машина - не я слагай при джиповете, ама хич!
      А ние с CR-Vтата какво да кажем, като колите ни са още по-малко джипове? ((:
      За нейните изисквания - Rav 4 или CR-V. Като CR-Vто си е големичка кола, предвид, че има само "дълга" база. Все пак си е 4.5м дълга. Колкото една зафира или пасат.

Коментар

Здравейте! Реших да се включа и аз вече,тъй като нещата замирисват на "катинарче".Но като жена,имаща определен опит от над 20 години с различни марки автомобили и известен опит с Дискавъри-то на мъжа ми,категорично заявявам,че за теб,Деси,е АБСОЛЮТНО неподходящо да си купиш джип.
        Нека не посягаме на "играчките" на големите момчета !
        Предлагам да разгледаш RAV-4 или HONDA HR-V...
        Поздрави!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
          Никак не си прав. Първата равка наистина си е много здрава и има завидни способности за това което е.
          "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
            Никак не си прав. Първата равка наистина си е много здрава и има завидни способности за това което е.
            Да, ама за мен беше мегаразочарование, след другите автомобили на марката.
            "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от temerut Преглед на мнение
              като жена,имаща определен опит от над 20 години с различни марки автомобили и известен опит с Дискавъри-то на мъжа ми,категорично заявявам,че за теб,Деси,е АБСОЛЮТНО неподходящо да си купиш джип.
              Нека не посягаме на "играчките" на големите момчета !
              Предлагам да разгледаш RAV-4 или HONDA HR-V...
              Поздрави!!!
              Благодаря за съвета, temerut, май и аз точно към тези варианти започнах да клоня.

Коментар

Първоначално публикуван от cveta68 Преглед на мнение
                Игнорирането на мнения, които не ти харесват, въпреки че са абсолютно разумни и правилни, прави лошо впечатление.
                Цвета, отговарям на мненията, които ме вълнуват или ме провокират. Не игнорирам останалите, чета ги, но нямам време да им отговарям или просто не ми е интересно.

Коментар

Вече имаме shortlist от 5 кандидата. Оставих Panda-та i Swift-a, макар и да не ги препоръчват много от вас, защото се вписват в кифленските ми критерии за външен вид. Останалите автомобили, около които се обединихте бяха: Suzuki Vitara, Toyota RAV4 и Honda CRV. Те също въобще не изглеждат зле, така че остава да се открие перфектното съотношение цена-качество-външен вид. Продължавам да приемам съвети. Обновената анкета е тук: http://polldaddy.com/poll/5588390/
                  Последно редактирано от Des Cho; 23-10-11, 09:53. Причина: забравих да сложа линк към анкетата

Коментар

Гласувах в анкетата за Витара, но трябва да направим и няколко уточнения. Витарата трябва да е от "новите", които са фултайм. Като за жена и основно приложение в града - късата база.
                    От посочените, по мой вкус (това не касае само дизайн), бих подредил нещата така:

Витара къса
                    Swift 4x4
                    Витара дълга
                    Rav 4
                    Зима иде

Коментар

"Научи се да караш, после си купи джип"-Това написах в анкетата!

П.П. Когато питаш хора с опит се вслушвай в съветите им. Без опит на пътя си опасна, както за себе си, така и за останалите........а без опит и с джип.....не ми се мисли!

Коментар

Първоначално публикуван от huko Преглед на мнение
                        Витарата трябва да е от "новите", които са фултайм. Като за жена и основно приложение в града - късата база.
                        Как се води точно като модел, за да потърся повече информация и оферти?

Коментар

Първоначално публикуван от mitko punev Преглед на мнение
                          "Научи се да караш, после си купи джип"-Това написах в анкетата!

П.П. Когато питаш хора с опит се вслушвай в съветите им. Без опит на пътя си опасна, както за себе си, така и за останалите........а без опит и с джип.....не ми се мисли!
                          Има ли значение на какво ще се учи?Щом е решила да кара джип,нека се учи направо на него.Как мислите?Сега ще се качи на едно голфче,и после е готова за джипа!!Неопитния водач е еднакво опасен,както за себе си така и за другите независимо с какво.И моля ви,не разколебавайте жената.Нека да станем с 1 повече.Никой не се е родил научен.

Коментар

Избора си е неин, а и всеки има право на мнение.

Ако се учиш да стреляш, направо гранатомет ли ти дават или започваш с малокалибрено оръжие?

Имаше предложение от дядо Владо, да отиде да покара различни джипки, за да види какво ще и пасне, но НЕ.........какво да си мисля?Още едно камикадзе на улицат.

Коментар

Пак не съм съгласен.То по тая логика,преди да се качи на лека кола,първо трябва на лагерна количка.И моята жена( с книжка от 10г и едва може би 500км стаж)и е по лесно да кара Терано2 от колкото,микрата на брат ми.

Коментар

ай стига, излагате се вече!!! според някои май е най-добре да почне с 50 кубиков скутер, за да не се пречка на великите шофери-джипари

Митко, ако си ходил в казармата, щеше да знаеш с какво почват РПГ-истите, а малокалибрено в армията няма.......... а на какво почват да се учат 18г. пишлемета, дето после карат джугани, сигурно на заз-ки
                                ________________________________________________
                                Subaru OUTBACK 2,5
                                Hyundai TUCSON 2.0

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X