Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дали за мен е подходящо да си купя джип?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Дали за мен е подходящо да си купя джип?

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
    Е да, ама лошото е, че ако продължава така ще трябва да насочим темата към спама
    Иначе не е лошо да има тема за избор на джип за дама.
    ОК, сега ще прегледам отново всички предложения до момента, ще отделя 3 от тях, които най-много ми допадат (по моите си кифленски критерии) и ще пусна една анкета, за да си кажат всички финалната дума и да можем да направим сравнение. Междувременно може да се възползвам и от предложенията за test drive

Коментар

Според мен,Хонда-ЦР-В ще Ви е идеална! http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=89336
      0осем9осем7шест0осем7едно
      Миро

Коментар

Първоначално публикуван от Desi Chongarova Преглед на мнение
        . Междувременно може да се възползвам и от предложенията за test drive
        Така вече звучи по-сериозно.

Коментар

И тук повечето участници гледат на джипа като на машина и не обрьщат много внимание на дизайна.

Няма как да мисля като жена,но обьрни внимание на сьветите свьрзани с механиката на дадена машина,цвета се опрая,формата ще и свикнеш.
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

Сериозен съвет. И аз като бивш търговец на употребявани автомобили бих те посъветвал да не робуваш на несериозни предпочитания за цвят на боята и форма за да не останеш със симпатичен недвижим имот накрая. Гледай важните неща, без които една кола не е кола, а куп ламарина.
            П.П. И особено за джиповете, много е полезно да се знае предисторията му, иначе джоба боли много .....
            "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
            Неизвестен мъдрец

Коментар

• Кое е идеалното 4x4 за жена от София без много опит в шофирането?

Благодаря на всички за съветите и майтапите! Систематизирах предложенията ви и тези дни ще се разровя за повече информация за всяко едно от тях. Исках да пусна анкета с всички опции и да ви помоля да гласувате за автомобила, който смятате, че е най-подходящ за мен. Но не можах да открия такава функция във форума, (виждала съм го по други форуми) за това я направих ето тук:

http://polldaddy.com/poll/5588390/

Само да ви напомня, че изискванията ми към колата са да е здрава и сигурна, сравнително малка и лесна за поддръжка и да не е черна, синя или сива Бях ви казала таван от 10 000 лв., обаче сега, като си давам сметка колко много други разходи ще имам около нея, тази сума вече ми се струва непосилна. Мислите ли, че някой от посочените автомобили би могъл да се купи в добро състояние за под 5 000?

Коментар

Трудна работа, но не и невъзможна. Единственият, за който знам, че е в отлично състояние и няма нужда от допълнително стягане е този, който ти посочих по-горе. Ама е черен. Все пак можеш да му хвърлиш едно око и току-виж си размислила за цвета...
                П.П. От анкета тук нищо няма да научиш при зададените критерии, щото накрая пак ще излезе, че най-подходящият джип е този с най-големия мотор, най-якото окачване и с най-големите гуми. Все едно да питам в БГМама коя готви най-вкусно или кои тапети са най-подходящи за спалнята ми...
                Последно редактирано от kuzdov; 16-10-11, 17:15.
                "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                Неизвестен мъдрец

Коментар

Що наистина първо не се научиш да караш, с помощни колела, пък като се понаучиш, да минеш на нещо друго.. Напоследък по улиците е пълно с дИвойки, които са седнали в 2+ тона желязо, което почти не контролират.
                  Да - джип се кара по-лесно от кола, но за който изобщо може да кара. Два тона спират по-трудно от един.
                  "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                    Да - джип се кара по-лесно от кола, но за който изобщо може да кара. Два тона спират по-трудно от един.
                    Ники аре молив тъ - кара се по-лесно друг път
                    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                      Що наистина първо не се научиш да караш, с помощни колела, пък като се понаучиш, да минеш на нещо друго.. Напоследък по улиците е пълно с дИвойки, които са седнали в 2+ тона желязо, което почти не контролират.
                      ....няма какво повече да се добави!

Коментар

Първоначално публикуван от mitko punev Преглед на мнение
                        А днес имаше ли тест драйв на автомат при дядо Владо?
                        Цъ! Имаше ято "Ленд круйзери", " Фероцо-бертоне", "Грандове" разни, "Диско"дори...ама Деси йок.....нищо де, друг път
                        0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Гледам, че в анкетата води Сузуки Витара - аз пак да попитам ВИТАРАТА фултайм ли е или е парт тайм. И ако е парт тайм колко е подходящо за млад Водач, като возирам основно тези 5-6 месеца в София с хлъзгави пътища. Ако пък Сузукито е фултайм то и аз го подкрепям

Коментар

аПсолютно!!! не случайно горе писах да няма допълнителни ръчки джипчето!!! не ти трябват нито парттайм, нито бавни за твоите цели

Коментар

Подкрепям само разумни и мотивирани мнения в този форум /и в тази тема/, когато ги има...
                              Scrapheap вече няколко пъти ти отговори, пък и не само той. Игнорирането на мнения, които не ти харесват, въпреки че са абсолютно разумни и правилни, прави лошо впечатление.

Коментар

Дали е подходящо?
                                Разбира се че е подходящо. Само че се ограничи до СУВ, а не яка офроуд машина, защото няма да ти трябва.
                                Моята жена се влюби в Рав4 -ката, която купих и сега се караме кой да я кара. Въпреки че е стара, а другата кола е нова Корола, жената си иска Равчето
                                Харесва и че е висока, имаш висока позиция и добъра видимост. Fulltime е и тръгва по всякакви наклони. Мощна е (2.0 130 коня) и върви добре. Лесно се качва, там където колите не могат.
                                И е много здрава. Става и за излети в гората, става и за града и за магистрала (не друса)
                                Нашата не е автомат, но има да се продават автоматици.
                                За 10к може да се търси и второто поколение на Рав4
                                Друг вариант е някой по-стар ML, Хонда CRV Nisan Xtrail...

До 5 к нямаш голям избор на SUV автоматик, Рав4 без клима евентуално.
                                Помисли за компромисен вариант - около 7к има и Рав и CRV в приличен вид
                                Последно редактирано от muf; 17-10-11, 14:26.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X