Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дали за мен е подходящо да си купя джип?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Дали за мен е подходящо да си купя джип?

Здравейте,

Моля за Вашия съвет. Имам шофьорска книжка от много отдавна, но за първи път имам желанието и възможността да си купя автомобил. Обичам да пътувам извън града, по по-диви места, затова си помислих, че може би трябва да си купя джип. Обаче, ми се иска да е автоматик, да е по-компактен и удобен за начинаещ шофьор. Не съм много наясно и с цените, но дали можете да ми препоръчате нещо качествено, което да ми върши работа (може и втора употреба) под 10 хиляди лева?

Благодаря предварително за Вашите мнения!

От: Дали за мен е подходящо да си купя джип?

Това в подписа ми става за първи "джип", само не знам дали има с автомат. Иначе се кара по-лесно от кола. Ако имате път наоколо - давам пробни кръгчета. Иначе не го продавам.

Коментар

Първоначално публикуван от Desi Chongarova Преглед на мнение
      Здравейте,.....Моля за Вашия съвет.
      Ако си от Сф-то, или около, звънни и ела да си говорим за "жипки".....По въпроса: голям и малък "Черок", "Дискавъри", "Паджеро", с малко приближение "Хюндай Галопер" .....и сходни
      Последно редактирано от дядо владо; 10-10-11, 17:58.
      0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
        Ако си от Сф-то, или около, звънни и ела да си говорим за "жипки".....По въпроса: голям и малък "Черок", "Дискавъри", "Паджеро", с малко приближение "Хюндай Галопер" .....и сходни
        Анатема, стига бре Дедо, говорим за малка, нежна джипка, която да и пасне.По скоро си мисля за Витара, Рав 4 или нещо друго от този сорт, зависи от бюджета
        Деси, пиши в профила от кой край на Бг си, да видим кой може да помогне.
        DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Първоначално публикуван от PACH - Иван Тодоров Преглед на мнение
          .....говорим за малка, нежна джипка, която да и пасне....
          Форд Ф750 7.1 Дизел ?
          "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
            Форд Ф750 7.1 Дизел ?
            Heavy Duty?

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
              Heavy Duty?
              На 44ки.....
              "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Форд Ф750 7.1 Дизел ?
                10К е макс цена.Няма да се вмести.Иначе е супер идеята.Смятам,че голям джип е по-добрия вариант.Японче си вземи за да си го караш през повечето време,а не да е на ремонт.Успех!

Коментар

Първоначално публикуван от goshko-loshko Преглед на мнение
                  10К е макс цена.Няма да се вмести.Иначе е супер идеята.Смятам,че голям джип е по-добрия вариант.Японче си вземи за да си го караш през повечето време,а не да е на ремонт.Успех!
                  Дайте на жената някакви конкретни марки и за какви пари какво може да намери и какво да очаква. То е ясно, че всичко е написано...
                  Публикувайте отговор

Коментар

Първоначално публикуван от p-pleven Преглед на мнение
                    Дайте на жената някакви конкретни марки и за какви пари какво може да намери и какво да очаква. То е ясно, че всичко е написано...
                    Toyota,Nissan,Suzuki..Toyota RAV4(има до 10К читави),Nissan X-Trail(трудно за 10К)Suzuki Grand Vitara 2.0-4 цилиндъра 2000-2002г има за тези пари избор.

Коментар

На 44ки.....
                      Ще ни бият...

П.П. Извинявам се за спама...

Коментар

А какво ще разбере от конкретните марки. Влизаш в специализирания сайт, пишеш до 10к, изкачат 2197 обяви. Да ги коментираме всичките кочини не можем ние.

Да попитам автора каква система предпочита, парт тайм, фул тайм или он деманд? Ако не знае отговора за какво да пишем изобщо...

Коментар

Здравейте,

Моля за Вашия съвет. Имам шофьорска книжка от много отдавна, но за първи път имам желанието и възможността да си купя автомобил. Обичам да пътувам извън града, по по-диви места, затова си помислих, че може би трябва да си купя джип. Обаче, ми се иска да е автоматик, да е по-компактен и удобен за начинаещ шофьор. Не съм много наясно и с цените, но дали можете да ми препоръчате нещо качествено, което да ми върши работа (може и втора употреба) под 10 хиляди лева?

Благодаря предварително за Вашите мнения!
                          Здравейте и добре дошли във форума!
                          С оглед на поставените изисквания към джипката, мисля, че Паджеро 2 е един добър вариант - повечето са автоматици, имат дълга и къса база, със раздатката Super Select се "работи" изключително лесно, има си фултайм 4х4. И още - изключителен комфорт на пътя и екстри, каквито много леки коли нямат, да не говорим за джипове. За сума с две-три хиляди лева под посочения бюджет може да се вземе изключително добър екземпляр, което също е от значение.
                          Ако имате конкретни въпроси за модела и марката ще се радвам да отговоря!
                          Поздрави и успех!

Коментар

Здравейте,

Моля за Вашия съвет. Имам шофьорска книжка от много отдавна, но за първи път имам желанието и възможността да си купя автомобил.
                            От написаното не ми стана ясно едно- имаш ли реален стаж като шофьор или само шофьорска книжка имаш отдавна? В случай, че е второто варианта с джип звучи ...опасно.

Коментар

Щом питаш, дали да си купиш джип в офроуд форум, значи вече си решила да го направиш. Друго щеше да е, ако въпросът ти беше, например, в кулинарен сайт. Моите предложения са: Дайхацу Териос, Хонда Cr-v, Фрилендър,...(не е задължително да е в този ред)
                              Последно редактирано от emil5koff; 10-10-11, 21:54.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X