Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дали за мен е подходящо да си купя джип?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Дали за мен е подходящо да си купя джип?

Аз като млад шофьор започнах да се уча (и да издевателствам) на УАЗ-а на баща ми - бавен и тромав колкото искаш,без хидравлика и синхронизатори.След време си купих джипка за първа кола,много подобна на УАЗ.
    Според мен не е важно дали започваш с джип или кола - важно е самосъзнанието.
    Поздрави,

Коментар

Ванка, ходил съм в казармата, ама се опитах да направя сравнение, че е по-добре да се започне от нещо малко и немощно.

А самосъзнанието е наистина най-важно!

Коментар

Първоначално публикуван от mitko punev Преглед на мнение
        Ванка, ходил съм в казармата, ама се опитах да направя сравнение, че е по-добре да се започне от нещо малко и немощно.

А самосъзнанието е наистина най-важно!
        Малко и немощно... Защо? На жената колата е 3 и малко пъти в повече от моята като мощност, почти 2 пъти по тежка и с около метър и нещо по дълга. Глобите за превишена скорост в семейството са само мои. Как караш зависи от магарето не от конете.
        https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
          Малко и немощно... Защо? На жената колата е 3 и малко пъти в повече от моята като мощност, почти 2 пъти по тежка и с около метър и нещо по дълга. Глобите за превишена скорост в семейството са само мои. Как караш зависи от магарето не от конете.
          Размера няма значение, когато караш всеки ден и го правиш инстинктивно. А тази колежка каза, че тепърва ще се учи.

Пожелавам на колежката да си купи най-Убавия джиБ, ама като излиза да кара да го обявява в некоя тема

П.П.Започнах да се шегувам май.......по-добре да не пиша вече в тая тема.

Успех на колежката!

Коментар

Първоначално публикуван от Des Cho Преглед на мнение
            Вече имаме shortlist от 5 кандидата. Оставих Panda-та i Swift-a, макар и да не ги препоръчват много от вас, защото се вписват в кифленските ми критерии за външен вид. Останалите автомобили, около които се обединихте бяха: Suzuki Vitara, Toyota RAV4 и Honda CRV. Те също въобще не изглеждат зле, така че остава да се открие перфектното съотношение цена-качество-външен вид. Продължавам да приемам съвети. Обновената анкета е тук: http://polldaddy.com/poll/5588390/
            След като окончателно си се спряла на тези три модела, се абстрахирай от анкети, цвят и т.н. и вземи екземпляра в най-добро състояние. Съветите на всички бяха наистина добронамерени, макар и някои от тях да звучаха грубо.
            Успех!
            "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
              След като окончателно си се спряла на тези три модела, се абстрахирай от анкети, цвят и т.н. и вземи екземпляра в най-добро състояние. Съветите на всички бяха наистина добронамерени, макар и някои от тях да звучаха грубо.
              Успех!
              Адаш, тя женската логика не подлежи на обясняване...
              За нас е важно колата да е с ред в техническо отношение, а за жените-да е в ред във визуално такова.

Като купувах витарата се обадих на жена ми да и кажа, че съм взел джипка, и първият и въпрос беше-"Какъв цвят е?"...

Какво като не и работел предния мост(то на колко коли не им работят, а и въобще го нямат, и си се движат...) Какво от това, че няма малък лост...
              Нали е червен, и е объл...

Баси, тука все повече започва да прилича на БГ мама...
              Няма ли някой модератор да премести темата в спама. Щото дискусия от този род си е за там, а не за най-сериозния раздел от ОФРОУД форума...
              Има ли желание-има и начин!

Коментар

Как се води точно като модел, за да потърся повече информация и оферти?
                Нямам представа, виж пътеписа Исландия 2011, там бяхме с такава (дълга база) и съм много впечатлен. Външния й вид се различава много от предишния модел - няма как да ги объркаш.

Зима иде

Коментар

Витарата НЕ Е в една категория с Хондата и тойотата .
                  Grand Vitra ddis 2008
                  SEAT Althea XL tsi 2010
                  Mitsubishi Canter

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                    Успех!
                    Да, така е. Мисля, че с това темата се изчерпа. Явно вече съм на етап да гледам конкретни оферти и да ходя на опреснителни курсове.

Благодаря на всички за мненията и съветите. Ще пиша отново, когато си харесам определени оферти, за да ми кажете мнението си. А също и, когато имам време да започна курс, ще трябва да ми препоръчате инструктор

Коментар

. А също и, когато имам време да започна курс, ще трябва да ми препоръчате инструктор
                      Явно не четеш! Писал съм по въпроса.

Коментар

Д А също и, когато имам време да започна курс, ще трябва да ми препоръчате инструктор
                        Инструктор 0888 582 083 с учебен опел фронтера, тъмно зелен. Видях го миналата седмица в София и специално записах номера. Най-хубавото на този джип е втория комплект педали.

Коментар

Да, така е. Мисля, че с това темата се изчерпа. Явно вече съм на етап да гледам конкретни оферти и да ходя на опреснителни курсове.

Благодаря на всички за мненията и съветите. Ще пиша отново, когато си харесам определени оферти, за да ми кажете мнението си. А също и, когато имам време да започна курс, ще трябва да ми препоръчате инструктор
                          Първоначално публикуван от demo_1 Преглед на мнение
                          Значи Неделя 10:00 паркинга на кино Арена Младост СОФТ изпълнения по маршута КАМБАНИТЕ-БИСТРИЦА-ПЛАНА ПЛАНИНА-КОЛАЛЯНЕ (Беседката) .
                          За групата които ще са от "оффроуд училището" Митко Пунев отговаря и ако се включи и Търтейчо .Понеже мен не ме слуша главата ще демонстрирам с неподготвен джип как НЕ се прави и после Пунев и Търтейчо ще обясняват как се прави точно и защо не по този начин .
                          За училището съм приготвил няколко вида наклони (преден,заден , ляв , десен и т.н ),как се преминава през река (бара) , за ентусиастите има и коловози както и блатна кал .Хубаво е всеки който иска да се запознае хубаво с оффроуда да си носи въжета колани и т.н .
                          Бонус към всичко е калта и баирчето до беседката където ще е BBQ-то .Между другото там Илийката слагаше каса бира който мине през калта и се качи на баирчето .Засега единствения успял е Наско но това е само на клипчета друго е "око да види ръка да пипне" .
                          За ентусиастите аз слагам 3 литра вино и шише ракия .Естествено за домашно вино и ракия говоря
                          Заповядай в Неделя на курс
                          Лудак

Коментар

Първоначално публикуван от cveta68 Преглед на мнение
                            Инструктор 0888 582 083 с учебен опел фронтера, тъмно зелен. Видях го миналата седмица в София и специално записах номера. Най-хубавото на този джип е втория комплект педали.
                            Благодаря!

Коментар

Първоначално публикуван от demo_1 Преглед на мнение
                              Заповядай в Неделя на курс
                              Благодаря, но на този етап мисля, че ми трябва по-основен курс

Коментар

Вече имаме shortlist от 5 кандидата. Оставих Panda-та i Swift-a, макар и да не ги препоръчват много от вас, защото се вписват в кифленските ми критерии за външен вид. Останалите автомобили, около които се обединихте бяха: Suzuki Vitara, Toyota RAV4 и Honda CRV. Те също въобще не изглеждат зле, така че остава да се открие перфектното съотношение цена-качество-външен вид. Продължавам да приемам съвети. Обновената анкета е тук: http://polldaddy.com/poll/5588390/

И трите Японски марки са добри и то ДОСТА много правилен избор. Препоръчал съм ти ЦРВ защото имам такова ,но другите не му отстъпват по качество . Въпрос на избор остава коя по ще ти допадне по външен вид,дизайн,цена спрямо година на производство.
                                КОЯТО И ДА ВЗЕМЕШ НЯМА ДА СБЪРКАШ
                                "не вземай само като тази на моята снимка, че нем е ниска хем не е 4*4' ''

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X