Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дали за мен е подходящо да си купя джип?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Дали за мен е подходящо да си купя джип?

Първоначално публикуван от Desi Chongarova Преглед на мнение

Много благодаря за съвета, но това ми изглежда прекалено ръбато

Моята по ли е зализана? Ей я тука до едно ЦРВ.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:PICT5976.jpg
Прегледи:1
Размер:186.3 КБ
ID:5311082Натиснете снимката за да я уголемите

Име:PICT5948.jpg
Размер:266.4 КБ
ID:5311083

Коментар

Къса витара автоматик е подходяща за град и жена съвсем определен, поне аз така си го представям. Малко опит зад волата може да се придобие и в присъствието на някой опитен, но задължително спокоен пасажер/шофьор. Важното е да не е баща или друг роднина та да няма нерви . Ако карането на трошки не е приятно /аз много обичам/, може и с новата кола да се случи цялата работа. Имам една позната, която има книжка отдавна, но не беше карала изобщо. Купи си опел рекорд, автоматик за 1000 лева и си го подкара с голям кеф. Малко ми е шемет, макар и да кара бавно, та не бих се возил, но се справя. Няма нищо сложно в карането на малко 4х4, даже е по-лесно от доста огромни машини, от опел рекорд съвсем определено. Основното предимство е наличието на 4х4 за зимата и по-големите размери гуми, които могат да се сложат. Те спомагат за по-добра возия, по-малко щети по джантите и колата като цяло.

Коментар

Примерно Suzuki Vitara:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1.jpg
Размер:153.7 КБ
ID:5311091 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2.jpg
Размер:164.9 КБ
ID:5311092 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:3.jpg
Размер:93.4 КБ
ID:5311093 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:4.jpg
Размер:137.8 КБ
ID:5311094
        Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 12-10-11, 18:45. Причина: Линк към mobile.bg
        Лудак

Коментар

Тази и аз я гледах и ми допада, пък и на цвят е женска някак

Коментар

Е това ми хареса
            ФИАТ Панда 4х4 - лидер сред джиповете

Колежке, така като гледам в събота при дядо Владо ще се проведе петия национален офроуд събор и то в твоя чест, възползвай се непременно

Поздрави

Коментар

Особено ако го има в червено, ще е перфектно за мен
              Много благодаря за съвета, но това ми изглежда прекалено ръбато
              Бе жена, кво да я правиш...

Колежке, по отношение на колите мъжете и жените имат различно виждане.
              Мъжете виждаме в една кола възможност да се накефим от каране, умело владеене на машината, рисково каране без даже драскотина, някои даже се гъзареят с колите си...
              А жените ги интересува главно цвят и форма. В този аспект си мисля, че Вие искате джип не заради качествата му като такъв, а заради външния му вид, и самочувствието, че "карам джип", което води до душевен гъдел в някои хора.

И пак Ви казвам-не ви трябва джип, за уменията които имате на първо време ви е достатъчна и обикновена кола. Карането на джип или кола по асфалт не се различава много, но пък по пущинаците-много. И ако нямате опит с поведението на автомобил изобщо-няма да можете да използвате плюсовете на 4х4 задвижването. Затова са и съветите-започнете с кола, свикнете с натискането на педалите, с въртенето на волана, с работата със съединителя, с буксуването, и недопускането му, с преодоляване на някои препятствия със засилване, па тогава се качете да карате джип извън пътя.

Иначе може и направо на джип. Но какво ще направите когато нямате джип под ръка, и се наложи да карате през зимата с обикновена кола? А може и да се случи да няма и зимни гуми... С джип определено е по-лесно на трудни терени, но не всички са такива, а с неправилно включените лостове и копчета на джип-по обикновения асфалт е тегаво, а даже може и да останете нейде между Велинград и Пампорово(примерно), и да се чудите-защо аджеба се повреди-нали е джип, и трябва да издържа много повече...

Като купувах витарата се обадих на жена ми да и кажа, че съм я взел. Витарата де, жената я бях взел отдавна...
              И първия и въпрос беше-"Какъв цвят е?"...

Бе жени...
              Има ли желание-има и начин!

Коментар

Цвета, благодаря за предложението, обаче тази количка ми изглежда несериозно
                Моля
                Не знаех, че си търсиш кола "за снимка"...
                А сега сериозно..."тази количка" е абсолютно подходяща за начинаещ шофьор. Наличието на шофьорска книжка, самочувствие, кеш и претенции не е достатъчно за да бъдеш безопасен участник в движението по софийските улици. Препоръчах "тази количка" защото с нея по-трудно можеш да убиеш невинен човек. Но в крайна сметка колата всъщност няма никакво значение. Важно е задкормилното устройство.

Коментар

Ейй ,разцепихте се от писане.Явно името действа като афродизиак.Ама Деси наистина трябва да почете,,ако има мъж,да го просветли и него,щото после ,той ще заляга отдолу.Първа ,втора ,десета кола-все тая.Покарай някое ръбато желязо ,пък може и да ти хареса.Когото и да помолиш тук ,вероятно ще ти услужи,ЗАЩОТО джип по картинка не се избира.А после е до живот.
                  Румен Николов

0888 358 572

Коментар

А стига бе, темата е станала 4 страници. Кво ли не прави едно женско име!?
                    BMW R1200GS LC EXCLUSIVE, Triumph Tiger 800 XRx, Honda Transalp 600
                    LAND ROVER Discovery II V 8 - 4.0, BMW 530 xDrive
                    Не е достатъчно да си знаеш цената, трябва да се отчита и търсенето.

Коментар

Първоначално публикуван от Сергей Янков Преглед на мнение
                      А стига бе, темата е станала 4 страници. Кво ли не прави едно женско име!?
                      ....ми то още малко и ще се размекнат нещата

Коментар

да се върнем на темата, ето един подходящ избор според мен: само гледай да е автоматик........ фултайм е и няма бавни...... т.е. липсват ръчките, дето толкова мисли Колето, че няма да се справиш

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:thumb_Daihatsu_Terios_Sport_2003_1.jpg
Размер:42.5 КБ
ID:5311238

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
                          да се върнем на темата, ето един подходящ избор според мен: само гледай да е автоматик........ фултайм е и няма бавни...... т.е. липсват ръчките, дето толкова мисли Колето, че няма да се справиш

[ATTACH=CONFIG]371629[/ATTACH]
                          ...Ама трябва да е червена....

Коментар

Първо-не само аз мисля така.
                            Второ-с никаквия шофьорски опит-наистина няма да се справи.
                            Трето- става въпрос за джип...нямал бавни...
                            Ми едно субару или голф синхро са също такива. Но не са джипове, нали?

Според мен карането на джип по пресечен терен си е нещо като висш пилотаж, и за да го можеш трябва да си усвоил първо обикновените пилотски умения.

Преди 12-15 години беше на мода шофьорските курсове да се карат на супер малки коли-тико, и другите малки недоразумения. Защото според тогавашния закон трябваше на изпит да се явиш с колата която си карал на курса. А размерите на "гаражите" все едни и същи... Не е все едно да правиш полигона с Волга, и с Тико...

Та и сега така-нека да се научи как се кара когато е трудно, пък с лесното-лесно се свиква. Ама като се наложи обратното е гадно. И си като в небрано лозе...
                            Има ли желание-има и начин!

Коментар

Леле чудесна тема.
                              То и в гей класа няма ръчки пък има три блокажа
                              Особено се изкефих на едно Г500 дето не се разбра дали кара на бързи или бавни щото не знаехме от къде се пускат

Деси, за какъв ви е джип? Т.е. искате висока кола или просто щото черен жиб е с предимство?
                              Между другото Пунтото е много по-смислено возило от 70% от т.нар. жипове
                              И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                                ...Деси, за какъв ви е джип? Т.е. искате висока кола или просто щото черен жиб е с предимство?
                                Между другото Пунтото е много по-смислено возило от 70% от т.нар. жипове
                                Няма смисъл... доста бързо се разбра, че по- важното е как ще изглеждаме пред кафето, а не нещо друго.
                                Зима иде

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X