От: Дали за мен е подходящо да си купя джип?
Здравей, Деси!
Тук ще получиш много мнения и то компетентни. Моето предложение е Исузу Тропер II поколение, къса база, може вариант бензин 3.2, 3.5 или дизел 3.1, 3.0. В изброените модели може да се намери и много лукс и комфорт, както и вариант за доработки извън пътя. Автомобилът отговаря на ценовия диапазон, който си посочила, дори може да остане някой лев
. Колегите от Опелския подфорум и тези от Исузу подфорума ще помагат при нужда - главно действащо лице Лозан, с ник Исузу.
ПП: Съпругата ми управлява, когато се налага една от изброените Исузу модификации и то дълга база, тежаща над 2000кг
и не се оплаква.
Здравей, Деси!
Тук ще получиш много мнения и то компетентни. Моето предложение е Исузу Тропер II поколение, къса база, може вариант бензин 3.2, 3.5 или дизел 3.1, 3.0. В изброените модели може да се намери и много лукс и комфорт, както и вариант за доработки извън пътя. Автомобилът отговаря на ценовия диапазон, който си посочила, дори може да остане някой лев
. Колегите от Опелския подфорум и тези от Исузу подфорума ще помагат при нужда - главно действащо лице Лозан, с ник Исузу.ПП: Съпругата ми управлява, когато се налага една от изброените Исузу модификации и то дълга база, тежаща над 2000кг
и не се оплаква.
))
за първа кола. Да натрупа достатъчно опит на пътя и едва след това да се хвърля на джип. Ще е по-безопасно и за не я и за всички останали участници в движението.

Коментар