Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Защо се мразим?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Защо се мразим?

Омразата е официалната версия на безсилието!

Силният не мрази никого!
    Последно редактирано от Volk; 20-05-11, 23:27.

Коментар

Днес не мразя никого. Кеф ми е , макар и за малко. Не че не съм гладен и луд, просто не мразя.
      Да, понякога се дразня от натрапващи се писания и отвръщам (във форума) , но не мразя никого, освен себе си.
      С'я за Вълка, Модератори, споко бе, к'во , комитет за защита на Волка ли да пра'им.
      Предлагам за постове , написани след 23:00ч Българско време, да не се дава банан.
      Еле па че сме и свикнале с нечий.
      Я по-ларж, жиовота не е пред нас, а сто години смърт. До другото прераждане всъщност са 108.
      Дробе, за 2 години хората научиха всичко за колите, хареса ми "да пусна ли на...", ей на т'ва се учим сега, колите ги опра'ихме, иде ред на комшийките.
      Последно редактирано от maystor; 20-05-11, 23:33.
      подаръци за мъже от FACOM
      промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Първоначално публикуван от Volk Преглед на мнение

Силният не мрази никого!
        за СССР и САЩ беше готино
        байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
        Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
        Суперспам - спама на суперите

Коментар

Силният не мрази никого!

Да не кажа, че обича всички!

Като СССР!

Или САЩ..

Майтап!
          Тука изтреби всичко със зарин /той надали чете/. И рибата и раците изби. Леко ми е на душата като чета тези редове.
          За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Защо се мразим!!!!...риторичен въпрос
            ...ами защото така сме възпитавани съзнателно или чрез подражание...
            Ами защо се прецакваме от детска възраст, та до гроб...
            Липсват човешките правила на структуриране на живота...забелязвате ли, че сме все по близо до животинските инстинкти...
            Глупостта и греховете днес са преиначени...и ни ги Изтъкват за Качества!!!

Хората са очраничени тотално!!!Раждат се....и от тук нататък се сблъскват челно със всевъзможните ограничения.....и все не им се получава онова което им се иска..., онова за което са полагали усилия....Като зврерчета в клетка...
            и между тази среда, някои са успели поне малко повече в нещо...

Така се заражда и генерира саморазрушаването и самоизяждането на едно общество...Създаваш им условия, за да расте и избуява омразата помежду им....и готово
            Те хвърлят цялата си енергия и сили за да се мразят, да се дебнат , да си правят мърсотии........там им е погълнато цялото внимание!!!Така те оглупяват и оскотяват!!
            Такава общност е безубидна ....като оня виц с казана в Ада....

В това общество няма как да не си мразил поне нещо, или някого....който те е наранил и ощетил дълбоко....ей тъй безпричинно...
            Аз също съм мразил...и продължавам да мразя онези дето ме нараняват без основание, дето се опитват да ме окрадът, прекарат най долно...
            много лицемерно е....да кажа че съм ангел и никога не съм се подавал на това чувство..
            СИЛНИТЕ КРАДАТ ОТ ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ, СЛАБИТЕ - ОТ СВОЯТ НАРОД !

Коментар

Печен, ти приятелю отиваш в графа "Душко Добродушков"..

"Мир - със сила!"...

Това е написано с дребен шрифт в герба на Американските военно въздушни части!

Коментар

Печен, ти приятелю отиваш в графа "Душко Добродушков"..

"Мир - със сила!"...

Това е написано с дребен шрифт в герба на Американските военно въздушни части!
                Дали си познал графата , или психоанализата те е подвела нещо....
                Аз този принцип съм го открил в ранна детска възраст...по улиците на гр. Перник..После успешно ми вършеше работа не само там , но из БГ , Европа..
                Сега влиза отново в действие..., а за в бъдеще ще е още по актуален....Само незнаех, че Американското ВВС го е издигнало в лозунг!!
                СИЛНИТЕ КРАДАТ ОТ ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ, СЛАБИТЕ - ОТ СВОЯТ НАРОД !

Коментар

Първоначално публикуван от pe4en Преглед на мнение
                  ...
                  Абе колкото и да се пънем...Харон вози без багаж...

Коментар

Първоначално публикуван от pe4en Преглед на мнение
                    .Само незнаех, че Американското ВВС го е издигнало в лозунг!!
                    Американците не могат да го измислят, на тях и до днес съдилищата и всички държавни сгради, като Белият Дом, демонстрират римски колони, /както и нашите/...

Тия неща говедари няма как да ги измислят, всички пътища водят към Рим!

Коментар

Американците не могат да го измислят, на тях и до днес съдилищата и всички държавни сгради, като Белият Дом, демонстрират римски колони, /както и нашите/...

Тия неща говедари няма как да ги измислят, всички пътища водят към Рим!
                      Я моля те се уточни. Незнам прекалено интелигентно ли се изразяваш, или ми е в повече мастиката, но как се демонстрират, аджеба колоните? Кои са говедарите и кои неща няма как да измислят?

А Рим с какво се римува? И каква е ролята на Ромул и Рем в темата за омразата?
                      И има ли тя почва у нас?
                      За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

А защо да не се мразим? Като не можем да се обичаме поне да се мразим. Все пак проявяваме чувства! Това е нещо за което много от станалите вече безчувствени напреднали нации много ни завиждат и на което много се удивляват.
                        Нима предпочитате да сме безразлични? Да не се трогваме от нищо?
                        Мисля, че предпочитам да бъда мразен отколкото безразличен. Естествено най-добре е да си обичан!
                        Южна кръв тече в жилите ми и си я предпочитам такава, пред възможността да живея и реагирам, като робот.
                        "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

Първоначално публикуван от artefekt Преглед на мнение
                          Абе колкото и да се пънем...Харон вози без багаж...
                          Как без багаж , няма да мога да си взема именето ли ? Еееееееееееееееее.
                          Колега така е ама не са сигурни хората та за това така . Се се надяват да вземат я титла я някоя валица (чанта ) .

Коментар

Когато има любов има и ревност,когато има обич има и омраза.Иначе ставаме безлични,което според мен не е добре.Друг е въпросът че всичко трябва да е дозирано.Все пак трябва повече до обичаме отколкото да мразим,иначе се превръщаме в асоциални типове!!!!

Коментар

Ами ако няма омраза според мен няма да има и прогрес и дори в чужбина не ми е чужда българската простотия .щото все пак и аз съм един от тия простаци. и винаги изпитвам желание да зашлевя гримирания педерас вървящ срещу мен макар че нищо не ми е направил , или юмрук в муцуната на наредилия се зад мен негър в супермаркета или да тегля ритник в задника на дебеланата пред мен и именно тая омраза ме кара всеки ден да се събуждам с нови сили и да се чувствам жив . и все повече осъзнавам че ако не е тая омраза няма да можем да се приспособяваме да живеем във всички части на света и то не само да оцелеем ,ми и да вървим напред. щото дори и да не се обичаме помежду си ние всички носим гордия дух на българина .и никога не се нареждаме заедно с мургавите ни сънародници за помощи или да ходим да крадем а всеки се справя по свой си уникален способ .

Коментар

ТОНИ, не се сдържах ,но ти си само за асистент на Менгеле.Знаеш ли колко би ти било кеф във Освиенцим да отделяш евреите на става и не става,после да виждаш колко биха издържали без въздух или на каква височина им се пръска сърцето от разредения мвъздух.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X