Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Защо се мразим?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Защо се мразим?

Защо се мразим ? ? ? А защо се мразите наистина ?
    Повече песимисти има или повече оптимисти.
    Песимистите винаги ще виждат , че всички ги мразят , че новото поколение за нищо не става , че планетата се затопя и края наближава , и ще ни обеждават че се мразим . А всъщност винаги ще има утре и то ще е по хубаво и красиво .
    Нали ?

Коментар

Първоначално публикуван от Volk Преглед на мнение
      Човека вижда като причина "Глад"!

Дроба, философията, както са казали мъдреците е "наука на пълният стомах"!

П.С. Май ти обърнахме прекалено много внимание...

Май на ТЕБ са ти обърнали прекалено много внимание......... А и изглежда, че ТВОЯ стомах прекалено пълен.......

Вальо, остротата на мненията ти май е обусловлена с факта, че човека е еммигрант............ Да продължавам ли?
      Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
      Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Ето започнахте да се мразите...

Аз съм привърженик на принципа, че "Каквото посееш такова ще пожънеш". Или "Отнасяй се с другите така както искаш те да се отнасят с теб"
        А най-вярно го е формулирал Сър Нютон: "Вяко действие има равно по сила и обратно по насоченост противодействие".
        Та понеже не искам да бъда мразен се стремя и аз да не мразя. Е, не ми се удава винаги, но в 99% от случаите... А с когото се мразя се мразим истински и откровено. И има защо, но не мисля да споделям толкова лични неща в интернет.
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
          "Отнасяй се с другите така както искаш те да се отнасят с теб"
          Знаеш ли какво отговори поручник Ржевски като научи за тази максима?

- Ей ся, свирки ли искате да им правя на тези?

Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
          Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Май зачервихте гребените Не се подавайте на дребнави и безмислени чувства като това от темата.

П.С. А "Полет над кукувиче гнездо" е невероятна книга.
            Grand Cherokee ZJ V8 0887493336
            Желязото се кове докато ...се закове...

Коментар

Дроба, ти напусна къщата и обяви всички останали в нея за луди!
              Лудите да не се издават. Обявих ги за гладни.
              О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Не знам кой е луд и кой гладен, но за сметка на това много добре знам какво ще стане ако не спрете да се държите като пубери. Поредната осрана и заключена тема.

Коментар

Първоначално публикуван от монио Преглед на мнение
                  А всъщност винаги ще има утре и то ще е по хубаво и красиво .
                  Амин!

Първоначално публикуван от x3mrjoe Преглед на мнение
                  ...В тебе явно има некъв интелект...
                  Как да те заобичам бе пич... кажи ми как...не че съм особено обичлив, ама поне съм разбрано копеле.
                  Обаче ти си като птицата от подписа ти...и продължаваш да имаш грешна представа за мен.
                  Последно редактирано от vlageo; 20-05-11, 00:15.

Коментар

Първоначално публикуван от droba Преглед на мнение
                    до преди 2 години основно се даваха съвети как да си оправим или счупим колата.
                    Не четеш правилните теми.
                    Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                      Не знам кой е луд и кой гладен, но за сметка на това много добре знам какво ще стане ако не спрете да се държите като пубери. Поредната осрана и заключена тема.
                      В интерес на истината, си прав!

Както се казва, "Дявола чете Евангелието!"!

Ако аз обявя участниците в този форум за гладни и луди, се знае какво ще стане..

Но ако на местообитанието ми пише " На Матара - Путара", нещата ще се потулят, защото е важна експанзията на форума!

Разбирам и подкрепям!

Коментар

В интерес на истината, си прав!

Както се казва, "Дявола чете Евангелието!"!

Ако аз обявя участниците в този форум за гладни и луди, се знае какво ще стане..

Но ако на местообитанието ми пише " На Матара - Путара", нещата ще се потулят, защото е важна експанзията на форума!

Разбирам и подкрепям!
                        Това да ми го каже някой друг да му се вържа, ама при положение, че аз лично не знам колко пъти съм ти правил забележки за подобни изцепки не върви изобщо. И то без да пише на местоообитанието ти " На Матара - Путара".

Коментар

За всичко е виновна мизерията в която живеем.
                          Мисленето е труден и бавен процес и не се отдава на всеки.....
                          Grand 3.1TD
                          0898 620 306 Стоян

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                            Това да ми го каже някой друг да му се вържа, ама при положение, че аз лично не знам колко пъти съм ти правил забележки за подобни изцепки не върви изобщо. И то без да пише на местоообитанието ти " На Матара - Путара".
                            Знаеш ли, навремето имаше термин "комунизъм с човешко лице"!

П.С. Пичове, най-вероятно ще се видим след половин година, като ми изтече следващия БАН!

Коментар

Аз не мразя никого. Омразата е крайност, и като такава е извращение.
                              Омразата, злобата и завистта са присъщи на дребните душици, комплексарите, и такива с неясно самосъзнание. Социопати, мошеници...
                              И не, не се касае до национална черта. Бил съм доста години в странство. Все за тези категории става въпрос.
                              Ако мога, помагам. Ако не мога, не преча. Или, както казваше един приятел: "Като не можеш да светиш, недей тъмня!"
                              Душевния мир не е химера за тези, които знаят как да го постигнат!

Не съм философ.
                              Моите почитания!
                              Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

........
                                П.С. Пичове, най-вероятно ще се видим след половин година, като ми изтече следващия БАН!
                                КрОтни се, бре! Имаш мисия, не я пренебрегвай! Требе някой да задава въпроси от кюшетата. И да чеше мозъци. Без значение от интересите.
                                За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X