Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Защо се мразим?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Защо се мразим?

Е нема как, братче, една и съща майка да ни рОди.
    Преди години се случи така, че по едно и също време събрах пред блока 5 /пет/ BMW-та, кое от кое по-наточени.
    От него момент насам половината от комшийте вече не ми казват Бон Жур. Изводите - за теб .
    Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
    Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Първоначално публикуван от мишоци Преглед на мнение
      ...........
      От него момент насам половината от комшийте вече не ми казват Бон Жур. Изводите - за теб .
      Така е! Българинът не прощава на успелия, както и на падналия в прахта. За да ти вика "Добър ден", трябва да плуваш в равновесно положение.
      За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Първоначално публикуван от c_gul Преглед на мнение
        Така е! Българинът не прощава на успелия, както и на падналия в прахта. За да ти вика "Добър ден", трябва да плуваш в равновесно положение.
        Митове и легенди, ако питаш мен...
        Не сме по-различни от всички по света.
        Конкретно Мишо - БеЕмВетата ги е наредил във Франция, а там показността дразни много повече отколкото тук.

От моя скромен житейски опет - никъде хората не приемат различните от тях присърце. При нас различията се появиха твърде бързо за да се адаптираме. Но живота си знае работата...
        Постепенно реститутите ще отпаднат като прослойка - или ще станат от богатите, или ще изпапат парите. Богатите - все някога ще станат малко по-малко показни заради собствената си безопасност. Искрено се надявам - в обозримо бъдеще и к?рвите да спрат да са толкоз евтини, а к?рварията да стане по-малко показна.

Мразенето е излишно хабене на емоционална енергия според мен. Гупостта трябва да се ликвидира хладно, пресметливо и методично, и това си е чисто рационално поведение- един вид житейска и обществена позиция - няма емоция в него според мен.

Коментар

Първоначално публикуван от vlageo Преглед на мнение
          Искрено се надявам - в обозримо бъдеще и к?рвите да спрат да са толкоз евтини, .....
          Не понял юмора! :-)

Това някаква форма на борба с кризата ли ще да е? Подсети ме за един виц - Спира някакъв до девойка на околовръстното и пита - "Колко?" отговор - "20" . Нашия човек - "На ти 40 , само бъди трудна!" :-)
          0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнение
            Това някаква форма на борба с кризата ли ще да е?

...абе имах предвид твърде евтиното излъчване, което оставя гаден привкус (може би дължащо се на твърде лесния достъп до професията) , но може и да си го тълкуваш като вид пожелание за завръщане към семейните ценности

Темата е за омразата - когато в обществото доминира нагона като основна ценност, нормално е да възприемаме нещата в черно бяло. Обаче всъщност не е така - омразата е прекспонирана в СМИ и според мен - това идва основно от к?рвалъка взел връх там. Вън от малкия екран и пресата - аз виждам ежедневно и доста нормални хора, за които нито нагона, нито омразата са движеща сила, и които се дразнят от посредствеността. Може би остарявам...

Коментар

Е той нагона си е естествен и си е една от причините за мразене. Щото чуждото си е чуждо ... и пак виц. Прибира се един в къщи а в спалнята при жена му най-добрия му приятел. Нашия човек "Добре бе Пешо, на мене това ми е задължение ама ти що го правиш?" :-)
              0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Както и да ги сучем, мразим се защото "искаме"!

Ако не искаме да се мразим, слагаме расото, забравяме жените, виното, ерекцията,яденето, пиенето и най-важното - Ако ти вкарат "ляв прав" в ченето, се завърти да ти вкарат и "десен прав"! Така пише в книгите...

Коментар

Първоначално публикуван от toni todorov Преглед на мнение
                  Е чак такава омраза не изпитвам да убивам вързани хора . При мен всичко се свежда до някой шут или юмрук , напълно нормално, мисля си . . Като нерядко и аз съм получавал такива даже са ме нападали и с тръби и вериги .и от опит знам .колкото са повече нападателите са по жестоки особено когато се бие вързан човек .и мисля си какво е накарало хитлер да унищожи толкова много хора .каква ли омраза е изпитвал той .
                  Същото все едно да оплевиш бурените от алеята с рози.

Коментар

Първоначално публикуван от Volk Преглед на мнение

Ако не искаме да се мразим, слагаме расото, забравяме жените, виното, ерекцията,яденето, пиенето и най-важното - Ако ти вкарат "ляв прав" в ченето, се завърти да ти вкарат и "десен прав"! Така пише в книгите...
                    Е ерекцията и виното ни крепят в живота
                    Без това ща да радимеА па да ти вкарат некой лев прав трябва да изглеждаш подходящо
                    Последно редактирано от Стария; 25-05-11, 23:00.
                    К мирной жизни не пригоден.
                    Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                    ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

• От: Защо се мразим?

Първоначално публикуван от G_P_S Преглед на мнение
                      Същото все едно да оплевиш бурените от алеята с рози.
                      Ако обичаме еднакво и розите и бурените и сме толерантни към тях , какво ще стане с розовата градина?
                      "Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди

Коментар

По-скоро мразим защото нямаме. След една прилична граница на имане, броя на индивидите, които продължават да искат неистово мразейки - рязко пада. Тая бройка зависи и от възпитанието/културта/религията и прочие социални обективности.
                        В нашия случай - огромен процент не стига до тая граница на имане (която като я стигнеш - води до индеферентност в искането), а социалните обективности са си еб?ли майката...

Затова им казват ниски страсти - щото са присъщи основно на хората под въпросната граница на индеферентност...

Тези искащо мразещи индивиди в западните общества са претопени от общото ниво на имането от една страна, и от практиката на дуелите (довела до физическото изчезване на доста от индивидите, които не могат да спрат искането си дори бидейки над тази граница...)

А пък японците са били още по-кардинални - а си поискал нещо чуждо или пък погледнал отвисоко - и шат на патката главата...

Коментар

Мразим се защото не се обичаме.А няма как да се обичаме щото различните групи в обществото са неравнопоставени.
                          BMW X6

Коментар

Първоначално публикуван от vlageo Преглед на мнение
                            Митове и легенди, ако питаш мен...
                            Не сме по-различни от всички по света.
                            Конкретно Мишо - БеЕмВетата ги е наредил във Франция, а там показността дразни много повече отколкото тук.

От моя скромен житейски опет - никъде хората не приемат различните от тях присърце. При нас различията се появиха твърде бързо за да се адаптираме. Но живота си знае работата...
                            Постепенно реститутите ще отпаднат като прослойка - или ще станат от богатите, или ще изпапат парите. Богатите - все някога ще станат малко по-малко показни заради собствената си безопасност. Искрено се надявам - в обозримо бъдеще и к?рвите да спрат да са толкоз евтини, а к?рварията да стане по-малко показна.

Мразенето е излишно хабене на емоционална енергия според мен. Гупостта трябва да се ликвидира хладно, пресметливо и методично, и това си е чисто рационално поведение- един вид житейска и обществена позиция - няма емоция в него според мен.
                            Едва ли на Света има по-завистливо племе от французите, е, не всички, де.
                            Проблема е, че хората винаги гледат какво имаш, а никога не виждат какво нямаш, винаги гледат, когато пиеш, а никога не виждат когато си жаден . Никой от любимите ми съседи тогава не се запита какво ми струва това, май само колегите знаеха, а именно:
                            - 6 работни дни и неделя до обяд /и до ден днешен си пазя една тахошайба със 17 /седемнадесет/ часа на волана от 9 позволени, нещо което можеше да ми струва затвор и 30 000 /тридесет хиляди/ евро глоба , но аз го правех
                            - буквално живеех в камиона
                            - сандвичи и студени, лепкави консерви до припадък
                            - няма гадже, няма жена
                            - няма сън
                            - няма баня
                            - вкъщи нямах нито телевизор, нито радио, нито килим на пода
                            - нямах живот, само пътища и километри, но карах коли, дето на ла*нарите им се повръщаше като ме видеха, с наслада забивах остър нож в пилешките им сърчица .

Ето затова ме мразеха, защото живеех мечтата си! И никой не дойде да ме попита ''Абе, момче, как си, гладен ли си?''
                            Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
                            Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Ако ти вкарат "ляв прав" в ченето, се завърти да ти вкарат и "десен прав"! Така пише в книгите...
                              Имаше едно интересно тълкуване на тия пестници. Шамар по лявата буза по онези времена се бил плесвал с опакото на дясната ръка като наказание към роб, а "прав" шамар с десница по дясна буза било "като равен с равен". Ама дали е така? И какво значение има как ще те зшлевят - един господ знае. Чехите пък имат един израз "Ясно като шамар."

Колкото до розите - мен ако питате - женско растение. Добре изглежда , добре мирише, обаче пречи да си косиш тревата на спокойствие и то злобно.

ПП. Мишо те парите /имането/ нали били еквивалент /измервател/ на положения труд. Верно че не винаги, но! Винаги съм се чудел на хората дето завиждат на по-имащите. Почти всеки, като се позамисли малко ще си спомни, че е имал шанс в този живот и да работи и да открадне .... та да придобие пари. Но поради нещо си не го е направил. Е кого и за какво да мразиш тогава?
                              Последно редактирано от Жоро Нешев; 26-05-11, 08:35.
                              0888932647

Коментар

Защо се мразим ли? Еми защото патим от грешките на другите хора!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X