Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Умишлено ли умъртвиха невъоръжения Осама Бен Ладен

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Умишлено ли умъртвиха невъоръжения Осама Бен Ладен

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
    Ако не знаеш, живееш на персийска земя.
    Ясене вземи сложи поне едно ухилено човече в краят на това изречение.

Марто ме е изпреварил.
    Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
    Селска фурна аспух нема. Пак същият.
    В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Не те е изпреварил, а се е засегнал. ОК, ще изтрия тези неща.

Коментар

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
        И ако смея да добавя Персия се е намирала на територията на днешен Иран!
        Разходи се в центъра на София по точно около ул. цар Симеон и дълго време ще се чудиш къде живеем . Периметъра от година на година става все по голям.
        Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
          Разходи се в центъра на София по точно около ул. цар Симеон и дълго време ще се чудиш къде живеем . Периметъра от година на година става все по голям.
          Какво има там?
          Публикувайте отговор

Коментар

Първоначално публикуван от p-pleven Преглед на мнение
            Какво има там?
            Магазини на арабската диаспора в София. Лично аз не съм забелязал да има много от "брадатите" религиозни фанатици. Повечето са супер дружелюбни и добронамерени, като дори ми прави впечатление, че начина на живот тук им харесва доста повече от този в страните от които са дошли! Мъжете пият алкохол (повечето), повечето от жените ходят европейски облечени и носят само забрадки и т.н. С две думи хората се борят с живота и гледат да се приспособят към тукашните условия..

Коментар

Всъщност има разлика между перси и араби. И доколкото знам не са особено влюбени едни в други.
              Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.

Коментар

Мъжете пият алкохол (повечето)..
                Ле-лееее.... Тея ако ги надушат от Алкайда... ще стане голям проблем за София...
                Един познат имам.. От Етиопия... Когато ходели да пият в пустинята.. задължително мястото на купона е поне на 1 ден път в някой "пущинак".. После, преди да се приберат.. 2 дена изтрезняват и се "проветряват" и "промиват" всякакси, че ако ги барнат, че са се черпили с алкохол - директно им секат главите...

Ама така е вече - глобализация. Освен като дестинация за алкохолен туризъм явно ставаме и дестинация за "право на пребиваване и употреба на алкохол"... Няма лошо - важно е да влизат пари в държавата...
                Публикувайте отговор

Коментар

Магазини на арабската диаспора в София. Лично аз не съм забелязал да има много от "брадатите" религиозни фанатици. Повечето са супер дружелюбни и добронамерени, като дори ми прави впечатление, че начина на живот тук им харесва доста повече от този в страните от които са дошли! Мъжете пият алкохол (повечето), повечето от жените ходят европейски облечени и носят само забрадки и т.н. С две думи хората се борят с живота и гледат да се приспособят към тукашните условия..
                  Не се заблуждавайте че Алкайда или която и да е друга ислямска фундаменталистка организация е съставена само и единствено от хора облечени в традиционни одежди с калашник в ръце и шахидски колан . Тези които забодоха самолетите в кулите също много добре се бяха вписали в американския начин на живот .

Коментар

Първоначално публикуван от NovemberCharlie Преглед на мнение
                    Всъщност има разлика между перси и араби. И доколкото знам не са особено влюбени едни в други.
                    Естествено, че има разлика. Между другото, иранците(персите) се обиждат, когато ги наричаш араби. Сирийците също се засягат.
                    Същото се отнася за йеменци, йорданци, дори палестинци. Не бих съветвал никого да нарече иранец арабин, ако се намира в Иран.
                    За жителите на Близкия Изток араби са само жителите на ОАЕ. Дори жителите на Саудитска Арабия предпочитат да ги наричат саудити.
                    А за поста на Ясен, че живеем на персийска земя. Всъщност в някакъв исторически момент е било така, макар и за кратко(по историческите мерки). Но със същия успех ние живеем на османска земя, македонци, гърци, румънци, сърби живеят на българска и т.н. - то това край няма.
                    Виж, по-скоро може би идваме от персийска земя - знаете, има такава теория.
                    Извинявам се за отклонението
                    Най-страшното в България е, че хората, които пращат SMS-и във ВИП-Брадър,
                    имат право да гласуват на избори.

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                      Тези които забодоха самолетите в кулите също много добре се бяха вписали в американския начин на живот .
                      Тяхното "оправдание" е било, че са се "обрекли да бъдат мъченици"... "Нашите хора в София" предполагам нямат този мотив, когато се черпят...
                      Публикувайте отговор

Коментар

Нещо св увлякохте в "дюнерната" теория на ББ за борбата с тероризма. А истината е, че за терориста няма "свои" - нито по произход, нито по религия, нито по нищо. За него всички са оправдани жертви в името на "каузата".

Коментар

Първоначално публикуван от p-pleven Преглед на мнение
                          Тяхното "оправдание" е било, че са се "обрекли да бъдат мъченици"... "Нашите хора в София" предполагам нямат този мотив, когато се черпят...
                          Само можем да се надяваме че го нямат.
                          Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                          Нещо св увлякохте в "дюнерната" теория на ББ за борбата с тероризма. А истината е, че за терориста няма "свои" - нито по произход, нито по религия, нито по нищо. За него всички са оправдани жертви в името на "каузата".
                          Времето и практиката за сега поне опровергават всичките му теорий .
                          Последно редактирано от sek.1; 12-05-11, 16:09.

Коментар

А дали е така, кой ще ни каже ?
                            Обама не е бил там и не е видял, камо ли убил, лично Осама.
                            Някакви други доказателства освен ЕЖК ( заменете Ж с Обама ).
                            Пък цели 12 страници за непотвърдени слухове (почти по М.Твен)
                            подаръци за мъже от FACOM
                            промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Все пак от Ал Кайда потвърдиха смъртта му, и обещаха "възмездие".

Ако ще подхлъзваме темата и в посока дали Ал Кайда съществува, казвайте да приготвям пуканките.
                              Издъних се на Тюринг теста

Коментар

То аз пуканките съм ги подкарал, ма сценариста нещо се е запил или по курви тръгнал, ще стане като "Дързост и красота" - актьорите измират, финал няма. Но поне интрото беше добро, завръзка все още не виждам написана, финал - дано ми стигнат пуканките.
                                За смъртта - ако Зауахири я е потвърдил, то аз съм пропуснал това негово интервю по СНН.
                                подаръци за мъже от FACOM
                                промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X