Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво точно стана?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: какво точно стана?

Vivee, социалните проучвания правени във форуми, няма как да ти дадат информация, каквато търсиш. В зависимост от мястото на темата и кой първи започне да отговаря по нея, тя привлича един тип хора, които започват да пишат по нея, а останалите, които може и да са мнозинство, просто не пишат. Допълнително го има и факта, че форумите се ползват от хора с поне частично застъпващи се интереси и не са извадка за цялото общество.
    Последно редактирано от Тодор (Zaarin); 31-10-10, 10:44.
    Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от Тодор (Zaarin) Преглед на мнение
      Vivee, социалните проучвания правени във форуми, няма как да ти дадат информация, каквато търсиш. В зависимост от мястото на темата и кой първи започне да отговаря по нея, тя привлича един тип хора, които започват да пишат по нея, а останалите, които може и да са мнозинство, просто не пишат. Допълнително го има и факта, че форумите се ползват от хора с поне частично застъпващи се интереси и не са извадка за цялото общество.
      Да си го кажем направо: тук сме се събрали зевзеци, които по никакъв начин не са представителна извадка от, иначе, преобладаващото здравомислещо мнозинство.
      Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
        Чакай ме в Тел Авив на спирката, там спира автобуса/забравих номера/ който отива до синагогата, лесно ще я намериш.Ще я нося.Точка.
        Разбрано. Шъ додЪ. Кандидат-президентът веднага да се набута за режийни и за подаръци! Точка.

Коментар

Аз съм вече там/тук или по-точно тук-таме.Вземи бурканче кьопоолу и две наде'нци "Средна гора", че ми прегладня докато те чакам.Иначе ще изям снимката.Точка.
          п.п.много пече тук, вземи си каскет и ония цайси, дето настъпа на Янтрата миналото лято.

Коментар

Лоша работа, нямам сестра. Като се замисля, най-близкото до сестра, което имам (млечна сестра) всъщност е еврейка. Май се заформи интрига. Не съм я виждал от има-няма 15 години, сега трябва да е на 19.

Коментар

Хм... абе ще си кажеш ти, че Виве-то ти е роднина и че цялата галимация със странните теми, всъщност е проучване (предизборно/предпревратно) на общественото мнение... а сега обяснявай, че нямаш сестра
              О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Имаш сестра.Живее в Русе, окомерно 20/21 годишна, пак окомерно/разбира се/ с отличителни белези 90/60/90 и вълнисти пепеляво-руси коси до кръста.Тя каза, че си й брат, значи ти е сестра.Снимката го потвърждава.
                Мога да продължа, мога и да млъкна, заточен като посланик в Нова Зеландия...Яхтата на аванса...

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
                  Хм... абе ще си кажеш ти, че Виве-то ти е роднина и че цялата галимация със странните теми, всъщност е проучване (предизборно/предпревратно) на общественото мнение... а сега обяснявай, че нямаш сестра
                  Проверявам въпроса.
                  Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                  Имаш сестра.Живее в Русе, окомерно 20/21 годишна, ... искам яхта и синекурен пост
                  Поради оптимизация на флота и ФРЗ на външно, имам в Русе брат. 20 годишен. Потърси във Гугъл видео с "Борис Балев", изгледай първите три резултата, после пак тука за обсъждане на ангажиментите ти към бъдещото правителство. А на сестрата намекни, че отдавна не ми се е обаждала.

Коментар

Аз да задам един тъп въпрос. Модераторите нЕмате ли си лични...

Коментар

Е, не разваляй купона де
                      О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Първоначално публикуван от artefekt Преглед на мнение
                        Имаме. Викат му спам-раздел.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                          Проверявам въпроса.

Поради оптимизация на флота и ФРЗ на външно, имам в Русе брат. 20 годишен. Потърси във Гугъл видео с "Борис Балев", изгледай първите три резултата, после пак тука за обсъждане на ангажиментите ти към бъдещото правителство. А на сестрата намекни, че отдавна не ми се е обаждала.
                          Запознах се виртуално с брат ти и размислих - яхтата да е с махагоново-абаносова мебелировка и парапети от сандалово дърво/да ми миришат кунките тарикатски като ги барам/.В едното кюше да си траят десетина сопи от последната колекция на "G.Loomis", с нанизани на тях макарета "Penn", от по-скъпите им измишльотини.
                          Дестинацията - пак там, да не те затруднявам.
                          Това ми хрумна, заедно с една друга мисъл, че това не е сестра ти, а любовницата ти/едно време им казвахме "братовчедки", ама се рода, за пред хорските лоши очи бива и така/.
                          Въй, май се изтървах, дано не го прочете жена ти.
                          Върти ми се още нещо в главата, ама кажи ще заминавам ли/да не забравиш окомплектовката на гемията/, че да знам да се напъвам ли да си спомня и подробностите...

Коментар

Ясно. Голям хаймана е този най-малкия брат, трябва да говоря с него. Все с нещо да е полезен на Семейството. Иначе посланик - след края на мандата, дотогава - министър на земеделието. Хем и турски поназнайваш - ще има приемственост във ведомството. Яхтата - отпада.

Коментар

Първоначално публикуван от artefekt Преглед на мнение
                              Когато модератор и супермодератор спамят, трябва поне хипермодератор да ги банне. Ама няма такива. Така, че.....пърди и се ослушвай.....
                              ПП. Или пък агент на MOSAD да ги бамне....

Коментар

Те сега вече никакви преводачи нема се справят със спама ви
                                В българският език няма дума, която в множествено число завършва на Й

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X