Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво точно стана?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: какво точно стана?

Айде бе, нямало да го бъде. Само чакай да взема властта.

Коментар

Чета и не вярвам на "ушите" си... Тази тема отдавна не е за този раздел. Къде, къде по-несериозни темички има в раздел "Икономика, наука, философия, изкуство, общество и екология", а тука всичко синтезирано, изследвано и научно обосновано...

П.П. Поредни изводи по темата:
      1. Президентска Република.
      2. Ясен - Президент!

П.П.П. Ясене, може ли да ме назначиш посланник... някъде в Африка?
      Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
      Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Кражбата е един от петте начина да се забогатее. Съществува в цял свят и във всички времена, дори и сега.
        Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
          Чета и не вярвам на "ушите" си... Тази тема отдавна не е за този раздел. Къде, къде по-несериозни темички има в раздел "Икономика, наука, философия, изкуство, общество и екология", а тука всичко синтезирано, изследвано и научно обосновано...

П.П. Поредни изводи по темата:
          1. Президентска Република.
          2. Ясен - Президент!

П.П.П. Ясене, може ли да ме назначиш посланник... някъде в Африка?
          Президент не е достатъчно. Трябва ми ЦЯЛАТА власт, а не корупционна нишичка.

Посланик в Африка - забрави, трябваш ми тука. От цялата дружина, посланик ще иде само Стефан. И не в Африка.

Коментар

Г-н (бъдещ) Президент, моля обърнете внимание на т.1!

П.П. Всъщност, бих приел и в Южна Америка... Обещавам да ходя по приеми с мотоциклет и фрак!

Коментар

Точка 1 съдържа непоправима беда - втората дума.

Коментар

Какво и е на републиката?! При Президентската Република, цялата власт е в ръцете на Президента, избран от народа и управляващ от името на последния.

П.П. Темата, освен всичко друго, стана и конституционна.

Коментар

Аз съм отговорен човек. Ще управлявам от свое име. И не държа да бъда избран.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                    ... И не държа да бъда избран.
                    Нямаме армия. Освен да разчитаме на наемници...

Коментар

Ясене, съдейки по примера на братушките, има хора, дето се оправят с цялата власт и от премиерския пост. Хем няма и ограничение на мандатите (май).

Цъф Дойче Цайтунг, 10 октомври, 2022 година:
                      ... Всички помним 2012 година. Чудовищните промени в сферата на социалното подпомагане, Наказателния кодекс и системата на затворите, принудиха милиони граждани на тази малка страна да емигрират и да търсят спасение по улиците на Франция. Заплахите за изгонване от ЕС не помогнаха, тъй като страната сама избра да напусне.
                      По непотвърдени слухове, подготвяща се военна операция срещу България е била отменена след частно парти на новоназначения тогава български посланник в ООН, на което са били демонстрирани възможностите на нова технология за имплантиране на микрозаряди. Официално потвърждение липсва, но от тогава се забелязва устойчиво нежелание на силните на деня в ЕС и НАТО да разговарят по мобилни телефони. Все още няма потвърждение за връзката със смъртта на Лорд Тоби, чийто труп бе открит на следващата сутрин с взривена глава. Лорд Тоби беше известен преди всичко с нежеланието си да се вслушва в разумни доводи...

Днес, 10 години по-късно, вече никой не се учудва на просперитета на малката Балканска страна. Твърдата и позиция на водещ износител на алкохол в световен мащаб и позволи да диктува условията си както на Русия, така и на САЩ. Учудващото е, че исканието на българите беше само едно: Оставете ни на мИра.
                      .....
                      ....
                      ....
                      За вас, от опашката пред Българското посолство, предаде Хайнрих Хайнигер.

Хайде стига ви толкова
                      О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                        Нямаме армия. Освен да разчитаме на наемници...
                        Много пъти съм казвал - ако преброим личния състав, цевите и транспорта, Форумът има повече от БА.

Коментар

Много пъти съм казвал - ако преброим личния състав, цевите и транспорта, Форумът има повече от БА.
                          Ама не си съвсем сигурен, нали.....

Коментар

Аз пък мисля да докопам някой мастит израелски форум и да питам, дали те одобряват за узурпатор, упс - държавен глава.Мненията в този са субективни или подмазвачески/пак субективизъм, малко извратен/, но все с положителна насока.
                            Ще публикувам и снимка на сестра ти.

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                              .........
                              Ще публикувам и снимка на сестра ти.
                              Може и да гласувам....но само след като видя снимката.

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                                ....но само след като видя снимката.
                                Чакай ме в Тел Авив на спирката, там спира автобуса/забравих номера/ който отива до синагогата, лесно ще я намериш.Ще я нося.Точка.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X