Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво точно стана?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: какво точно стана?

Първоначално публикуван от vivee Преглед на мнение
    Успокоите се, няма да отвличам макс, нито ще го омагьосвам.
    Ще разговарям с него.Максимум мога да го поканя на гости със негова жена, деца и тъща.Морето е на 50 метра времето е топло,плуваме всеки ден, има риба има яхта
    Здравей, не слушай злостните коментари около диалога ни - няма да секнат, просто ги игнорирай.
    А идеята ти да взема тъщата, след като морето е наблизо, крие в себе си доста потенция.
    Само нея и въдиците да взема и да се прибера с въдиците и хубавите впечатления от запознанството ни после, ще бъда удовлетворен.

п.п. казваш и яхта има за разходки и риболов, може да я разходим навътре в морето тъщата...Някой бурдюр и парченце въже ще се намерят ли за уроците й по плуване ?
    Последно редактирано от maxxx; 03-11-10, 16:41.

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
      ...А идеята ти да взема тъщата, след като морето е наблизо, крие в себе си доста потенция...
      Потенция? Къде казваш, че се крие...

Коментар

Първоначално публикуван от artefekt Преглед на мнение
        Потенция? Къде казваш, че се крие...
        Вече търся неопрен по мярка, като го намеря с протрит акваланг в комплекта, ще обадя.

Коментар

Баш сега е времето, да се ходи на море там. Особено на Акаба. Иначе лятото не е за хора. Все към мазгана те гони.

Коментар

vivee, благодаря за предложението. Отдавна ми е интересно да посетя Израел - по-горе в темата обясних, че се подготвям за държавен глава. Ще ми се да видя, някои неща как ги правите там.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
              vivee, благодаря за предложението. Отдавна ми е интересно да посетя Израел - по-горе в темата обясних, че се подготвям за държавен глава. Ще ми се да видя, някои неща как ги правите там.
              Мхм, явно държавните глави ги правят различно нещата, да си бяха отгледали потомството ли първо, пък после да благодарят за задгранични покани и морски вечеринки...?

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                Ето я световната конспирация в действие, аз като Ви разправях, ама Вие - параноик та параноик. Ей сега ще ни го чучнат Ясен , също кат' ББ.
                подаръци за мъже от FACOM
                промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Кротнете се малко бе, прелъстителки иностранни. Ще ни оставите без модератори. Тоооо, не че като са тука- кво ли, ама без тях пък, още по- лошо.
                  Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Аз разгадах пъкления замисъл на авторката. Иска да натовари всички модератори на една яхта, да я откара в открито море и да и дръпне тапата. После ще се спаси с плуване, а нас ще отърве от модераторски спам. Хвала.
                    ПП. Виждате, че с миловидна снимка и обещания за видеочат вече успя да зариби поне двама....

Коментар

Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
                      Аз разгадах пъкления замисъл на авторката. Иска да натовари всички модератори на една яхта, да я откара в открито море и да и дръпне тапата. После ще се спаси с плуване, а нас ще отърве от модераторски спам. Хвала.
                      ПП. Виждате, че с миловидна снимка и обещания за видеочат вече успя да зариби поне двама....
                      Дано ама надали. Ако се вярва на общите псувни - с тия кухи глави модератор потъване няма. А супермодовете - няма да можем и да се намокрим, така ще подскачаме над водата.
                      Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
                        Глупости, пак не си разбрал. Яхта има, ама на Абрамович и няма да й "дърпат тапата", а ще организират коледно парти на нея с живи подаръци за всички модератори. На Сейшелите. Тежко и горко...мъкаа...
                        Последно редактирано от Тихомир; 03-11-10, 18:11.

Коментар

Първоначално публикуван от artefekt Преглед на мнение
                          Най-после да разберем кой назначава политическият елит у нас...
                          Пак няма да разберем кой ги назначава ,ама нали знаете кой управлява света– евреите и "онези" от другата тема на Вивето.....

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                            Глупости, пак не си разбрал. Яхта има, ама на Абрамович и няма да й "дърпат тапата", а ще организират коледно парти с живи подаръци за всички модератори. На Сейшелите. Тежко и горко...мъкаа...
                            Тихомире, лабаво, бърка ли те какво се пише, докато те поклаща бриза, заврял муцуна в две големи ...перила, яхтени.
                            Мен, не.

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                              Глупости, пак не си разбрал. Яхта има, ама на Абрамович и няма да й "дърпат тапата", а ще организират коледно парти на нея с живи подаръци за всички модератори. На Сейшелите. Тежко и горко...мъкаа...
                              Е АМАН !!!
                              ПАК ли на Сейшелите ?!?
                              Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Оф, да ви имам проблемите. Мен само като ме видят как ходя с два телефона навсякъде, ще ме върнат за електромагнитно излъчване. Та не ще се ходи в Израел, поне до придобиването на правителствен имунитет.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X