Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво точно стана?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: какво точно стана?

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
    Нищо свято няма за вас, включая зараждането на едно чисто приятелство.
    Все фифели и тромпети са ви в главите, жалко, разочаровахте момичето на аванса още.
    Повече няма да споделям личностните си тегоби в публичното пространство, не бях разтълкуван правилно от колегите.
    Вивее, обади се ако желаеш, игнорирайки злостните коментари над този пост.
    Желая ти лека нощ и спокойни сънища.
    Мале, мале...
    Да не повярва човек на какво е способен меракът... Ъъъ, чистото приятелство
    Пламене...
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнение
      Аааа, това не е истина!!!
      Вивееее, ако успееш да преведеш това повярвай ми - всички тия са бъзикчии и спамери включая макса с трите ххх!!
      Е те Това нема да го преведе онлайн транслатора!!
      Вярно не се оправя добре с превода: ...all these are spammers and bazikchii including as Maxim three xxx!
      Максе, друго се чудя. Когато се окаже, че имаш около 100 поста с грешна ориентация в тая тема, как ще се оправдаваш после?
      О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Първоначално публикуван от artefekt Преглед на мнение
        Честито на печелившите!!! Всички загубили, включително кибиците, отправяйте се организирано, без да се бутате към изхода на помещението...
        Ха ха хааа ха... Да се отправят, да се отправят ама на, не щат. Всичко живо се е изпозалостило, изпооблегнало и чака сеир, видеоразговори и духова музика.

Коментар

Те видеоразговорите са си частни.
          Друго ще да чакат

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
            Вярно не се оправя добре с превода: ...all these are spammers and bazikchii including as Maxim three xxx!
            Максе, друго се чудя. Когато се окаже, че имаш около 100 поста с грешна ориентация в тая тема, как ще се оправдаваш после?
            Никак, с фотошопа ще видиш чудеса/ако я докараме до там/, а какво лошо има да си говоря с девойка, а да се окаже младеж, нали говорим за говорене ?
            Ама и Кольо не млъкна, освен ти, ще стане зян мастилото по тия 4/5 страници...

п.п.Кольо, гласят ме за министер на земеделието - умната, ще секвестираме трактори и обезпаразитеното житце и ечемик ще са с връзки.За царевицата и слънчогледа дума не отварям, и аз къща храня/по твоите думи, май още една/.

Коментар

Ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха... Домашните искат да ме водят на психиатър - изчетох всичките 18 страници, като през цялото време се скъсах от смях...
              Пламене, похвали се де - как мина телефонния се...ъъъ, така де разговор?! Скъса ли езиковата бариера?!

Oффтопик на оффтопика, до ентусиастите:
              нЕма да забранявате тутуна, оти ш'са шамаримЕ!
              С "Фармахим" - непобедим
              Дизел - само дънки!

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                Ама и Кольо не млъкна, освен ти, ще стане зян мастилото по тия 4/5 страници...

п.п.Кольо, гласят ме за министер на земеделието - умната, ще секвестираме трактори и обезпаразитеното житце и ечемик ще са с връзки.За царевицата и слънчогледа дума не отварям, и аз къща храня/по твоите думи, май още една/.
                Ами как да млъкна като ми измъкна кандидат снахата... Та ме е яд малко, да знаеш.

Пък само да те направят министер-ще се оправим някак.

Имам нужда от нов трактор, не може ли да направим нещо по въпроса?..

Коментар

Няма шанс да стане министър. Проектът "Ясен - Президент!" се сгромоляза в зародиш.

Ясене, Ясене, що ти трябваше да посегнеш на тютюнеца, бре?! Сега ходи чети Алеко... "Моята малка страст", белким вдянеш нещо от народо-психология...
                  Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                  Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Аааалоо ... Гос'ин министър .... не мой с лошо де .... Президента ше банне и маторите, както си я подкарал!!
                    Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Първоначално публикуван от Жулиета Преглед на мнение
                      Коле, ти сериозно ли още вярваш в любовта?
                      ...
                      "Любовта са я измислили комунистите, да мое да те да чукат без да си плащат..."
                      Последно редактирано от Тихомир; 02-11-10, 11:50. Причина: опр. цитат
                      Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                        Това го адресирай до Колето, той вярва в любовта!
                        Дете бях преди повече от 20 години, тогава май и аз вярвях в това чудо - любовта!
                        Последно редактирано от Тихомир; 02-11-10, 11:50.
                        Осмели се да помогнеш, преди да те помолят!
                        Отстъпки за система за активно GPS проследяване и продуктите на ЪнриълСофт

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                          И к'во са, Светльо, неричаш ни комунисти с Колето?
                          Ти к'во, да не си плащаш
                          Последно редактирано от Тихомир; 02-11-10, 11:50.
                          Ако не свършва добре, значи не е свършило!
                          0888 315 794
                          LZ1UPI
                          A1 (Rh+)

Коментар

Е-е-е-ей, два дни да го няма човек и глей къде отишли нещата... Котки, искри, преврати, реферати, една любофффф разцъфнала. Аз мое ли да поема "Министерството на секса и възпитанието на дъртите пергиши"?
                            Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Ама наистина...Какво точно стана?!
                              В българският език няма дума, която в множествено число завършва на Й

Коментар

Максе, внимавай ! На видео връзката ти гарантирам , евреин, от ортодоксалните, с плитчиците, и дето си мърдат главите нагоре -надолу в стил "жадното пате". Имаше едно време такава джаджа - играчка - стилизирано пате, дето като го намокриш , се клати без спир, кат ортодоксален жид. Малко порочен кръг се получи - еврейска му работа.

P.S. обръщението да се чете Маххххе, не мога да си спра х-ътата, затуй дойде едно отгоре.
                                подаръци за мъже от FACOM
                                промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X