Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво точно стана?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: какво точно стана?

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
    Няма шанс да стане министър. Проектът "Ясен - Президент!" се сгромоляза в зародиш.

Ясене, Ясене, що ти трябваше да посегнеш на тютюнеца, бре?! Сега ходи чети Алеко... "Моята малка страст", белким вдянеш нещо от народо-психология...
    За улеснение на супермодератора и в защита на дребните кефове. Ех...едно време истински книги четяхме и истински тютюн пафкахме...сега сме на електронна библиотека и електронна цигара...Назад - към природата!
    http://www.litclub.com/library/bg/aleko/aleko7.htm

П.П. Ясене, ще ти подаря лула и кутия с пури - да имаш избор кое да хвърлиш по-напред. Ако размислиш обаче - обади се да те науча как се всмуква и как не се гълта, за да ти остане само кефа

Коментар

Dan7 - бъркаш ме с някой. И лула мога да пуша, и пури. Цигарите миришат на изгоряла хартия, но ако е за делото, и тях. Въпросът е, че не ми е кеф. Ще търсиш някой друг за обучение.

Коментар

Не разбирам какво значение има кой колко е млад?

Коментар

Първоначално публикуван от vivee Преглед на мнение
          Съвсем малко, но съществено.Повечето понатрупали годинки, различни от младежките, имат навика като кажат дума, да държат на нея.Тенденцията при младежите е обратно пропорционална.
          Пример:вчера в прекрасно време за риболов през ноември, изчаках търпеливо да се обадиш - беше обещала.
          Примерът потвърждава първото изречение в поста ми, за младите и не толкова младежи на средна възраст.
          Изучавайки нравите/манталитета на народа ни, виж някой да ти разтълкува поговорката:"Петима Петко не чакат"
          Мда, ...

Коментар

Малеее, щом на всеослушание Пламен си признава, че не отишъл за риба въпреки направо идеалното време, а е чакал малката да му се обади-работата май е сериозна. Представяте ли си какво си пишат на лични, или в скайп
            Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
              Малеее, щом на всеослушание Пламен си признава, че не отишъл за риба въпреки направо идеалното време, а е чакал малката да му се обади-работата май е сериозна. Представяте ли си какво си пишат на лични, или в скайп
              Колеее, Коле - малко ти е среброто в косите, само на теб ще кажа, че вчера имам една щука около 1.500, една около килото и пет маломерки върнати да растат.
              Макса е от дърта коза яре и мурафетите ги надушва по-добре от аватара си...

Коментар

Ааа, мен рибарлъка ме влече колкото космонавтиката. Даже не знам от кой край се хваща въдицата
                Ма като знам колко сте откачени на тема роболовене вие-заразените с рибения вирус-се учудих, че не си отишъл да фърлиш пръта...
                Ако нещо-нищо

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                  То така се почва. Работата е сериозна, Кольо, на това му се вика криза на средната възраст. Не се смей, и теб ще те сполети......

Коментар

Първоначално публикуван от vivee Преглед на мнение
                    Моме....я вземи внеси малко яснота ....така да се каже сентизирано каква беше мисията че май само аз не разбрах за какво става въпрос......! Пък май бях пръв на опашката...!
                    Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                    Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                    Анатолий Пейчинов o8875о9815
                    https://dvrbg.com/

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
                      ...че май само аз не разбрах за какво става въпрос...
                      Не си само ти. Повечето сме така, но се правим, че разбираме-да не се изложим пред чужденците
                      Бе кво ти пука-нале сме в спама, стига да не псуеш и да уважаваш околните-няма страшно. Аз защо пиша главно тук мислиш Пък ако се брояха и мненията в спама-май ще започна да настигам Стефан...

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
                        Моме....я вземи внеси малко яснота ....така да се каже сентизирано каква беше мисията че май само аз не разбрах за какво става въпрос......! Пък май бях пръв на опашката...!
                        Какви опашки бе, колега, да не е '97 година да чакаме с купонче за четвърт хляб.Сега е севастокрация - старта неизвестен, гледа се финалиста, до третия максимум...
                        А за какво става въпрос - добър въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                          .Сега е севастокрация - старта неизвестен, гледа се финалиста, до третия максимум...
                          Естествен подбор дет са вика.
                          Който е по-напорист-пичели.
                          Аз ще си търся снаха нейде из родината.
                          Наздраве Максе.

Коментар

Коле, не се мешай в живота на младите, ако я намериш на вкус различна от този на синковеца, да се не развеждаш и изпълняваш обещания...
                            Е, бил си изял някоя точилка от благоверната, да не излагаш ценза си го направил, не щото ти се е хапвало агнешко...

Коментар

Вярвам ти, вярвам ти...
                              И ти заради ценза, не за агнешкото знам...

Коментар

• От: Какво точно стана?

Какво точно стана......

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X