Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво точно стана?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: какво точно стана?

Първоначално публикуван от vivee Преглед на мнение
    Усещането е че при вас,на всеки ъгъл пищи по една жена,а трима мъже се бият кой да я хване за косите,и да си я влачи в къщи.Тъжно е,не вярвам,че това което чета е това което чета.
    Това го има само на първите страници на многотиражните български вестници.Чети и нататък.

Коментар

...
      Усещането е че при вас,на всеки ъгъл пищи по една жена,а трима мъже се бият кой да я хване за косите,и да си я влачи в къщи.Тъжно е,не вярвам,че това което чета е това което чета.
      Имаше един стар виц, от епохата на социализма:
      - Вярно ли е, че България изнесла за Япония 200 000 компютръра?
      - Вярно, но донякъде. Защото не са 200 000, а 20 000 и не са компютри, а компоти и не ги изнесла, а и ги връщали, 'щото били развалени...

Та и при вас, уважаема, впечатленията са вярни, но донякъде... На всеки ъгъл стоят красавици, в очакване да ги качим на джипките си и да ги отведем в гората, на разходка, или пикник. И ги качваме и ги возим, 'щото тука, за разлика от Израел, хомосексуалистите са кът. Но пък и нямаме нужда от тях, та не мисля, че ще си внасяме... поне засега.
      Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
      Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Пророних сълза.
        Ама наистина сигурно бедното момиче от снимките, дори и не подозира, че някъде в някакъв форум, се обсъждат нейните снимки и физически даденостти.

Само на мен ли ми прави впечатление, че повечето снимки са Фейсбук формат? Или с други думи, престанете бе простаци с простаци, да се подигравате на беднито момиче, което ужасно бързо напредна в Българския език, и според миен в последния си пост е готово за преподавател в някой ВУЗ :-)

По коледа се случват чудеса! В унисон със завалелия сняг.

Коментар

при вас,на всеки ъгъл пищи по една жена,а трима мъже се бият кой да я хване за косите,и да си я влачи в къщи.
          vivee, с това влизаш в цитатника на Форума. Определено, интересен поглед към цивилизацията у нас. От друга страна, точно това, което описваш, е моделът, заложен по рождение у хората. Както и у повечето животни. Всичко, което имаме в днешно време е надграждане ВЪРХУ този модел с усилията на целите общества. И въпреки тези усилия, достатъчно е хората да си помислят, че никой не гледа и сценката, която предполагаш, се случва навсякъде по света. Нормално е, при умерени затруднения в разбирането, първо да разбереш основата, а после надстройката. Ето, това е основата. Също, както и при вас (които и да сте "вие"). И надстройката е почти същата, с някои културни особености.

---
          За ученето на български език:
          винаги съм завиждал на арабите и евреите за скоростта и лекотата, с която учат чужди езици. Съвсем различно е от нас, а постижението на vivee не е принципно невъзможно. А може и някой да и помага.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
            ---
            За ученето на български език:
            винаги съм завиждал на арабите и евреите за скоростта и лекотата, с която учат чужди езици. Съвсем различно е от нас, а постижението на vivee не е принципно невъзможно. А може и някой да и помага.
            Ами че тя/той - vivee , си го каза (но май в друга тема беше ) , че майка и/му е българка и се радва че vivee пише в нашия форум.За общо забавление...
            Всъщност , каквото и да е vivee , майка и/му със сигурност е българка
            Абе какво ли не се случва по света...и форумите също...

Коментар

Сега Виве-то остана да каже, че леля и се казва Ирина и ще излезем роднини... това сериозно.
              О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Усещането е че при вас,на всеки ъгъл пищи по една жена,а трима мъже се бият кой да я хване за косите,и да си я влачи в къщи.
                Вивее, това е вярно. Но само за гетата които са населени с... хм, дали да го напиша... Хайде нека да ги наречем деца на природата.
                Техния начин на мислене и живот не признава жената като равна с мъжа, и там е често срещано явление жената да работи като луда, а мъжът да лежи под някоя сянка, пиян.
                В нормалната България уважаваме жените може би повече от някои части на "цивилизования" свят, и не се бием по няколко човека за правото кой да я отведе с него. Не знам как си получила образованието си, но ако те учат, че България е страна в която жените пищят и ги малктретират-скъсай си дипломата, нищо не струва.
                По време на студената война в САЩ са играждали образа на руснаците като полухора, като някакви диваци, за да имат страх редовите американци от противника. Май тази война още не е свършила...
                Има ли желание-има и начин!

Коментар

Абе, аз питах кво стана с котката, ама Вивето предпочита да бистри народопсихологията. И като всеки, надникнал през ключалката, си вади изводи от 5-те градуса кръгозор. Айде сега й обяснете, че това е форум, на всичкото отгоре разделът е "спам" и хората дето си правят гаргара с нея, са способни утре да я измъкнат и от най- дълбоката дупка.
                  Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
                    Абе, аз питах кво стана с котката, ама Вивето предпочита да бистри народопсихологията. И като всеки, надникнал през ключалката, си вади изводи от 5-те градуса кръгозор. Айде сега й обяснете, че това е форум, на всичкото отгоре разделът е "спам" и хората дето си правят гаргара с нея, са способни утре да я измъкнат и от най- дълбоката дупка.
                    Дрън-дрън, сега се връщам от спирката, забрах една руса и една по кестеняФка.Русата нещо изречения май ломотеше, ама с два шута се кротна и влюби...
                    Това за вътрешно-форумна информация, а на колежката създател на темата, мога да й кажа на уше, че майтапите израсли/да не кажа избуяли/ в нейната тема, са в пряка зависимост от посятото от нея.Тънкото човъркане можем да го индикираме не по-зле от дебелашките шеги.
                    Последно редактирано от maxxx; 28-10-10, 21:54.

Коментар

Не зная за какво е тази тема, но ти си изключително красива и имаш невероятно чело.
                      И ще продължа да не се интересувам от темата.

Коментар

Имаше една култова реплика от един Български филм....сцената се разиграваше някъде в балкантурист и беше следната "Изложихме се пред чужденците" Може да беше и от башмайстора....което ме подсеща за едно обучение на което бяхме в Будапеща....след него колегите обраха всичкия инструмент който ни беше предоставен от домакините.......смях...! Алеко колко е бил прав за точното място само в друго време.......А забравих ......как се казва сестра ти ? Не се засягай всички сме много готини....това е само инстиктивно чувство за самозащита и себедоказване примесено с балканско чувство за хумор приличащо на македонско възстание......!
                        По скоро ми направи впечатление реакцията на някои колеги свикнали с БГ действителноста и клишетата типични за сегашното време в нашата държава......Това колеги да не забравяме че е форум за оффроуд и всичко е истинско...! А и жените викат в България и когато им е хубаво....айде че отивам на работа.......!
                        Последно редактирано от Roninn; 29-10-10, 07:18.
                        Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                        Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                        Анатолий Пейчинов o8875о9815
                        https://dvrbg.com/

Коментар

И аз да кажа че сте много красиви и двете. Даже се позамислих коя от двете е по красива и се затрудних сериозно (въпреки че и двете не сте мой тип). Не се притеснявай и продължавай да пишеш във форума, а това че предизвикваш такъв интерес от мъжката част, според мен ти харесва.
                          Успехи
                          Гласът на разума е тих, но не успокоява докато не бъде чут.

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                            ...
                            По време на студената война в САЩ са играждали образа на руснаците като полухора, като някакви диваци, за да имат страх редовите американци от противника. Май тази война още не е свършила...
                            Колеее, а ти ходил ли си в Израел, дори на екскурзия?
                            Знаеш ли как жителите на държавата независимо дали са евреи, мюсулмани, или християни се държат спрямо всички пришълци, независимо, дали са работници или туристи?
                            Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

В другата тема, за хомосексуалистите vivee обяви, че работи по някакъв проект....Попитах какъв е този проект, но поради слабото познаване на българския език, въпроса ми не беше разбран и не получих отговор. Във втората тема vivee демонстрира завидно познание на езика ни и на тънкия балкански хумор. И за това се надявам този път да е разбрала въпроса ми и да получа отговор. Аз се интересувам само от научната страна на участието и в този форум. Забавлението оставям на момчетата...
                              И така
                              vivee, топката е в теб...

Коментар

Ти проекта остави. Вече видимо не е само проект, а реализация. Някой се гъбарка с колегите, като си е турил чужда снимка за аватар, и гледа колко души ще клъвнат. Най-вероятно за това се е интересувал и от наличието на хомо.
                                подаръци за мъже от FACOM
                                промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X