И цитатите още не са проработили...
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблеми в работата на форумите 3 (нов софтуер, миграция)
Свий
X
-
-
Кои цитати?Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнениеИ цитатите още не са проработили...
Коментар
-
Когато цитирам Достоевски, нещо трепва в мен и започвам да пиша разкривено. Идеи от какво естество е проблема?
Коментар
-
Ами ...Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнениеИ цитатите още не са проработили...
Нещо проблем с версия на браузър, използвани адблокъри или други подобни?Ние не сме неутрални!
Коментар
-
И в началото, когато цитатите работеха, и сега когато вече не работят, при мен всичко е все същото.
Остава някой да е разпипал нещо което не е трябвало. По-напред имаше оплакване за иконите и цитатите. Та явно не съм изолиран случай и има някаква намеса.
Ясно ми е, че потребителят винаги е кръгъл идиот или квадратен олигофрен, и проблемът задължително е при него, ама защо не погледнете и при вас?
Коментар
-
Ох горкият той, че и обиден!Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение...
Ясно ми е, че потребителят винаги е кръгъл идиот или квадратен олигофрен, и проблемът задължително е при него, ама защо не погледнете и при вас?
Хайде мен ме остави, че моите браузъри явно са с връзки.
Ама ей ти го по-горе и Пенчо ти показа, че и при него си работят нормално цитатите. Както и - виж по-долу
Та, в тази връзка, хич не е зле потребителят да сподели какво използва. Защото е напълно възможно проблемът да се проявява с определена версия на някой браузър или при наличието на някакъв допълнителен софт. Примерно, такъв, който блокира Javascript или бисквиткиПоследно редактирано от Чавдар (V93); 13-11-19, 13:18.Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Даже и безправният новорегистриран тест2019 като да няма проблем с цитатите (браузър Еdge)Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнениеИ в началото, когато цитатите работеха, и сега когато вече не работят, при мен всичко е все същото.
Остава някой да е разпипал нещо което не е трябвало. По-напред имаше оплакване за иконите и цитатите. Та явно не съм изолиран случай и има някаква намеса.
Коментар
-
Ицо явно е низвергнат.Първоначално публикуван от test2019 Преглед на мнение
Даже и безправният новорегистриран тест2019 като да няма проблем с цитатите (браузър Еdge)
Или е в специална потребителска групаИ азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
По принцип не е невъзможно. При мен комбинацията стария форум + Тъпаток работеше само в режим read only, защото Тъпаток-ът нещо не можеше да се справи със съответната група и твърдеше, че съм бил баннат и ми било забранено да пиша.Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
...
Или е в специална потребителска група
Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Е ето че работят под мозила пробвам.Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнениеИ в началото, когато цитатите работеха, и сега когато вече не работят, при мен всичко е все същото.
Коментар
-
Не съм обиден бре, споко. Претендирам че имам прилична компютърна грамотност, и наставления в стил "кликни на зеленичкото" не са ми нужни.Ох горкият той, че и обиден!
Потребителят докладва за проблем. Умишлено не обажда какво използва, за да не улеснява "майсторските приказки" в стил - "е па ного ясно, старо ти е това, и ли онова не ти е актуално. Ъпдейтвай се, и че се опраи". Щото той е запознат с тия лакърдии, слушал ги е, и не проявява интерес да ги чуе отново.Та, в тази връзка, хич не е зле потребителят да сподели какво използва.
Където трябва има статистика какво се ползва и всички останали детайли.
На Ицо му дреме на шлифера за твоето мнение по темата...Ицо явно е низвергнат.
Или е в специална потребителска група
Коментар
-
Това, че потребителят смята, че някой е длъжен да тръгне да се рови в логове за да открие какво аджеба ползва Х или У, и умишлено задържа информация, която би могла да помогне, си остава за негова сметка.Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение...
Потребителят докладва за проблем. Умишлено не обажда какво използва, ..
Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Ицо, при мен дето преди дори едитора не бачкаше - сега бачка, и цитати имам. Сменям си стила на работа за тоя конкретно форум, ама ядва се вече. Много неща ми липсват от стария, ама ето тая сутрин гледам едни клипове за лагерите в Белене, та бял кахър е това.
Махни си тъмния скин, при мен правеше някакви изчанчени мизерии, затова го махнах.
Коментар
-
Темата е за докладване на проблеми. Доколкото ти едва ли си от екипа занимаващ се с настройка от форума, това че бих споделил с теб какво използвам с какво би било полезно?Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
Това, че потребителят смята, че някой е длъжен да тръгне да се рови в логове за да открие какво аджеба ползва Х или У, и умишлено задържа информация, която би могла да помогне, си остава за негова сметка.
Всъщност за какво е целия спор? Ти по какъв начин би ми помогнал за решаване на проблема и защо обсъждаме въпроса?
Забелязал съм проблем, обадил съм за него. Това, че масово липсва при другите не значи че няма такъв. Не е първият подобен случай...
П.П. А, цитатите магически потеглиха без да преинсталирам нищо и без да "кликам на зеленото". Мистика някаква...
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар