Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да бъде ли създаден специален "СЪД" към OFFRoad-Bulgaria.com?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Да бъде ли създаден специален "СЪД" към OFFRoad-Bulgaria.com?

Не знам за какви горублянски търгаши става въпрос, когато те самите много ме мразят Така е, защото съм отказал не един човек от неправилни покупки. Всичко това се отразява на така наречените търгаши и само като чуят за моят сервиз и за желанието на купувача да бъде направен оглед в него бягат и отказват прегледа.... Точно, защото съм достатъчно компетентен и честен.
    При мене колата беше една седмица и проблеми при нейното непрекъснато каране нямаше. Колата е стара и проблемите, които съм констатирал са споделени с BatGeorgeone. Лично той е карал джипа при това на газ и бензин без каквито и да е проблеми. Ако смятате, че съм длъжен да го осиновя и да му дам вечна гаранция, аз не смятам така. Гумите са с мустаците по страничните бордове.Това се виждаше и като дойде преди две седмици да оправя четирите нарязани пред блока му гуми. Дори и да бяха в гаранция, нарязаните гуми не се признават за рекламация.
    LZ1VMH

Коментар

Мда. Тука вече не е и за мирови съдия.
      Имаше едно време идея. Някой да направи една страница, да я раздели на две. Честни търговци и Нечестни търговци. Всеки да може да пише там "Е те тоя и тоя си е на мястото, хвала на таквиз хора", или "Тоя е крадлив и лъжлив, бягайте далече". И да каже с две думи що е решил така. А който рече - да иде и да види верно ли, или нарочен човек да се прати, и също да провери. Та почитаемото събрание да знае че работата е еди как си, без лъжа и измама. И всеки да може да ходи при когото реши, без да го е страх, или като има едно на ум.

Коментар

Първоначално публикуван от disem Преглед на мнение
        Я прочети внимателно обявата ми! Освен това той САМ реши че ще го купува СЛЕД като го видя и след като му беше обяснено всичко. НИКОЙ НЕ ГО Е КАРАЛ НАСИЛА!!!!!! След като е решил че не му харесва не беше нужно да ме вкарва в излишни разходи. И последно като няма пари да кара Трабант. На гол гъз..........
        Не искам да се връщам пак назад и да почваме драмата наново . Аз съм си направил изводите за себе си .
        Фенери, sorbe.bg, реглаж на преден мост

Коментар

Драма никога не е имало.
          Аз не съм госпожица да пищя на умряло и да създавам съд за дреболии. Просто бах провокиран с непрестанните картони. Реших и аз да споделя.......

Коментар

Щом има проблем при клиента, търговеца да не се прави на ущипан. User rating е категория, по която си избирате какво ли не. Свещено право на всеки е да обяви на всеослушание, мнението си за дадена стока. Ако не в този форум, то места за това и то посещавани - бол в мрежата.
            Сменял съм цяла гама от продукти, ако в клиента ми има съмнение. Връщал съм пари и съм купувал обратно моя стока. Право на клиента е да върне стоката и си получи парите обратно. Както и да си каже мнението за търговеца. Колкото и лошо да е.
            LZ1AIV

Коментар

Въпреки че самия аз съм продавач,чувъл съм че клиента винаги има право
              SUBARU FORESTER 2002g AWD LSD-DIF. Човек може да живее без храна 1 месец,без вода 1 седмица,без въздух 1 минута,а без акъл цял живот...

Коментар

Да бъде ли създаден... 05-03-08
                21:59 15-03-08
                21:59 0 Обида към друг участник(ци)
                BatGeorgeone

Активни нарушения (15 точка(и)
                Обида към друг участник(ци) Изтича
                21:24 16-03-08 Оставено от
                BatGeorgeone
                21:24 06-03-08

Да бъде ли създаден... 06-03-08
                21:29 16-03-08
                21:29 10 Неподходящ език!
                BatGeorgeone

Ама ти си вярно яко комплексиран! Къде точно виждаш обиди не разбирам. Най лесно ми е да падна до твоето ниво и да започна да ти ги връщам, но това няма да стане!
                Последно редактирано от disem; 06-03-08, 21:37.

Коментар

Не видях Влади да опита дори да обясни новите гуми и новата газова ???

В магазина ако си купите бурканче кафе, и на опаковката пише кафе а вътре се окаже нафталин, това какво се нарича, измама или импровизация с истината или заблуждаване с фалшиво описание ???

Тук не се жалва никой от кофти покупка а от измама, само да напомня.
                  Бъдете живи и здрави!

Коментар

А, няма го подписа! Вече няма да си ходи

Коментар

Драма никога не е имало.
                      Аз не съм госпожица да пищя на умряло и да създавам съд за дреболии. Просто бах провокиран с непрестанните картони. Реших и аз да споделя.......
                      Разбира се, че не си госпожица - те госпожиците не са плешиви и нямат шкембета ))
                      Бъдете живи и здрави!

Коментар

Лошо много лошо засрамете се
                        К мирной жизни не пригоден.
                        Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                        ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
                          Яворе, тебе Чавдар като те обвини че продаваш скапани фланци, приятно ли ти беше? А после какво се оказа? Скапани гуми и джанти. Да, ама казана дума, хвърлен камък.
                          Нямам спомен да съм упълномощавал някого да говори във форума от мое име, а още по-малко да слага в устата ми фрази.

За да няма неясноти, искам да направя следното пояснение:

Във втория ден на състезанието имах технически проблем с почти изпаднало предно дясно колело и не се изтъркаляхме някъде по баирите може би само благодарение на това, че дядо господ на 2 март е бил от нашето семейство, а на 6-та контрола беше колегата reichfurrer. Поради някои обстоятелства в този ден съмненията бяха насочени върху фланеца, използван на това колело.
                          Именно поради тези съмнения през нощта на 2 срещу 3 март изпратих на Явор лично съобщение, в което му описах проблема.

На 3 март, вече със свалени фланци, проблемът се повтори, като този път в движение се откъсна задно ляво колело. След като стана абсолютно ясно, че причината не е във фланците, още същата вечер изпратих уточняващо съобщение на Явор , а днес, след окончателно установяване на проблема, изпратих и трето съобщение със следното съдържание:

Първоначално публикуван от V93
                          Оттеглям рекламацията и ти поднасям извиненията си за нея.

След подробен оглед в Мотоексперт се стигна до извод, че причина за проблема е това, че конусът на гайките е по-къс и може би малко по-различен от конуса на джантата, поради което е нямало хубаво прилягане и от сътресенията се е получило саморазвиване на гайките. Такова саморазвиване беше установено на всички колела ...
                          В заключение искам още веднъж, този път публично, да поднеса своите извинения на Явор за неоснователните съмнения по отношение на предлагани от него продукти, възникнали след първия инцидент с моята машина. Мисля, че мога да пледирам и за смекчаващи обстоятелства ...

Дано да има такива и колегата, който тръгна да раздухва във форума случка, за която заинтересуваните страни вече са се разбрали помежду си.
                          Последно редактирано от Чавдар (V93); 06-03-08, 21:58.
                          Ние не сме неутрални!

Коментар

Да бъде ли създаден... 05-03-08
                            21:59 15-03-08
                            21:59 0 Обида към друг участник(ци)
                            BatGeorgeone

Активни нарушения (15 точка(и)
                            Обида към друг участник(ци) Изтича
                            21:24 16-03-08 Оставено от
                            BatGeorgeone
                            21:24 06-03-08

Да бъде ли създаден... 06-03-08
                            21:29 16-03-08
                            21:29 10 Неподходящ език!
                            BatGeorgeone

Ама ти си вярно яко комплексиран! Къде точно виждаш обиди не разбирам. Най лесно ми е да падна до твоето ниво и да започна да ти ги връщам, но това няма да стане!
                            Севдо, нарушаваш правилото, за коментар на репутация!!!

Коментар

Това не е репутация, а картони.

Коментар

Първоначално публикуван от GAD Преглед на мнение
                                Севдо, нарушаваш правилото, за коментар на репутация!!!
                                Няма нарушение! В случая не става въпрос за обсъждане на репутация, а на наложени наказания (картони). За разлика от оценките по системата за репутация, наказанията са публични и може да ги види всеки, който погледне профила на съответния участник.
                                Ние не сме неутрални!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X