Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да бъде ли създаден специален "СЪД" към OFFRoad-Bulgaria.com?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Да бъде ли създаден специален "СЪД" към OFFRoad-Bulgaria.com?

Първоначално публикуван от v0id Преглед на мнение
    Сигурен съм че всеки един път когато си прецакал някого си го осъзнавал и просто си се надявал да минеш между капките .
    Аз мисля че не го осъзнава и всеки който предлага кофти стока или услуга и търси балъци, тук няма място. Ако бъркам, значи аз нямам мяссто тук.

Коментар

Голди, аз лично чувам не един и 2 лоши отзива за сервиза ти . Замисли се ! Всички лоши отзиви са свързани с измами и некоректно отношение .
      Сигурен съм че всеки един път когато си прецакал някого си го осъзнавал и просто си се надявал да минеш между капките .
      Кога лично си идвал в сервиза. Какво точно си пострадал. Защото и аз съм чувал за теб негативни неща ... Неща, свързани с компютрите, които продаваш.
      Вярно ли е ....
      LZ1VMH

Коментар

Първоначално публикуван от disem Преглед на мнение
        Никой не те кара да купуваш нещо насила! Това че някой си няма хабер от нещо не го оправдава по никакъв начин за сключена от него неизгодна сделка! Продавача му е показал стоката - да е гледал! А къде да ходим не си ти човека който да определя!!!
        Както и ти му показа стоката си, само дето пропусна да му кажеш че не е в движение нали ? Кво продаваш ? Джип или паметник ? Какво ти е виновен Гого че си си ремонтирал джипа ? Айде да не връщаме стари теми ... Не мога да разбера едно - като продавате нещо не ви ли е съвестно, ептен ли не ви пука за парите на клиента и че той може да е теглил кредит примерно който да изплаща 10 години ? Или вие явно сте излекувани от тая болест наречена съвест
        Фенери, sorbe.bg, реглаж на преден мост

Коментар

Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов Преглед на мнение
          Кога лично си идвал в сервиза. Какво точно си пострадал. Защото и аз съм чувал за теб негативни неща ... Неща, свързани с компютрите, които продаваш.
          Вярно ли е ....
          Не ! Нямам недоволни клиенти ! Моля бъди по конкретен .

Коментар

Абе какво пак ви ухапа???? Сега черните ризи ли ще си вадите??? Всички имаме такива БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ!!!! Я някой да сложи катинара, че станахте за смях

Коментар

Не мисля че трябва да се заключва,тя стана каквато стана,нека поразберем някои неща,че да не патим както гореспоменатите люде....
              SUBARU FORESTER 2002g AWD LSD-DIF. Човек може да живее без храна 1 месец,без вода 1 седмица,без въздух 1 минута,а без акъл цял живот...

Коментар

Първоначално публикуван от Явор Преглед на мнение
                Абе какво пак ви ухапа???? Сега черните ризи ли ще си вадите??? Всички имаме такива БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ!!!! Я някой да сложи катинара, че станахте за смях
                Защо ? Трудно ли е да си честен и да не прецакваш клиентите си ?

Коментар

Ха сега вече очаквам някой да каже че баниците и кифлите които правя са кофти Тука всеки бил чувал кофти неща за някого. Станахте като бразилска сапунка бе , ей! Няма ли да се спрете , или ще продължавате да правите сеир на хората и да се излагате?!? Не разбирате ли че всичко , дори това , което казвате в своя защита , рикошира върху вас?
                  Няма ли кой да я заключи тази тема? Става точно това , което не трябва - каша , в която доводите отстъпват място на нападки и обиди! Спирайте се вече!!!

Коментар

Яворе, тебе Чавдар като те обвини че продаваш скапани фланци, приятно ли ти беше? А после какво се оказа? Скапани гуми и джанти. Да, ама казана дума, хвърлен камък.

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
                      Аз мисля че не го осъзнава и всеки който предлага кофти стока или услуга и търси балъци, тук няма място. Ако бъркам, значи аз нямам мяссто тук.
                      Васко, нещата не са еднопластови приятелю!
                      Много е трудно да ОСЪДИШ някого обективно!!!
                      И твоите романи, сигурно не се харесват на всички,
                      но това не значи, че си измамник и ментарджия, нали?
                      Не заствай на крайна позиция!
                      Не ти отива, защото си творец и мислещ човек!
                      Дали имаш място тук?! Помисли си добре!
                      Патетиката не ти форма,
                      но ако искаш да подражаваш,
                      твой проблема!!!
                      А Голди и Бат Джоржоне нямат нужда от адвокати,
                      най-малко аз и ти!!!
                      Да се оправят, нали са мъже!!!

Коментар

По темата, аз гласувам за, именно защото за Венци това не е малко бреме и е крайно време да се подели и от други. Лошото е, че за едни Стефан ще е добър арбитър за други не, за едни един е подходящ, а друг не е. Всичко е субективно. Но за да има оплаквания, аз заставам зад мнението на Венци, то те трябва да са добре обосновани и подкрепени с аргументи, а ако ще се разглеждат нещата задълбочено то това наистина е времеемко и ресурсоемко начинание. Няма как обаче да се избегне ако искаме да продължаваме да сме ок. Аз като пуснах анкетата дали не ви намирисва на проблеми, макар и да гласувахте повечете с Да, отговорите бяха предимно осмиващи ме. Реално тук темите стават все по като тази и все по-малко полезни. Е аз съм от хората, които носят удобни и практични и след това красиви /субективно и за 3-те показателя/ дрехи. Явно има много хора /виждам го особено зимата, полуголи и замръзващи, от студ измри, гъзар бъди/, за които как изглеждат нещата отгоре са по-важни от същността. Имаме манията с червените точици, картони, трупа се репотация, но в живота си личи кой кой е. И за щастие тук все още е място, през което можеш да намериш правилните хора. Да се видите наживо и да обмениите опит и знания. И за това смятам имаме проблем, щото се злоупотребява все повече с това и да не се окаже, че в 1 момент форум има, но е останал без репутация. Щото нея никой не я брои, а тя е най-важната смятам. Аз личнмо се отегчавам все повече от безплодни спорове със самозванци раздаващи червено за туй и онуй и обличащи се в правота засатващи спокойно зад правилата, които е ясно, че могат да се тълкуват свободно. А кое е измама и кое не се вижда, ако и да не е лесно да се докаже виняги. Далеч съм от мисълта да се жалвам от някой участник тук или от безумните червени точки, които получавам. Защо ли е толкова трудно да сме позитивни и да правим добро, а злото ни се отдава с такава лекота? Сигурен съм, че повечето няма да се съгласят с това, което пиша, но аз сякаш все по-малко ще пиша, каквото и да е тук, премного ми идват междуличностните проблеми, а ценните хора съм ги открил вече, за който мога да съм полезен, дал съм си icq-то, а ако ми потрябва съвет или помощ, що годе знам как да се свържа с правилните хора. Е губи се широтата, но пък и спират прибързаните изказвания...

Влади незнам, колко знаци ти трябват, от колко хора за да се замислиш дали все пак нещо не е проблем и при теб. Нямам нищо лично против, но има доста теми и хора, които нещо не са много доволни от тебе. Е може доволните да са повече, но за мен 2-ма 3-ма да се оплачат се замислям, дали някаде и аз не съм крив. Това като офтопик, та ще ме извините.

В заключение ще кажа, че е изключително повърхностно /поне в моите очи/ постоянното и систематично "буквоядство", което се шири напоследък и всеки се хваща за конкретните думи /примерно "съд"/ навместо за смисъла. Липсата на прозорливост виняги ме е влудявала. Моля ви, поне малко се научете да четете м/у редовете и да схващате, какво се говори, ако и думите да не са правилните, изписани грамотно и прочее, щото много взе да ми писва от простотии, и ако някой казва, сбогом аз казвам, не си давам Форума току така /поне докато братята са така добри, за което им Дължим ОГРОМНА благодарност, да го потдържат онлайн/ и ще се боря, до колкото е по силите ми това да се промени. Ако да бъда осмиван и наричан с имена, ако и да смятате, че само търся под вола теле. Наистина сме много хора, но смея да кажа, че хич не е в това цялата работа, щото като бяхме шепа хора в началото нямаше проблеми изглежда заблуждава. Същата шепа хора продължава да няма проблеми. Проблемите идват от междинната група, която сега вече не е сред новаците, щото има доста много други нови. Това обаче не пречи на новите да не правят особено много проблеми, просто щото са нови. А най-старите също, няма какво да доказват, остават само междинните попълнения. Извинявам се за общите знаменатели, но от това, което аз виждам, разбира се с известни изключения е точно така. Може и да не сме тясно профилиран форум, но все още сме Offroad-bulgaria и това мисля е достатъчно ясно определящо какво общество се търси на този адрес. Замислете се офроуд-а за вас дрязги ли символизира или нещо друго...

Коментар

Не виждам в какво е виновен Влади,Жоро е огледал джипа и това което е видял това е купил.Не са били сменени гуми или газова уредба след сделката,направило му е впечатление след това по фактурите.Гумите са монтирани 2005г.,четох че джипа е стоял в гараж и не е каран-на теория те са си нови както и газовата,затова не намирам,че обявата в случая е некоректна-лично мое мнение.
                          LZ1NBN

Коментар

Както и ти му показа стоката си, само дето пропусна да му кажеш че не е в движение нали ? Кво продаваш ? Джип или паметник ? Какво ти е виновен Гого че си си ремонтирал джипа ? Айде да не връщаме стари теми ... Не мога да разбера едно - като продавате нещо не ви ли е съвестно, ептен ли не ви пука за парите на клиента и че той може да е теглил кредит примерно който да изплаща 10 години ? Или вие явно сте излекувани от тая болест наречена съвест
                            Я прочети внимателно обявата ми! Освен това той САМ реши че ще го купува СЛЕД като го видя и след като му беше обяснено всичко. НИКОЙ НЕ ГО Е КАРАЛ НАСИЛА!!!!!! След като е решил че не му харесва не беше нужно да ме вкарва в излишни разходи. И последно като няма пари да кара Трабант. На гол гъз..........

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
                              Яворе, тебе Чавдар като те обвини че продаваш скапани фланци, приятно ли ти беше? А после какво се оказа? Скапани гуми и джанти. Да, ама казана дума, хвърлен камък.
                              Да ти кажа Чавдар ми писа ЛС не е грачил във форума като ощипана мома. Ако той се съгласи ще ви пусна последното му ЛС в което ми се извинява и оттегля рекламацията. Пак казвам не го е правил публично.
                              Така трябва и всеки да прави ако има проблем, а не на всеуслошание
                              Последно редактирано от Явор; 06-03-08, 21:38.

Коментар

Първоначално публикуван от Явор Преглед на мнение
                                Да ти кажа Чавдар ми писа ЛС не е грачил във форума като ощипана мома. Ако той се съгласи ще ви пусна последното му ЛС в което ми се извинява и оттегля рекламацията. Пак казвам не го е правил публично.
                                Така трябва и секи да прави ако има проблем не на всеуслошание
                                +1

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X