Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да бъде ли създаден специален "СЪД" към OFFRoad-Bulgaria.com?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Да бъде ли създаден специален "СЪД" към OFFRoad-Bulgaria.com?

Никого не защищавам, но не изглежда умишлено. Иначе...нямаше да ти дадат документите.
    А темата започва да се изкривява - да не навлизаме в пълномощията на евентуален арбитраж!
    Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от icerunner Преглед на мнение
      Гласувах против сздаването на арбитражен съд на форума. Въпреки, че as usual предложенията на В. Петров са повече от аргументирани и логични, личното ми мнение е, че тази инициятива ще доведе до повече вреди и разочарования отколкото полза за някой. Само за пореден път не мога да разбера, кое в изречението "съгласявам се да спазвам определените ПРАВИЛА" не е ясно и може да се тълкува нееднозначно, че всеки път се намира някой да го разтълкува тъй, че да не ги спази! Аман, ако Ви харесва форума спазвайте определените правила, ако не - направете си друг или преговаряйте с администраторите на този за дял от собствеността (ако можете да си го позволите) и после си отстоявайте мнението.
      Правилата са правила, но и всеки може да ги тълкува както му харесва. Форумът е на Венци и той ще прецени дали да санкционира Bat Georgine, мен или който и да е, както неведнежъж го е правил. Ако някой от участниците лично теб те излъже, дали ще разсъждаваш по този начин. Естествено, може да се разберете и по друг начин, но как ще предпазиш останалите да не се "опарят"? Или ще мислиш егоистично ти да получиш удовлетворение, а другите кучетата да ги ядат.

Коментар

За този джип ли става дума?
        LZ1PER

Коментар

Това всичко ако беше написано от друг а не от БАТ-ГОШО нямаше да го повярвам... .Не познавам човека,но по това което пише във форума не мисля че ще седне да си измисля.Мойте съболезнования колега/ШЕГИЧКА/,найстина много кофти работа ти се е отворила.
          SUBARU FORESTER 2002g AWD LSD-DIF. Човек може да живее без храна 1 месец,без вода 1 седмица,без въздух 1 минута,а без акъл цял живот...

Коментар

Дали не се върнем на първоначалната функция на форума - да бъде голяма медия?

Ако е така, в едно уважаващо себе си издание, ако някой иска да се оплаче, може да пусне платено съобщение, в съответния раздел и формат, придружено с всички необходими документи (които са при отговорния редактор и може първоначално да не се публикуват). Ако този редактор прецени, че оплакването, материала, информацията може да се публикуват, ги публикува срещу съответното заплащане.
            Това гарантира от една страна истинността на доказателствата, от друга страна, всеки без сериозна причина и доказателства няма да публикува обвинения.

Разбира се, в същия раздел, другата страна ще има право да отговори по същия начин, с документи и срещу заплащане. Така двете страни са поставени при еднакви условия.

С това случая приключва и медията е изиграла своята роля.
            Show must go on!
            LZ1VES

Коментар

Жорето не един път е показвал, че милее за този форум. Разбирам го и затова го подкрепям. В началото, и на мен всичко ми изглеждаше розово. Но наистина се оказа, че Дядо Коледа не съществува.

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
                Правилата са правила, но и всеки може да ги тълкува както му харесва.
                Е браво! Ми то същото може да се каже и за правилата на лоялната търговия!

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
                .... Ако някой от участниците лично теб те излъже, дали ще разсъждаваш по този начин. Естествено, може да се разберете и по друг начин, но как ще предпазиш останалите да не се "опарят"? Или ще мислиш егоистично ти да получиш удовлетворение, а другите кучетата да ги ядат.
                Ако това ми се беше случило, и бях убеден в злонамерените действия на търговеца, може би щях да го напиша, без дори да знам, че това противоречи на правилата на форума. Но след като тече дискуся в която ясно се разясняват причините защо не се допуска това, и най-вече след като е станало изрично ясно, че това е ЗАБРАНЕНО в правилата, които си се съгласил да спазваш, просто ей така да си правиш каквото ти се е приискало.... Не, че не можеш да го направиш, както се вижда, но дано да си даваш сметка за отговорността, която носиш по този начин.
                Technical Rescue Direct - life lies in courage
                http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

бат георги какво очакваш от 18 годишна кола.в какво състояние да е.
                  чероки с най добрата раздатка 4 литрово за 6 бона.
                  няма такава цена.е има де ама за 6 бона кво да е състоянието.
                  не оправдавам голди .но като си купувал къде си гледал.не си ли виждал джипка досега.
                  между другото в модераторския форум има една тема за самурайчето на ива кх.сега не съм аз човека дето трябва да го кажа ама момичето не се е оплакало от теб на всеослушание макар че ТИ си и помагал в избирането на джипката.и кво стана накрая с самурая.изядени корони на дифовете и счупена раздатка.
                  кво праим.ти ревеш на всички че са те преебали с джипа пък си направил същото и ти с ива кх.
                  мисля че трябва да сме честни един с друг но не това е начина.

Коментар

Когато карах курса за оръжие в изпитния лист имаше един въпрос: Разрешено ли е използването на оръжие на публично място? Правилният отговор е: Да, ако това ти действие е крайно наложително и можеш да предотвратиш по-сериозни последствия. http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=24397 Коко, забележи термина "Поддържан".
                    Последно редактирано от kolonal-Васил Гергов; 06-03-08, 18:15.

Коментар

Коко защо не питаш Митко Дявола той поне беше с нас с Ива той да ти каже колко аз съм избирал предварително капарираната джипка на Ива, Ива ми се обади да и карам джипката защото тя кола не може да кара...

А и мисля в обясненията Ива май ви каза в модераторския форум, че не аз а тя си бе избрала джипката, аз само шофирах вече купената джипка, и тя избра мен точно защото някой не можа да и помогне а и бе обещал да и я докара, защото аз бях свободен тогава слетобеда а и се бях разбрал с Митко дявола да кара моята кола на обратно, хайде моля те без да знаеш не обвинявай.

А и Коко не помня да съм се оплаквал каква кола съм купил , оплаквам се как бях измамен с няколко годишни гуми и газова а ми бяха продадени за чисто нови, това, че джипката е зле каква връзка има с измамата!

Измамата си е измама, и отново повтарям аз не искам възмездие и не се оплаквам!!!
                      Бъдете живи и здрави!

Коментар

Какъв съд. Пуснете в раздела купува/продава една залепена тема като книга с оплаквания с право на едно оплакване и на един отговор.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                          Какъв съд. Пуснете в раздела купува/продава една залепена тема като книга с оплаквания с право на едно оплакване и на един отговор.
                          Това не е решение - като се ядоса някой, може да напише куп глупости и отговорите ще бъдат на същото ниво.

Това трябва да е предварително модериран раздел, и задължително с такса. Тогава няма да се злоупотребява лесно.
                          Show must go on!
                          LZ1VES

Коментар

Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение
                            Коко защо не питаш Митко Дявола той поне беше с нас с Ива той да ти каже колко аз съм избирал предварително капарираната джипка на Ива, Ива ми се обади да и карам джипката защото тя кола не може да кара...

А и мисля в обясненията Ива май ви каза в модераторския форум, че не аз а тя си бе избрала джипката, аз само шофирах вече купената джипка, и тя избра мен точно защото някой не можа да и помогне а и бе обещал да и я докара, защото аз бях свободен тогава слетобеда а и се бях разбрал с Митко дявола да кара моята кола на обратно, хайде моля те без да знаеш не обвинявай.

А и Коко не помня да съм се оплаквал каква кола съм купил , оплаквам се как бях измамен с няколко годишни гуми и газова а ми бяха продадени за чисто нови, това, че джипката е зле каква връзка има с измамата!

Измамата си е измама, и отново повтарям аз не искам възмездие и не се оплаквам!!!
                            Това е така аз бях с Жоро и Ива в Дупница тоест преди тях бях там и даже си гледах нейния Самура без да знам че е неин и ни казаха едно момиче го капарира вчера не се продава и тогава взех моя Ива каза че не е взела моя защото не са и стигнали 500лева. и беше взела Бат Жоро за да кара неиния аз карах Ферозата на Жоро на обратно единственното което провери Жоро беше Номерата на ДВГ и рамата както и доляха антифириз които им даде един приятел с чиито Самураи стигнах аз до Дупница преди това това е.
                            ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
                            тел.088четири 9едно9 4нула4
                            -------------------------------------------------------

Коментар

Извинявайте, че се включвам толкова късно в темата за измамата, но имах доста работа и едва днес отворих да чета и то, след като колеги ми се обадиха. Добре би било да прочетете и моето мнение.
                              Много странна връзка се е получило между продажбата на джипа и сервиза. Джипът не е стока на сервиза. Поддръжката на джипа е ставала в сервиза, но само това, което собственикът е искал, а не това, което сервизът може да направи.
                              Рекламата не е тенденциозна, рекламата има за цел да продава. Рекламата не е била специално направена за Жоро.
                              Защо договор, сключен между две страни трябва да се подложи на съд? Жоро стоя цял ден в сервиза, оглежда джипа, качвахме го на крика, пак го гледа и чак на другия ден каза, че е взел решение да го купи и да вложи пари в окачване. Защо чак сега се появява неговото неодобрение на колата и защо смята, че всичко е било тенденциозно, не разбирам.
                              Относно "лошия" вид на джипа, описан в темата - аз не ремонтирам ел и двигатели, нито пък лепя пластмаса, нито оправям тапицерии; дори не си спомням да съм давал някаква информация за маслата на джипа. Нямам пръст в лошия вид на автомобила, но ако Жоро е забелязал нещо, защо го е купил.
                              Защо си мислиш, че съм ти продал джипа специално на теб и то за да те вкарам в приключение? Не! Жоро, светът не се върти около теб! Аз обявих джипа за продажба и ти го купи. Аз дори ти предложих да помогна, с каквото мога, защото мислех, че си ми приятел. А ти ме изкара най-големия престъпник и измамник.
                              Между другото, да ти кажа, че в момента пиша на стария си компютър, защото този, който ти ми продаде преди два месеца, непрекъснато изключва и губи информация. Ти така и не можа да го оправиш, макар че е гаранционен. Както и да е, не смятам да го обсъждам публично.
                              Относно цените в сервиза: те са обявени на вратата и, ако на някой не му харесват, няма да му се обидя да отиде на друго място. Но да се оплакваш, след като работата е свършена, е безмислено. Има клиенти, на които цените са им високи и такива, на които са им ниски. Това не е Кирков пазар, да се пазариш за цената на доматите. Моите услуги си имат стойност и тя е обявена.
                              LZ1VMH

Коментар

Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов Преглед на мнение
                                Джипът не е стока на сервиза. Поддръжката на джипа е ставала в сервиза, но само това, което собственикът е искал, а не това, което сервизът може да направи.
                                Рекламата не е тенденциозна, рекламата има за цел да продава. Рекламата не е била специално направена за Жоро.

Има клиенти, на които цените са им високи и такива, на които са им ниски. Това не е Кирков пазар, да се пазариш за цената на доматите. Моите услуги си имат стойност и тя е обявена.
                                1. Защо тогава пишеш: "джипът е сервизиран в Автосервиз Голди"? Когато някъде прочета че нещо е сервизирано някъде, например Дарукар, аз и не само аз, разбираме за цялостно сервизиране.
                                2. "Рекламата не е тенденциозна, рекламата има за цел да продава". Пускай си тогава обявите при търгашите на Горубляне, а не тук, където хората разчитат на коректно отношение. Като продаваш на човек от форума, с когото се познавате, поне му кажи: Така и така, това има да се прави и толкова ще струва. Жоро колкото и да сули пред джипа, пак няма да разбира колкото теб, ако изобщо разбираш.
                                3. "Рекламата не е била направена специално за Жоро". А за кой? За някой балък, който ще си трае ли?
                                4. Цените не искам да коментирам. Да съм питал.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X