Първоначално публикуван от bokomo
Преглед на мнение
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблеми в работата на портала II
Свий
X
-
От: Проблеми в работата на портала II
По-скоро не. От поне година насам негово величество Гугъл налага масовото използване на криптирана връзка без оглед на това дали става въпрос за онлайн магазин или елементарно лично сайтче. Затова и все повече сайтове минаха на https://... Та си мисля, че просто и тук се следва тенденцията, но или настройките не са направени като хората, или по файловете на форумния софт е пипано (редактиране на шаблони) и някои адреси трябва да се оправят ръчно, защото има скриптове, които са адресирани с http://... и, съответно, браузърите ги блокират.
-
Що ми се струва, че се мъти поредната грандиозна идея от рода на големата миграция и v2, която въпреки загубата на информация и активни членове ще бъде обявена за чутовен успех.--Изключването на "https", освен че не знам как става на актуалните версии на браузерите, е много, много лоша идея.
Остави коментар:
-
Блокира зареждането на елементи, чиито адрес не започва с https://
В случая такива са и скриптове на форума и блокирането им се отразява на нормалната работа.
Остави коментар:
-
Какво прави защитата на браузера и как се изключва? Целесъобразно ли е да се изключи?
Остави коментар:
-
Ясно какво става. Пуснали са форума да работи по криптирана връзка, обаче част от елементите се зареждат от "несигурни" адреси и, съответно, браузърът ги блокира. Поради което не работи нормално редакторът на публикации. Ако се изключи защитата на браузъра, бутоните се появяват.Първоначално публикуван от Димитър Колев Преглед на мнениеОт вчера,в адресната лента иконка монитор с 'х'-"Тази страница опитва да зареди скриптове от неудостоверени източници"Последно редактирано от Чавдар (V93); 30-04-18, 18:52.
Остави коментар:
-
Мислех, че е от писането от телефон, гледам че някои си пишат с нови редове и интервали. Например Ясен.Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнениеДаже нов ред не признава.
Остави коментар:
-
От вчера,в адресната лента иконка монитор с 'х'-"Тази страница опитва да зареди скриптове от неудостоверени източници"
Остави коментар:
-
Цъ! Какви изскачащи прозорци, какви 5 лева?!? И със и без блокиране на рекламите все един и същи базисен редактор показва. Никакви опции за форматиране, никакви бутони за връзки, изображения или видео. Даже нов ред не признава.Първоначално публикуван от Zahari007 Преглед на мнениеПри мен проблеми няма! Проблема според мен се получва от блокирането на реклами, адблокера блокира изкачащите прозорци. ...
Остави коментар:
-
При мен проблеми няма! Проблема според мен се получва от блокирането на реклами, адблокера блокира изкачащите прозорци.Първоначално публикуван от Павел Василев Преглед на мнениеОт вчера забелязвам проблем с форума, изчезнало е менюто с качване на снимки, видео, емотиконите...Също така при логване, буквите са светлосиви на цвят и където въвеждам паролата ми излиза с букви а не на точки, всички браузъри ми казват с удивителен знак че сайта има криптове или нещо подобно. Какъв е проблема?
Остави коментар:
-
Има нещо,дано по-скоро оправят проблема.
Остави коментар:
-
От вчера забелязвам проблем с форума, изчезнало е менюто с качване на снимки, видео, емотиконите...Също така при логване, буквите са светлосиви на цвят и където въвеждам паролата ми излиза с букви а не на точки, всички браузъри ми казват с удивителен знак че сайта има криптове или нещо подобно. Какъв е проблема?
Остави коментар:
-
Напоследък с различни браузъри, провайдъри и устройства трудно мога да напиша цял ред. На други места няма проблем.
Остави коментар:
-
Мисля требва немедлено да му вземете достъпа до sql-а на този админ...Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнениеИдеята е, че Админа поправя в базата данни. Проблема идва от това че с годините са се натрупали няколко кодировки + още дреболии... Както и да е, моля пак да огледате и каквото се види, да се пише тук да препращам... Рано или късно всичко трябва да се оправи...
Остави коментар:
-
След всички гадости около Тефтера, как може някой да настоява да се регистрираме?! И това по няколко начина у рекламите!
Остави коментар:
-
Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнениеНов почин за мъчение:
Форумите накъсани от реклами. Кой, какво печели!
Остави коментар:
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Остави коментар: