Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Беше ми приятно с повечето хора!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Беше ми приятно с повечето хора!

Първоначално публикуван от disem Преглед на мнение
    Уууу, много сте активни с червените точки! Сакън да не изкаже човек различно от стадото мнение. Затова се случват такива неща тук. И не само тук. Ами в модераторския форум? Модераторите си знаят какво чудо е там. Нека отрекат ако могат. Основния проблем е че няколко човека тук се опитват да спретват групи и групички и всички които не са в "тяхната" групичка се радват на непоносимост и нетърпимост към каквото и да напишат. Пак кажете че не съм прав. Или гледаш да се съгласяваш с всичко и всички, или "почервеняваш" и получаваш бан. Ето затова се отказват хората. Не защото не искат да спазат правилата, а защото нямат право на различно мнение! Преди всички бяхме едно и всеки беше личност. Появиха се обаче някои индивиди, всички станаха модератори и ето ви резултата. Аз лично все по-рядко влизам тук. А преди буквално не излизах. Ама на кой му пука? Както каза един "колега" в коментара на червената си точка "а ти на нас няма да ни липсваш".
    Последния които остане да дръпне шалтера
    Ами, точно за модераторския форум мога да ти кажа, че далеч не е "обсебен" от дадена групичка, именно поради причините които изтъкваш, което изключва възможноста за грандиозен заговор... А за всеки бан има предистория от поне няколко теми по няколко страници, докато се стигне до такова окончателно решение. Много картони се и отменят, при това всеки модератор може да отмени картон даден от друг. Ако не е отменен, това означава, че никой от многото модератори не е успял да намери сериозни аргументи за това. При това един картон не е равен на бан, което означава, че са нужни системни нарушения и поне няколко модератора съгласни, че са такива. Имайте предвид и, че като потребители не виждате всичко, заради което е наложен бан на определени хора. Някои неща са редактирани, други изтрити, а трети въобще не са се появявали в публичната част на форума. И в заключение - никой не е безгрешен, така че изобщо не се залъгвам с мисълта, че няма и малък процент не напълно заслужени картони, но процедурата за налагане на постоянен или дори временен бан е такава, че почти изключва такава.
    Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от dobromirski Преглед на мнение
      Ами направете ме, категория тунинг, купувам-продавам или нещо което да следа с интерес.
      Аз съм против.

И кви глупсти виждам, Севдо е BANNED. + Право на Легитимация. )
      Кликата на Американските автомобилни фенове ще загуби, дясно крило. Ко ще правим тогаз ???
      Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
        Аз съм против.
        "Тоз пък, вечно не разбрал" .. знаш ли го този виц?

Ти беше ли на шумен трофи?

Коментар

Това направо го слагайте в бисери.

Колега, за твое сведение kernel означава ядро, няма ядро - няма живот. А какво е значението на тази дума в компютърната терминология мисля, че може да провериш и сам.. във всеки случай взе големия приз...

П.С. Вие как разбрахте кой е атакувал сайта? Да не би да е изписало "Внимание, атака от kernel" ? Нещата не винаги са така както изглеждат а както ви ги представят. Праволинейното мислене е типично за Хамериканците, не се принизявайте до тяхно ниво

А ние пък ядем доматите с колците... Уважаеми dobromirski изкарваме си хляба с информционни технологии от 1991 година насам... Та имаме разни идеи как и какво...

Вижте какво от много време насам правим максималното за да може всички тук да намерят нови възможности, информация и въобще да изградим едно общество. Под нашите усилия има в предвид тези на всички които са имали желание и са подкрепяли всячески това общество... Модераторите на които отбележете никой не им плаща за това работят и то много повярвайте ми за да бъде портала това което е. И въпреки това постоянно се появява някой който нещо е недоволен и веднага му се отделя огромно внимание...

Аз съм дотук с т.н. "дипломатичност". Въобще не ме интересува и не смятам да си губя времето да обяснявам на "недоволните"... Който не му харесва така както стоят нещата е свободен да напусне...

А на disem без значение че ми е приятел аз лично му налагам едноседмичен бан за изказването "стадо" което е употребил към мнозинството тук... Предупреждавам че подобни изказвания няма да толерирам от НИКОГО!
          VPetrov.photography

Коментар

Това което току що се случи:

disem
            Banned

провокация ли е, или що?
            Редно е някой модератор да го обясни!

П.П. Писали сме по едно и също време с Венци.
            Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
            Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от MARINHAKER Преглед на мнение
              Rado Dimitrov-Banned ;kernel -Banned;nokiapeople- Banned;hunter-
              Banned ; 4x4 -Banned
              И още много други за които е бесмислен бан
              Добавяме и disem , прясно прясно. Предполагам и аз скоро ще последвам тази участ защото много се обаждам .. Всичко много добре, само че не забравяйте че така правите услуга на един от по-горе споменатите никове Като замина от тук , ще отида там .. и все така ще продължавам да си чета, само дето няма да пиша, не че съм се скъсал, но поне акъл давам

Коментар

Колега, за твое сведение kernel означава ядро, няма ядро - няма живот. А какво е значението на тази дума в компютърната терминология мисля, че може да провериш и сам.. във всеки случай взе големия приз...

П.С. Вие как разбрахте кой е атакувал сайта? Да не би да е изписало "Внимание, атака от kernel" ? Нещата не винаги са така както изглеждат а както ви ги представят. Праволинейното мислене е типично за Хамериканците, не се принизявайте до тяхно ниво
                Много смешно, ха, ха, ха.
                Виктор каза каквото знае, а вие без да го познавате му "обяснихте Живота" - "няма ядро - няма живот" (виж това може да отиде в Бисери), че чак и до "Хамериканец" го "принизихте", при това с "Праволинейното мислене", ако станете модератор (което след това ви мнение НЕ бих препоръчал, не защото е "различно", а защото се опитвате да обидите потребител без да имате основание за това) тогава тежко им на "инакомислещите" няма да ми знаят "Кърнел" какво значи (в случая това беше име на потребител, а не кърнела (ядрото) на юникс/линукс ОС)...

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
                  А ние пък ядем доматите с колците... Уважаеми dobromirski изкарваме си хляба с информционни технологии от 1991 година насам... Та имаме разни идеи как и какво...
                  Информационни технологии през 1991? Възбудихте ми интереса, ще може ли малко повече информация с какво сте се занимавали тогава.

Коментар

Колега, за твое сведение kernel означава ядро, няма ядро - няма живот. А какво е значението на тази дума в компютърната терминология мисля, че може да провериш и сам.. във секи случай взе големия приз...

Едва ли някой който ползва компютър не знае какво е kernel.Но ти май
                    не знаеш кой е човекът криещ се зад този ник.Ако искаш да разбереш
                    отиди в неговият форум с аналогично име на този,който той създаде
                    след като беше баннат тук.С пълно право м/у другото.Дай още бисери.
                    Аз съм отскоро модератор и съм станал такъв за да не заприлича този
                    форум на голфаджийски такъв където "да ти е....майката и роднините"
                    е може би най-често срещаният израз.Не вярвам като отвориш форума
                    да имаш желание да те посрещат по този начин.
                    Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                    Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                    В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Информационни технологии през 1991? Възбудихте ми интереса, ще може ли малко повече информация с какво сте се занимавали тогава.
                      Колега, искам да Ви обърна внимание, че нито "информационните", нито които и да е технологи, не са възникнали в момента в който Вие сте научили за тях!
                      Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                      Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
                        Много смешно, ха, ха, ха.
                        Виктор каза каквото знае, а вие без да го познавате му "обяснихте Живота" - "няма ядро - няма живот" (виж това може да отиде в Бисери), че чак и до "Хамериканец" го "принизихте", при това с "Праволинейното мислене", ако станете модератор (което след това ви мнение НЕ бих препоръчал, не защото е "различно", а защото се опитвате да обидите потребител без да имате основание за това) тогава тежко им на "инакомислещите" няма да ми знаят "Кърнел" какво значи (в случая това беше име на потребител, а не кърнела (ядрото) на юникс/линукс ОС)...
                        Нямам намерение да споря с телевизор.

Само за сведение, кЕрнела (ядрото) не съществува само в юникс/линукс ос .. да не мислиш че уинбозата ти е базирана на нещо друго. И да допълнъ кЪрнел значи нещо съвсем друго, предполагам имаш речник ...

Абе важното е че ядрото заразило виктор с вирус, даже си оставил подписа... е не е ли смешно това?

Коментар

Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнение
                          Едва ли някой който ползва компютър не знае какво е kernel.Но ти май
                          не знаеш кой е човекът криещ се зад този ник.Ако искаш да разбереш
                          отиди в неговият форум с аналогично име на този,който той създаде
                          след като беше баннат тук.С пълно право м/у другото.Дай още бисери.
                          Аз съм отскоро модератор и съм станал такъв за да не заприлича този
                          форум на голфаджийски такъв където "да ти е....майката и роднините"
                          е може би най-често срещаният израз.Не вярвам като отвориш форума
                          да имаш желание да те посрещат по този начин.
                          Колега, ловджия, защо не мога да ви открия и в другия негов форум, данеби от там тази злоба?

И между другото , защо е баннат кернел (администратора) .. защото аз съм чувал за друга история - Той прави другия форум, след което вие разбирате за конкуренцията - го банвате, след което някой си ви спира сайта за половин ден... ? Направих си и труда да прочета всички теми по този повод, вкл. и тази в която ни нарекохте смешници, тогава бях потребител само в ловния форум.

Коментар

Нямам намерение да споря с телевизор.

Само за сведение, кЕрнела (ядрото) не съществува само в юникс/линукс ос .. да не мислиш че уинбозата ти е базирана на нещо друго. И да допълнъ кЪрнел значи нещо съвсем друго, предполагам имаш речник ...

Абе важното е че ядрото заразило виктор с вирус, даже си оставил подписа... е не е ли смешно това?
                            Ооооо ТИ си експерт и по транскрипция от латиница на кирилица, вече ще знам, а и в Операционните системи си Капацитет, ние простосмъртните ще си "хапваме доматите с колците" поне в твоите очи
                            А и умрях от смях, ако не си забеляазал

Коментар

Честно казано вече поне 10-та подобна тема чета,и немога да разбера за какво се обиждат хората.На мен лично никой и никога неможе да ми наложи мнението си насила,ако бъде изчерпателен и ме убеди,ще му кажа евала,прав си,радвам се,че те познавам,иначе колкото и голям рейтинг да си има аз ще вярвам на себе си.Незнам какво има за мерене във форума,никой незнае всичко,а който си е фен,следи всяка тема с нетърпение да научи нещо ново.В този смисъл,невиждам причина да се банват членове на форума,с доказано интересен поглед към нещата,никой непечели от това,с изключение на непристойни обиди.
                              TLC 120 Executive 3.0 D-4D,163 h.p.
                              Honda CBR 4cyl/4str/105 h.p.
                              Honda Boad 4m/Yamaha 15 h.p.
                              Всички превозни средтсва за мен са просто начин да ида за риба

Коментар

Според мен Добромирски въпреки достата истини които каза,му остават секунди пред БАН, и мисля ще бъде заслужено, смел си пич но яростта ти е вече извън контрол и спря да си обективен, до един момент говореше разумно сега вече само нападаш всичко що мърда...

Кофти е хората като изгубят контрол над емоциите си...

Бъдете живи и здрави!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X