Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Беше ми приятно с повечето хора!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Беше ми приятно с повечето хора!

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
    Ооооо ТИ си експерт и по транскрипция от латиница на кирилица, вече ще знам, а и в Операционните системи си Капацитет, ние простосмъртните ще си "хапваме доматите с колците" поне в твоите очи
    А и умрях от смях, ако не си забеляазал
    Аз смятам да не пиша повече по темата. Не сте малки, оправяйте се

Коментар

много кофти....... забелязах че в последно време има доста баннати....а се отзоваваха на пробемите на хората...... аз трябваше да съм баннат...................

Коментар

Аз знам за два класа технологии, които възникваха в момента в който научавах за тях) Фулерените и нанотехнологиите. Макар че ако трябва честно, може да не сме знаели, но много от тия неща сме използвали от древността

Мда. Дисема обаче е прав за стадото. И за стадността. Това е естествено състояние на всяко общество. Лошото е когато започне да се проявява на място като това. Създадено за обсъждане на идеи от всичките им страни, а не за кръжец за взаимно обожание. В което всички казват Да! О, да!! Да, да, да!!!, и така - за всичко. Което явление за съжаление периодически се наблюдава и тук. Добре че не е постоянно и за всичко.
        Изчезващите глупаци не интересуват никого. Читавите се обиждат обаче с основание. Каже човекът нещо, скочат му. Дотук добре, истината се ражда в спора. Ама като се изсипят аргументи тип Тфа е така щото тъй! или Тва не може да го бъде щото да го бъде не може, или върховното Сички (джип, мерцедес, тарамбука, тойота) правят така!, е човек верно трябва да тегли майната на умниците. При положение че в колите поне за всичко си има железни аргументи. Най-много да са пластмасови или гумени. Хич да не е - геометрични и якостни. Ако се използваха ГЛАВНО такива - нито Трапера щеше да се обиди, нито Дисем да каже каквото е казал.
        Мда.

Коментар

dobromirski
          Младши участник
          Дата на включване: Jun 2007
          Публикации: 32
          Точки (при гласуване): 1

наказан
          Градски, ти мен ли ще наказваш бе?

Какво ще кажете за това?
          Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
          Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Абе хора вие данесте се наговорили тази вечер дасе карате.
            това говори много лошо за форума-Жалко за тези дето напускат.
            Както казва моят шеф-"фирмата само губи от това че напускаш".....
            boko
            Jeeep---KIA
            https://www.facebook.com/autoboko/

Коментар

Чета, чеша се и ми идва на акъла един рекламен слоган. Единия е "а нима това е най важното" наи-важното ли е кой е някой си kernel и дали имал бан или пускал вируси. Ами пускал, хванали са го и вече не пуска, той човека сега си подскача на стола и на кого му пука. На мен не ми пука за това човече. Пука ми за това че един човек на който му пука за форума си отива от него. Не искам да коментирам защо, той си знае, предполагам че и модераторите и Г-н Петров знаят, но от това не ми става по хубаво. Това е единствения форум в които пиша някакви мнения точно заради правилата в него за което съм благодарен на модераторите. Ама, защо така бре хора. Не мога да Ви разбера. Какво имаме да делиме че се нараняваме по този начин. disem казал в пристъп на незнам какво си "стадо" на членовете на форума, естествено е Г-н Петров и някой от членовете да се обидят, и аз не искам да съм "овца" от "стадо", но не е ли по добре да се звънне един телефон и това да се уреди лично. Защото си мисля че един бан, дори и справедлив не само няма да поправи поведението на disem ами още повече ще го отдалечи от форума. Да вярно е че правилата са за всички и че трябва да се съблюдава тяхното спазване, но....винаги има едно "но" Моля всеки да се спре, да погледне дълбоко в себе си и да си отговори на въпроса: "наистина ли искам така да става?" . Аз за себе си си отговорих .

Коментар

Първоначално публикуван от dobromirski Преглед на мнение
                Колега, ловджия, защо не мога да ви открия и в другия негов форум, данеби от там тази злоба?

И между другото , защо е баннат кернел (администратора) .. защото аз съм чувал за друга история - Той прави другия форум, след което вие разбирате за конкуренцията - го банвате, след което някой си ви спира сайта за половин ден... ? Направих си и труда да прочета всички теми по този повод, вкл. и тази в която ни нарекохте смешници, тогава бях потребител само в ловния форум.
                Ами бях там за малко но..Сещай се сам защо ме няма.Точно както в тази
                тема-не ми хареса и спрях да пиша и чета.Без сърцераздирателни
                раздели , като нормален мъж.Без злоба.А това за смешниците -ти го каза
                аз само го потвърждавамАбе ниска топка...Мое мнение.
                Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Първоначално публикуван от TRAPERA Преглед на мнение
                  Беше ми много приятно да контактувам с повечето хора тук-но поради някой неща които се случват напоследък предизвикани от някой от другите модератори мисля че нямам място занапред тук.
                  Надявам се малко поне да съм бил полезен с нещо на някой от обикновените юзери в сайта.
                  Поздрави на всички с които подържахме връзка-макар и с някой само виртуална
                  Удоволствието беше изцяло наше.
                  ЧАО

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
                    ЧАО
                    недеи така ве батка, ко муе на човека.
                    boko
                    Jeeep---KIA
                    https://www.facebook.com/autoboko/

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
                      ЧАО
                      Пламене, за поредния път.........СВАЛЯМ ТИ ШАПКА.
                      Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                      Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Лошо!

Трябва да се спрете.

Прекалено злобен стана тона.
                        LZ1VMH

Коментар

Хей ТРАПЕР не се засягай прекалено много - и естествено приемай всичко лично след като мненията ти изразяват даден аспект от личността ти - само, че не страдай от това, че няма всички да са съгласни с теб. Това е интересно във форума - различните манталитети и различните мнения. КУЦОТО ВЪВ ФОРУМА И ВСЕКИ ДРУГ ФОРУМ СИГУРНО Е ЧЕ НИ ЛЕПВАТ ГЕНЕРАЛИЗИРАЩИ ОПРЕДЕЛЕНИЯ ЩО ЗА ХОРА СМЕ ОТ ЕДНО ИЗКАЗВАНЕ - поредно доказателство как нещо казано с една нагласа се възприема от хората които не ни познават по друг начин - но не могат всички да ни познават

Не си ми създал впечатление на човек, който особено държи всички да го харесват - то си е нормално и ти вероятно не харесваш всички

аз лично ако някоя квалификация ме засегне си страдам мълчаливо - не смятам да си тълся оправдание за казаното пред всички във форума или да обяснявам мотивите си (те са си част от моето ЕГН)

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                            Аз знам за два класа технологии, които възникваха в момента в който научавах за тях) Фулерените и нанотехнологиите. Макар че ако трябва честно, може да не сме знаели, но много от тия неща сме използвали от древността

Мда. Дисема обаче е прав за стадото. И за стадността. Това е естествено състояние на всяко общество. Лошото е когато започне да се проявява на място като това. Създадено за обсъждане на идеи от всичките им страни, а не за кръжец за взаимно обожание. В което всички казват Да! О, да!! Да, да, да!!!, и така - за всичко. Което явление за съжаление периодически се наблюдава и тук. Добре че не е постоянно и за всичко.
                            Изчезващите глупаци не интересуват никого. Читавите се обиждат обаче с основание. Каже човекът нещо, скочат му. Дотук добре, истината се ражда в спора. Ама като се изсипят аргументи тип Тфа е така щото тъй! или Тва не може да го бъде щото да го бъде не може, или върховното Сички (джип, мерцедес, тарамбука, тойота) правят така!, е човек верно трябва да тегли майната на умниците. При положение че в колите поне за всичко си има железни аргументи. Най-много да са пластмасови или гумени. Хич да не е - геометрични и якостни. Ако се използваха ГЛАВНО такива - нито Трапера щеше да се обиди, нито Дисем да каже каквото е казал.
                            Мда.
                            Зависи не от това дали спори, а от тона, с който го прави. Пресен пример е темата за Формула Офроуд. Младши участник спори 2 - 3 страници с няколко модератори плюс един администратор. Да има бан? Не. Въпреки че беше на границата на грубия тон. А и освен 4х4 не се сещам за много други баннати заради обиди и заплахи. Повечето са за системен и редовен СПАМ. И е нормално като потребители не го виждате, защото просто е изтрит. Темите в които се оплакват от предупрежденията обаче остават, защото е практика да не се трият кирливите ризи. Или предпочитате да се ровите из 80% реклама, докато намерите 20% читави теми?
                            Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от Zaarin Преглед на мнение
                              Зависи не от това дали спори, а от тона, с който го прави. Пресен пример е темата за Формула Офроуд. Младши участник спори 2 - 3 страници с няколко модератори плюс един администратор. Да има бан? Не. Въпреки че беше на границата на грубия тон. А и освен 4х4 не се сещам за много други баннати заради обиди и заплахи. Повечето са за системен и редовен СПАМ. И е нормално като потребители не го виждате, защото просто е изтрит. Темите в които се оплакват от предупрежденията обаче остават, защото е практика да не се трият кирливите ризи. Или предпочитате да се ровите из 80% реклама, докато намерите 20% читави теми?
                              Точно така седят нещата. Много точно казано.
                              http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Първоначално публикуван от bokostz Преглед на мнение
                                недеи така ве батка, ко муе на човека.
                                Приятел ми е, кво да му е.

В тая тема изобщо е пълно с мнения на хора които изобщо не са в час.

Да не чувам детски плач и скърцане на биберони.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X