Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Беше ми приятно с повечето хора!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Беше ми приятно с повечето хора!

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение

А пък колегата MARINHAKER, който лансира тезата за "много други", които били "безсмисленно баннати", и който на 2 пъти призовава за заключване на темата, по една случайност е и модератор във форума, администриран от kernel. Че дори и преди повече от месец се е оплаквал, че му предстои да бъде баннат тук.

Пиша последно мнение в тази тема;
    Първо колега лошо ли е да си модератор в друг форум?
    Второ като ти е неприятен другият форум защо изобщо влизаш в него?
    Трето оплаках се,че мога да получа бан от този форум защото съм потребител и модератор в така наречената Ви конкуренция,защото някой от потребителите ви са баннати именно за това!!
    Четвърто защо не показа цялата тема ами само час от нея.
    Пето маслото в огъня го наливаш ти не аз.
    И последно пето, вие вместо да гледате да има общи събирания общи преходи с колегите от другият форум,вие сте като кучето и котката!!
    Българска ми ти работа.
    Имам последно предупреждение така,че
    Последната дума има Венци Петров да ми резне главата .
    Поздрави!!!
    OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Първоначално публикуван от MARINHAKER Преглед на мнение
      Първо колега лошо ли е да си модератор в друг форум?
      Второ като ти е неприятен другият форум защо изобщо влизаш в него?
      Трето оплаках се,че мога да получа бан от този форум защото съм потребител и модератор в така наречената Ви конкуренция,защото някой от потребителите ви са баннати именно за това!!
      Четвърто защо не показа цялата тема ами само час от нея.
      Пето маслото в огъня го наливаш ти не аз.
      И последно пето, вие вместо да гледате да има общи събирания общи преходи с колегите от другият форум,вие сте като кучето и котката!!
      Българска ми ти работа.
      Не, няма нищо лошо човек да е потребител или модератор в колкото си иска, и каквито си иска форуми. Въпрос на личен избор и интереси.
      В онзи форум пишат и други участници от Offroad-Bulgaria, които лично аз смятам за свои приятели, и на никой тук и през ум не му е минавало да ги упреква или санкционира за това.
      Самият факт, че два месеца след твоето оплакване там, ти все още си тук и безпрепятствено отправяш лъжливи обвинения е достатъчно добра илюстрация ...

Въпросният форум не ми е неприятен, а просто не ми е достатъчно интересен. Така например, в него съм намирал информации за офроуд състезания, които в същност са копирани с точките и запетайките информации от този форум и линкове към моите собствени снимки и видео, без при това да се спомене и думичка чии публикации и визуални материали са използвани с очевадната цел да се създаде впечатление, че се публикува собствена информация.
      Е, защо да чета "вчерашния вестник" и да разглеждам собствените си снимки там?!?

Също така, трудно ще ме заинтересува сайт, чийто администратор, вместо да си развива своето творение, постоянно се занимава с провокации и "дъвкане на цървулите" на конкурентите.

"Цялата тема" е на повечко страници и от пълното й цитиране не виждам смисъл. А и от показаното е достатъчно ясно, че забрани за достъп е имало НЕ защото някой е бил потребител на друг форум. Причината е в това, че определени хора дойдоха тук НЕ защото ги интересува този форум, а за да се опитат да направят така, че "от тва форум няма да става" ...

Не знам кой какво гледа и за какви кучета и котки говориш, ама лично аз само преди 2 седмици бях на гости при колегите от Варна, успяхме и да покараме на техен терен, и като цяло си изкарахме много приятно в тяхната чудесна компания. И намеренията ни са това да не е последната среща.
      Въпреки отправената към целия форум покана, аз тебе там не те видях ...

И в заключение, ще се самоцитирам с част от това, което ти писах на ЛС вчера, преди да пусна постинга си тук:

Първоначално публикуван от V93
      Доколкото не съм забелязал някой да се е засилил да те гони, то ми остава май само извода, че по някаква причина ти харесва да се изживяваш като жертва. Ама, ако обичаш, недей да превръщаш това в проблем на форума!
      Ние не сме неутрални!

Коментар

Я шефе заключи тази тема че нного се разводни,тук е офф роуд а не цупене
        Емил-00356 99872043-Малта
        Defender-90

Коментар

Първоначално публикуван от Lany Преглед на мнение
          Я шефе заключи тази тема че нного се разводни,тук е офф роуд а не цупене

Защо толкова се напира за заключване?

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
            Защо толкова се напира за заключване?
            аз мисля че няма нужда , и бес това нико няма да напише ништо което да е недоволство от нещо при това обяснетие че правилата са по важни от човешкия ресурс , виш внимателно , а писна, а резна , какво да се прави ще си малчи ако искаш да подържаш връса тук с приятели , и познати , на мен това ми е участе в саит, друго място нямам
            Последно редактирано от Юли; 07-12-07, 08:51.
            sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
              аз мисля че няма нужда , и бес това нико няма да напише ништо което да е недоволство от нещо при това обяснетие че правилата са по важни от човешкия ресурс , виш внимателно , а писна, а резна , какво да се прави ще си малчи ако искаш да подържаш връса тук с приятели , и познати , на мен това ми е участе в саит, друго място нямам
              Егати дългото изречение, пък и кодирано!
              LZ1HKW
              Реглаж на преден и заден мост
              My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Eй, взе да ми писва от глупости и простотии. Чаво, зарежи, не се занимавай с разни разследвания и доказателства, няма смисъл. Всички знаем какво се случи тогава. Като обясняваш и отговаряш, само си губиш времето. Има ясно написани правила. Всеки, влязъл да пише тук, автоматично ги приема. Ако не ги спазва, си носи последствията.
                Аз искрено съжалявам за решението на Трапера. Макар и да съм го критикувал за някои неща, считам че мнението му е било винаги полезно и интересно за доста хора тук и ще липсва определено, дано се върне.
                LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от vladi333 Преглед на мнение
                  Егати дългото изречение, пък и кодирано!

Шшшшшт! Ще ни издадеш, бе!

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
                    Eй, взе да ми писва от глупости и простотии. Чаво, зарежи, не се занимавай с разни разследвания и доказателства, няма смисъл. Всички знаем какво се случи тогава. Като обясняваш и отговаряш, само си губиш времето. Има ясно написани правила. Всеки, влязъл да пише тук, автоматично ги приема. Ако не ги спазва, си носи последствията.
                    Злати, изобщо не смятах да се обаждам в тази тема, но нямаше как да се подминат отправените обвинения, че едва ли не имало някакъв заговор и преследвания на "инакомислещи". Тук четат доста хора, които са открили форума след онези случки и е съвсем нормално да не знаят за какво става дума.
                    Затова реших да покажа с конкретни примери на кои е бил забранен достъп и защо.

Ако някой продължава да твърди, че "някои хора" преследват и санкционират изказалите различно мнение, да бъде така добър да представи също така конкретна информация.
                    Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение

Ако някой продължава да твърди, че "някои хора" преследват и санкционират изказалите различно мнение, да бъде така добър да представи също така конкретна информация.
                      Нищо конкретно по същество няма да се появи. Най-вероятно отново ще се изпадне в травиално "словоблудство" и преливане "от пусто в празно". Няма смисъл , на средноинтелигентния човек отдавна му е станало ясно за какво става въпрос.

Коментар

Последно редактирано от disem; 07-12-07, 11:44.

Коментар

Между другото сега виждам че VELEX има и той бан. Любопитно ми е да узная защо, ако може. На мен лично ми беше изключтелно полезен. Помолих го за услуга и се отзова веднага. Зачетох му и мненията и на пръв поглед не виждам основателна причина за бан.

Коментар

Последно редактирано от disem; 07-12-07, 11:44.

Коментар

Първоначално публикуван от disem Преглед на мнение
                              Между другото сега виждам че VELEX има и той бан. Любопитно ми е да узная защо, ако може. На мен лично ми беше изключтелно полезен. Помолих го за услуга и се отзова веднага. Зачетох му и мненията и на пръв поглед не виждам основателна причина за бан.
                              Ще се самоцитирам:

Първоначално публикуван от Zaarin Преглед на мнение
                              И е нормално като потребители не го виждате, защото просто е изтрит.
                              В случая просто беше неприемливо една камара модератори 24 часа на ден да го следят, трият и редактират. И пак не беше баннат преди да прекали с наглоста слагайки реклама в сигнатурата си и то след една камара предупреждения, че това противоречи на правилата. Пък и не се притеснявай за него, той пак си е тук, но с друг ник. И макар да е предупреден, няма да бъде баннат, ако не наруши отново грубо правилата.
                              Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Колеги,не давайте "ВОТ" да се заключва темата!Сега е момента да се нагласят-/изчистят/ нещата,защото "гумите" са доста износени и ще се плъзнат по спора от лед със страшна сила и то при спускане с натиснати спирачки.Нека се изяснят нещата и се успокоят духовете,че нещата не отиват на добре.Прочетох всичко от първия до последния пост и констатирах следното:Тука има хора,които се подкрепят и мисля,че са и приятели - и аз благодарение на Форума имам такива!Няма лошо,но тези "приятели" правят неща,които другите не одобряват!...С "неудобрението" на приятелите бях "настъпан" и аз.Пак няма лошо-разбрахме се!Продължавам да пиша и чета с голямо удоволствие,НО до кога???

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X