Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Беше ми приятно с повечето хора!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Беше ми приятно с повечето хора!

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
    Форума е Форум тук просто си говорим, запознаваме, помагаме, спорим (нали в спора се раждала истината). Участвал съм в няколко форума, докато ми е интересно пиша и чета, когато не ми е интересно - Спирам - няма обидени, няма драми!
    Когато някой Официално Обяви че напуска, това не значи че иска да напусне, а обикновенно значи, че иска да промени нещо което го дразни, за да остане и продължи (поне така ми се струва иначе просто ще престане да пише без анонси). Тъй като сме много вече в този форум и мнениата се увеличиха и разногласията нарастнаха, по-разумно ми се вижда да се каже "право куме в очи" какъв е проблем отколкото Драматично да се обявява напускане, нещата могат да се "оправят" или не, но съм забеляазал че с ултиматуми нищо не става (лично мнение).
    Може и да бъркам, но според мен по-важното е да е ясно какъв е проблема и може ли той да се поправи, отколкото да има обидени.

Точно казано.
    LZ1VMH

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
      Дай някой пример. Защото аз в случая съм съгласен с Венци, не знам някой да е Бан-нат заради различно мнение, наказанията са обикновенно за няколко акаунта(???) или за Обиди. Не казвам че знам всички случаи, не казвам че модераторите са перфектни (те все пак са хора), но просто казвам че не знам за такъв случай, а и мога да кажа че лино аз когато видя несправедливо наказание се опитвам да го "поправя" .
      Rado Dimitrov-Banned ;kernel -Banned;nokiapeople- Banned;hunter-
      Banned ; 4x4 -Banned
      И още много други за които е бесмислен бан
      OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Първоначално публикуван от MARINHAKER Преглед на мнение
        Banned ; 4x4 -Banned
        +1

Коментар

Banned ; 4x4 -Banned
          Въпросният Кернел , доколкото си спомням "атакува" сайта преди няколко месеца. След време намерих вирус в компютъра си и там бяха неговите инициали (Kernel и още нещо), не знам как се казва правилно (простете ми компютърната неграмотност). На него мисля, че това му е малко (банването), заслужава нещо "по-хард".

Коментар

Banned ; 4x4 -Banned
            Поне за двама от горе написаните без да съм модератор ти гарантирам, че банна им е напълно заслужен и необходим!!

Коментар

малко ми е неудобно и ще простите въпроса но какво е бан

Коментар

Да, за някои от тях наистина е така.

Коментар

Първоначално публикуван от dobromirski Преглед на мнение
                  Извинявам се за намесването, но все едно казахте "на който не му понася да се изнася", което си е малко грубо. Не забравяйте че потребителите са тези които правят форума и без тях щяхте да имате само една инсталация на форум в който можехте да си пишете вие и "банда бмх" .. примерно А относно правилата, първо модераторите са тези които трябва да ги спазват, а чак тогава да очакват от нас обикновенните люде да ги спазваме. Казах го и преди, ще го кажа отново, прекалено много власт сте дали в ръцете на неподходящи хора и прекалено много се биете в гърдите. Не забравяйте, че всяко действие има противодействие.
                  Може да звучи грубо, ама е точно така. Именно спазване на правилата и наличието на някой да ги съблюдава и намесва при тяхното неспазване прави форума такъв какъвто е в момента. За модераторите не виждам какво не ви харесва в работата им. Дай пример за нарушения от тяхна страна. Многото власт която имат е ангажирана и с отговорност. Без нея тук ща стане анархия и изобщо ще излезе от облика си, а повечето от нас харесват форума такъв какъвто е.
                  О899 2б2 1З2

Коментар

Колеги, не забравяйте,че това е ЧАСТЕН ФОРУМ!
                    Собственника си е написал правила и всички НИЕ ги спазваме.

P.S.
                    Няма потребител на този форум, който де е баннат без причина!
                    Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Първоначално публикуван от dobromirski Преглед на мнение
                      Извинявам се за намесването, но все едно казахте "на който не му понася да се изнася", което си е малко грубо. Не забравяйте че потребителите са тези които правят форума и без тях щяхте да имате само една инсталация на форум в който можехте да си пишете вие и "банда бмх" .. примерно А относно правилата, първо модераторите са тези които трябва да ги спазват, а чак тогава да очакват от нас обикновенните люде да ги спазваме. Казах го и преди, ще го кажа отново, прекалено много власт сте дали в ръцете на неподходящи хора и прекалено много се биете в гърдите. Не забравяйте, че всяко действие има противодействие.
                      Уважаеми dobromirski, вече няколко пъти намеквате за некомпетентността на модераторите в различни теми. Ако се чувствате обиден от някого, го кажете в прав текст. Не е редно да обвинявате всички модератори, защото сте решил просто така!
                      Модераторите са хора, не го забравяйте!
                      Тези хора се борят с доста нахални и нагли хора, който се опитват всячески да заобиколят правилата на форума.
                      Всеки бан, е съгласуван с всички модератори и с администратора, едва след като се постигне единно мнение се слага бан!
                      Ако смятате, че сме некомпетентни модераторите, моля станете и вие модератор, пък да ви видим как ще се справяте?
                      Наказанията са винаги крайна мярка, и не се дават просто така по антипатия!
                      LZ1HKW
                      Реглаж на преден и заден мост
                      My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Уууу, много сте активни с червените точки! Сакън да не изкаже човек различно от стадото мнение. Затова се случват такива неща тук. И не само тук. Ами в модераторския форум? Модераторите си знаят какво чудо е там. Нека отрекат ако могат. Основния проблем е че няколко човека тук се опитват да спретват групи и групички и всички които не са в "тяхната" групичка се радват на непоносимост и нетърпимост към каквото и да напишат. Пак кажете че не съм прав. Или гледаш да се съгласяваш с всичко и всички, или "почервеняваш" и получаваш бан. Ето затова се отказват хората. Не защото не искат да спазат правилата, а защото нямат право на различно мнение! Преди всички бяхме едно и всеки беше личност. Появиха се обаче някои индивиди, всички станаха модератори и ето ви резултата. Аз лично все по-рядко влизам тук. А преди буквално не излизах. Ама на кой му пука? Както каза един "колега" в коментара на червената си точка "а ти на нас няма да ни липсваш".
                        Последния които остане да дръпне шалтера

Коментар

Първоначално публикуван от Явор Преглед на мнение
                          Поне за двама от горе написаните без да съм модератор ти гарантирам, че банна им е напълно заслужен и необходим!!
                          А hunter, ако не бъркам е другия ник на 4x4, така че си вървят в комплект.
                          Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

А не може ли все пак да се помирим и да пишем спокойно във форума

Мир хора , мир

Коментар

Първоначално публикуван от Victor Преглед на мнение
                              Въпросният Кернел , доколкото си спомням "атакува" сайта преди няколко месеца. След време намерих вирус в компютъра си и там бяха неговите инициали (Kernel и още нещо), не знам как се казва правилно (простете ми компютърната неграмотност). На него мисля, че това му е малко (банването), заслужава нещо "по-хард".
                              Това направо го слагайте в бисери.

Колега, за твое сведение kernel означава ядро, няма ядро - няма живот. А какво е значението на тази дума в компютърната терминология мисля, че може да провериш и сам.. във всеки случай взе големия приз...

П.С. Вие как разбрахте кой е атакувал сайта? Да не би да е изписало "Внимание, атака от kernel" ? Нещата не винаги са така както изглеждат а както ви ги представят. Праволинейното мислене е типично за Хамериканците, не се принизявайте до тяхно ниво
                              Последно редактирано от dobromirski; 05-12-07, 18:02.

Коментар

Първоначално публикуван от vladi333 Преглед на мнение
                                Ако смятате, че сме некомпетентни модераторите, моля станете и вие модератор, пък да ви видим как ще се справяте?
                                Ами направете ме, категория тунинг, купувам-продавам или нещо което да следа с интерес.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X