Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Беше ми приятно с повечето хора!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Беше ми приятно с повечето хора!

И сега какво ще ревете тук, че някой ви наградил с червено, голяма работа на всички ни се случва включително и на мен, но не гряквам тук като "бога" и точно за това е тази тема за неспазването на правилата във форума а вие ги нарушавате ама какво от това типично по Български много знаем ама като има правила те не са за нас те са за другите, я сега вземете ги прочетете и двамата(с червенкото) и да видите колко ясно е написано, че нямате право да коментирате репутацията кой от кого и т.н.т.

Коментар

Яворе внимаваи че , РЕВЕТЕ , го приемам за убида
      sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от Явор Преглед на мнение
        я сега вземете ги прочетете и двамата(с червенкото) и да видите колко ясно е написано, че нямате право да коментирате репутацията кой от кого и т.н.т.
        Чете я този който го интересува,мене лично не и още червеничко---- "Защото на хората им писва от хленчове "Някой ми сложи червеничко".---Абе вие сте едни
        OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Забелязвам отсъствието на модератора PEPPY от темата. Понеже наскоро получих официално предупреждение от модератора PEPPY за една друга тема и защото усещам някакъв вид сприхавост от негова страна към мен, ще си позволя удоволствието с искреното уважение като към модератор на любимия ми форум да му кажа няколко неща:
          1. Моето IQ според тест с възможни 140 точки е 124 точки, а според тест с възможни 160 точки е 136 точки.
          2. С потенциала на горното аз знам.
          3. С потенциала на горното ти гарантирам, че няма да успееш.
          А не пуснах горното на ЛС, защото темата е за модерирането. Думите на трапера са функция на модерирането, както става ясно.

Коментар

Юли, моля те бе човек, като напишеш нещо провери го и тогава ни го прати да четем, че се измъчих. Много правописни грешки.

Коментар

Първоначално публикуван от MARINHAKER Преглед на мнение
              Чете я този който го интересува,мене лично не и още червеничко---- "Защото на хората им писва от хленчове "Някой ми сложи червеничко".---Абе вие сте едни
              Ами пич(така те наричам защото си скрит зад ник) ако си ми на гости и ти кажа, че в къщи не се пуши а ти запалиш цигара повярвай ми ще излетиш по най-краткия път навън!!! Тук не си у вас така че трябва да се съобразяваш. И в тази къща има правила!!!!!!

П.П. Аз пиша директно тук казвам всичко в очите, за да даря някой с червено трябва доста да се е постарал за да го заслужи.

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
                Юли, моля те бе човек, като напишеш нещо провери го и тогава ни го прати да четем, че се измъчих. Много правописни грешки.
                ОК , ще се постарая
                sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Защо не заключвате темата или чакате огъня да се разпали още????????
                  OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Първоначално публикуван от Явор Преглед на мнение
                    Ами пич(така те наричам защото си скрит зад ник) ако си ми на гости и ти кажа, че в къщи не се пуши а ти запалиш цигара повярвай ми ще излетиш по най-краткия път навън!!! Тук не си у вас така че трябва да се съобразяваш. И в тази къща има правила!!!!!!
                    там кадето не се пуши не ходя , а тази къща все пак е обявена за обществено място

за правилата ДА

Коментар

• До: Беше ми приятно с повечето хора!

Първоначално публикуван от MARINHAKER Преглед на мнение
                      Защо не заключвате темата или чакате огъня да се разпали още????????

Затова ли наливаш масло?
                      Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от velio Преглед на мнение
                        Забелязвам отсъствието на модератора PEPPY от темата. Понеже наскоро получих официално предупреждение от модератора PEPPY за една друга тема и защото усещам някакъв вид сприхавост от негова страна към мен, ще си позволя удоволствието с искреното уважение като към модератор на любимия ми форум да му кажа няколко неща:
                        1. Моето IQ според тест с възможни 140 точки е 124 точки, а според тест с възможни 160 точки е 136 точки.
                        2. С потенциала на горното аз знам.
                        3. С потенциала на горното ти гарантирам, че няма да успееш.
                        А не пуснах горното на ЛС, защото темата е за модерирането. Думите на трапера са функция на модерирането, както става ясно.
                        Всъщност аз съм тук и внимателно чета, не виждам защо ме намесваш, ако имаш нещо да ми казваш-заповядай. Дори ми е трудно да се сетя за какво говориш
                        LZ1PER

Коментар

А някой помни ли изобщо от къде тръгна всичко и за какво беше темата изобщо. Просто трапера каза: благодаря, обиден съм,чао. А ние къде отидохме А някои модератор няма ли да направи нова тема "Кой на кой е сърдит и за какво" и да раздели темите. Нека там се обясняваме, а не в тая тема. Какво общо има тази дискусия с първия пост от темата?
                          Последно редактирано от Джамбазов; 05-12-07, 21:47.

Коментар

интересно , хората на живо се държът , коренно различно

Коментар

Първоначално публикуван от iiiopo Преглед на мнение
                              Може да звучи грубо, ама е точно така. Именно спазване на правилата и наличието на някой да ги съблюдава и намесва при тяхното неспазване прави форума такъв какъвто е в момента. За модераторите не виждам какво не ви харесва в работата им. Дай пример за нарушения от тяхна страна. Многото власт която имат е ангажирана и с отговорност. Без нея тук ща стане анархия и изобщо ще излезе от облика си, а повечето от нас харесват форума такъв какъвто е.
                              +1000
                              Имам кажи речи 700 поста (нещо което не бях забелязал досега ) и веднъж съм получил предупреждение от модератор, много добре си знам защо, и се извиних. Два -три пъти модератор е премествал мненията ми в нова тема, поради това, че са повели разговора в друга посока. За мен това е достатъчно показателно (статистика със 700 експеримента трябва да даде отклонение по-малко от 3.5% от истината) за това, че организацията работи добре, а явно за да има цензура, трябва да е имало и причина. Нямам нищо общо с тайните общества на модератори или администратори, спорил съм неведнъж с тях и никой нищо лошо не ми е направил. Специално за колегата, който започна темата съжалявам, че напуска, защото имам добро мнение за него. За повечето от цитираните Баннати, обаче, като външен наблюдател мога да кажа, че доста настоятелно работиха по въпроса да го получат.
                              Technical Rescue Direct - life lies in courage
                              http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнение
                                Всъщност аз съм тук и внимателно чета, не виждам защо ме намесваш, ако имаш нещо да ми казваш-заповядай. Дори ми е трудно да се сетя за какво говориш
                                1. Имах и ти казах.
                                2. На мен не ми се налага и да ми е лесно. Не съм виновен аз.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X