Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Беше ми приятно с повечето хора!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Беше ми приятно с повечето хора!

Traper , не бързай бе братче! Аз като се засегна нещо и спирам да пиша за няколко дни и като ми мине почвам пак. Не считам нищо за толкова важно , че да си троша и без това разбитите нерви. Поядосвам се , понервя се , па ми мине. Тук има братче хора с много кинти , с голямо самочувствие , има и такива който много знаят , хора , свикнали да командват , но почти всички забравят , че има и по-скромни по възможности люде. И че макар и не с такива възможности като твоите собствени не можеш да си позволяваш да се държиш тежкарски с тях и да ги гледаш отвисоко.
    Та мисълта ми е , не бързай да вземаш такива радикални решения , защото тъй като гледам доста хора са на моето мнение , а именно че ще липсваш не само на себе си , а и на нас. Не съм паралия , нито съм много умен , но без дори да те познавам съм те сложил в списъка с приятелите си. Ха познай защо , и помисли малко дали няма да ми липсва един приятел по-малко? Успокой се брат , удари една ракийка и давай напред...

Коментар

Точно трапера да каже това - не е на хубаво!!! Не го познавам, но в постовете му има особена мисъл и прозорливост, което въобще не е толкова често срещано. Ако наистина напусне сайта ще е загуба!

Коментар

Надутите гайди нещо не се обаждат. Или се хилят тихичко?
        За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Поддържам мнението на колегите,и по-важно е не дали един,двама или трима са хората заради които искаш да предприемеш такава крайна мярка,а.....по-важни са онези 100,200 или 300 които са с теб и ти казват Трапер помисли......И аз съм един от тях.Поздрави.
          NISSAN FOREVER
          -----------------------------------------------------------------------------
          Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Първоначално публикуван от lubashki777 Преглед на мнение
            Поддържам мнението на колегите,и по-важно е не дали един,двама или трима са хората заради които искаш да предприемеш такава крайна мярка,а.....по-важни са онези 100,200 или 300 които са с теб и ти казват Трапер помисли......И аз съм един от тях.Поздрави.
            Подържам Трапера за решението защото найстина някой се самозабравиха в този форум.Наистина заради трима-четерима дето се мислят за голямата работа ще има да напускат това иначе интересно място за споделяне на различни теми. ТРАПЕР ИМАШ МОЯТА ПОДКРЕПА, и аз сигурно скоро ще те последвам.
            Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
            Дий Снайдер

Коментар

Форума е Форум тук просто си говорим, запознаваме, помагаме, спорим (нали в спора се раждала истината). Участвал съм в няколко форума, докато ми е интересно пиша и чета, когато не ми е интересно - Спирам - няма обидени, няма драми!
              Когато някой Официално Обяви че напуска, това не значи че иска да напусне, а обикновенно значи, че иска да промени нещо което го дразни, за да остане и продължи (поне така ми се струва иначе просто ще престане да пише без анонси). Тъй като сме много вече в този форум и мнениата се увеличиха и разногласията нарастнаха, по-разумно ми се вижда да се каже "право куме в очи" какъв е проблем отколкото Драматично да се обявява напускане, нещата могат да се "оправят" или не, но съм забеляазал че с ултиматуми нищо не става (лично мнение).
              Може и да бъркам, но според мен по-важното е да е ясно какъв е проблема и може ли той да се поправи, отколкото да има обидени.

Коментар

Аз така и не разбрах защо напускаш
                Вложил си много в този сайт - сподели причината
                При толкова много хора винаги има някой който дразни някой друг. Неизбежно е.

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
                  Форума е Форум тук просто си говорим, запознаваме, помагаме, спорим (нали в спора се раждала истината). Участвал съм в няколко форума, докато ми е интересно пиша и чета, когато не ми е интересно - Спирам - няма обидени, няма драми!
                  Когато някой Официално Обяви че напуска, това не значи че иска да напусне, а обикновенно значи, че иска да промени нещо което го дразни, за да остане и продължи (поне така ми се струва иначе просто ще престане да пише без анонси). Тъй като сме много вече в този форум и мнениата се увеличиха и разногласията нарастнаха, по-разумно ми се вижда да се каже "право куме в очи" какъв е проблем отколкото Драматично да се обявява напускане, нещата могат да се "оправят" или не, но съм забеляазал че с ултиматуми нищо не става (лично мнение).
                  Може и да бъркам, но според мен по-важното е да е ясно какъв е проблема и може ли той да се поправи, отколкото да има обидени.
                  Проблема е,че когато има разногласия и някой даде мнение което не се харесва на някои хора, на човека не се дава право да се защити и директно получава бан. Така бан получават хора знаещи и можещи. Това е изгодно единственно и само на хора които си мислят, че са единственни и незаменими. В резултат доста професионалисти си отидоха. Другото което много ме дразни е, че когато се появи нова идея с някакъв тунинг, винаги се намират хора които с категоричен тон да заявят, че това не се прави така. И когато опонента отговори малко по-рязко, но компетентно, директно си получава бан и толкова. Абсолютно съм съгласен с правилата на форума, съгласен съм, че тоя форум си има собственик и неговото мнение е най-важно, но добре е да бъдем реалисти. Съжалявам за острия тон, но това е моето мнение и смятам, че съм прав. Сега чакам да се зачервя. Не,че ми пука.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
                    Проблема е,че когато има разногласия и някой даде мнение което не се харесва на някои хора, на човека не се дава право да се защити и директно получава бан. Така бан получават хора знаещи и можещи. Това е изгодно единственно и само на хора които си мислят, че са единственни и незаменими. В резултат доста професионалисти си отидоха. Другото което много ме дразни е, че когато се появи нова идея с някакъв тунинг, винаги се намират хора които с категоричен тон да заявят, че това не се прави така. И когато опонента отговори малко по-рязко, но компетентно, директно си получава бан и толкова. Абсолютно съм съгласен с правилата на форума, съгласен съм, че тоя форум си има собственик и неговото мнение е най-важно, но добре е да бъдем реалисти. Съжалявам за острия тон, но това е моето мнение и смятам, че съм прав. Сега чакам да се зачервя. Не,че ми пука.
                    И представа нямаш защо се получават БАНнове.
                    Причината изобщо не е в различното мнение.

Коментар

Е явно ще трябва и аз да напиша няколко реда. До момента няма нито един бан или картон който да е останал без причина! Има случаи при които са давани картони които не са имали достатъчно основания, и които аз лично или друг Модератор е отменял.
                      Тъй че човек получил бан просто ей така, само защото е спорил с Модератор няма!

Важното е всички обаче да разберат че тук няма как да стане така че над 4000 човека да са еднакво доволни и представени по точно по начина по който биха желали. Всеки следва да е съвършено наясно че неговата свобода свършва там където започва тази на събеседника му. И няма никакъв начин всеки да е съвършено доволен. Тъй че който не е готов на компромиси няма как да е доволен и от присъствието си тук...
                      VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
                        Дай някой пример. Защото аз в случая съм съгласен с Венци, не знам някой да е Бан-нат заради различно мнение, наказанията са обикновенно за няколко акаунта(???) или за Обиди. Не казвам че знам всички случаи, не казвам че модераторите са перфектни (те все пак са хора), но просто казвам че не знам за такъв случай, а и мога да кажа че лино аз когато видя несправедливо наказание се опитвам да го "поправя" .

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
                          И представа нямаш защо се получават БАНнове.
                          Причината изобщо не е в различното мнение.
                          Кажи Пепи Панайотов защо не пише вече според теб? Не е компетентен ли, кво ли. Според мен главата му знае много повече от някои корифеи, но не е удобен. Сигурен съм, че ако пусна нова тема с идеята да взема един чук и да си натроша стъклата, щот ми е топло, веднага ще се намери някой който много компетентно ще почне да ме убеждава, че това така не се прави. Правилния начин ще бъде да речем с паве. Да ама паветата са на изчезване. Друг ще се обади да си поръчам от Щатите. Ми нямам пари бре. Ми поти се тогава. И разни мнения от сорта.

Коментар

Първоначално публикуван от TRAPERA Преглед на мнение
                            Беше ми много приятно да контактувам с повечето хора тук-но поради някой неща които се случват напоследък предизвикани от някой от другите модератори мисля че нямам място занапред тук.
                            Надявам се малко поне да съм бил полезен с нещо на някой от обикновените юзери в сайта.
                            Поздрави на всички с които подържахме връзка-макар и с някой само виртуална
                            Подкрепям те напълно. Прекалено лично отношение.

Освен това всяка актуална тема , повдигната от нов участник се опонира и се дава пример от преди 2 години , че вече е разисквана. Ами нали има нови участици във форума. Трябва ли да са запознати с мненията на по-старите такива от януари месец 2006 например.

Коментар

Уважаеми колеги, напомням, че писането тук не е задължително, а се участва и пише само и единствено по своя воля. Правилата са такива каквото са, промени в тях не се и очакват. Ако на някой не му харесват, не одобрява условията и прочие, единственото което може да направи е просто да не пише тук а също и да не чете ако няма желание!
                              VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
                                Уважаеми колеги, напомням, че писането тук не е задължително, а се участва и пише само и единствено по своя воля. Правилата са такива каквото са, промени в тях не се и очакват. Ако на някой не му харесват, не одобрява условията и прочие, единственото което може да направи е просто да не пише тук а също и да не чете ако няма желание!
                                Извинявам се за намесването, но все едно казахте "на който не му понася да се изнася", което си е малко грубо. Не забравяйте че потребителите са тези които правят форума и без тях щяхте да имате само една инсталация на форум в който можехте да си пишете вие и "банда бмх" .. примерно А относно правилата, първо модераторите са тези които трябва да ги спазват, а чак тогава да очакват от нас обикновенните люде да ги спазваме. Казах го и преди, ще го кажа отново, прекалено много власт сте дали в ръцете на неподходящи хора и прекалено много се биете в гърдите. Не забравяйте, че всяко действие има противодействие.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X