До: Беше ми приятно с повечето хора!
И един съвет от мен - не си "тръгвайте"тука -така.Знам,че всеки има причина да го направи но дали ще се реши въпроса?Наскоро и при мен беше същото само дето не си изказах мнението!Понякога трябва да се премълчи преди да си отвориш устата!!!!"Трапера" - не го прави,обмисли,много хора имат нужда от теб!...Не ги разочаровай..Мнението ми е чисто и не целенасочено към който и да е било!
					И един съвет от мен - не си "тръгвайте"тука -така.Знам,че всеки има причина да го направи но дали ще се реши въпроса?Наскоро и при мен беше същото само дето не си изказах мнението!Понякога трябва да се премълчи преди да си отвориш устата!!!!"Трапера" - не го прави,обмисли,много хора имат нужда от теб!...Не ги разочаровай..Мнението ми е чисто и не целенасочено към който и да е било!
))))

...

Докато господина от по-горе се регистрираше при нас под разни имена - толкова много че вече никой не ги брои, беше баннват едва когато сгази лука... което често прави... но това е явно и целта му за престой тук. Сега когато се регистрира с реалното си име и няколко човека се сетиха че това е същия този kernel който мнозина помнят от латино историята с атаката срещу нашият форум и след това сълзливите извинения, веднага гласуваха според както си мислят за човека. И макар че служебно аз лично три пъти му нулирам брояча за да не получи автоматичен бан явно не съм достатъчно бърз... този човек си е създал име тук...
Коментар