Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Репутация, какво е, дискусия, кой защо пише

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Репутация - какво е това в този портал?

Първоначално публикуван от disem Преглед на мнение
    ...Тази история с репутацията започна доста да изостря добрия тон помежду ни.
    Зависи колко обръщаш внимание на нещото, наречено "интернет репутация".
    Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Tiger, не се впрягай на тези неща. И аз последния месец получих две червени точки за абсолютно невинни мнения(преди не съм ги следила). Явно проблемът не е в мнението, а в някакви лични настроения на гласуващия.
      Аз не съм давала червени точки (нещо не ми иде отвътре ). Предпочитам като ме подразни силно нещо да го кажа, по-добре е да се сподели мнение, отколкото да се раздават наказателни картони. Така се и предизвиква дискусия, току-виж пък мнението ми е погрешно...и мога да си го оправя .
      НИКОЙ НЕ Е ТОЛКОВА СЛЯП, КОЛКОТО ОНЗИ, КОЙТО НЕ ИСКА ДА ВИДИ!
      Omnia vincit amor !

Коментар

Първоначално публикуван от Петя Преглед на мнение
        Tiger, не се впрягай на тези неща. И аз последния месец получих две червени точки за абсолютно невинни мнения(преди не съм ги следила). Явно проблемът не е в мнението, а в някакви лични настроения на гласуващия.
        Аз не съм давала червени точки (нещо не ми иде отвътре ). Предпочитам като ме подразни силно нещо да го кажа, по-добре е да се сподели мнение, отколкото да се раздават наказателни картони. Така се и предизвиква дискусия, току-виж пък мнението ми е погрешно...и мога да си го оправя .
        E, точно така направих и си стана дискусията...

Коментар

...И аз последния месец получих две червени точки за абсолютно невинни мнения(преди не съм ги следила)...
          Само един въпрос - как ги следите тея червени и зелени точки???

Коментар

Кликваш на Персонални настройки и "благинките" блесват пред теб
            о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнение
              Кликваш на Персонални настройки и "благинките" блесват пред теб
              Ако имаш такива,разбира се.
              MG RACING

Коментар

Просто нямам думи за тази репутация,май я дават само ей така някои хора сигурно завиждат нещо та само отрицателна...

Тема за оплаквания -... 24-06-07 08:02 да си учил за митничарче, не завиждай ))
                Тема за оплаквания -... 23-06-07 10:01 Полицаите са си вършили работата, а не са се заяждали. Ти си бил без книжка ,значи си в нарушение и си заслужил санкции!
                [B][URL="http://metric.rodim.ru"][IMG]http://metric.rodim.ru/a1_a1_11_12_2008_2_1a.gif[/IMG][/URL][/B]
                [B][COLOR=Red][SIZE=4]ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА![/SIZE][/COLOR][/B]
                [IMG]http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO/Icon%202.jpg[/IMG]

Коментар

Първоначално публикуван от NiGhTy Преглед на мнение
                  Просто нямам думи за тази репутация,май я дават само ей така някои хора сигурно завиждат нещо та само отрицателна...

Тема за оплаквания -... 24-06-07 08:02 да си учил за митничарче, не завиждай ))
                  Тема за оплаквания -... 23-06-07 10:01 Полицаите са си вършили работата, а не са се заяждали. Ти си бил без книжка ,значи си в нарушение и си заслужил санкции!

NiGhTy , мисля че негативната ти оценка е била правилна , съдейки от по-долу цитираните ти думи.

Ааа айде и аз да се пооплача малко,карам си днес колата и беше към 00:00 часа и тамън съм решил да се прибирам и хоп братята милиционери,спряха ме,а аз нито книжка нито документи нищо в мен,принципно документи имам,но книжка нямам все още,заяждаха се почнаха да ми викат,а аз ги понервирах малко та щеше да ме удари за малко 1-я добре че имаше още 2 с мен та ако ме беше ударил щеше да си вадя медицинско и да става лошо,та така накараха ме да извикам баща ми да ходи да си прибере колата,помотах се малко покрай тях и накрая му звъннах,той дойде и нищо не ми каза,само каза че няма да ми я дава повече,но и това с времето :Пп та така днес,лоши неща хахах
                  Не може да караш без книжка и когато полицаите те спрат за проверка да ги "понервираш малко" и да ги провокираш да те ударят за да си извадиш медицинско и да ги съдиш после. Факт е , че те имат много грехове , но пък и подобни разсъждения и действия като твоето не само че са неразумни и безотговорни , а какво остава пък и да се гордееш с тях. Не знам кой ти е сложил отрицателната оценка , но е постъпил правилно. Въпросът е сега не да се сърдиш и да се правиш на обиден , а да се замислиш и да си извадиш някакви поуки от тези негативни оценки. Защото макар понякога червените квадратчета да се използват от някои за показване на личностни отношения , в твоя случай съм сигурен че не е така.
                  Така че преглътни това което си си заслужил и продължи напред , но със съответните правилни изводи.
                  Всичко , което написах си е мое лично мнение и не те задължава с нищо , но ако съм успял да те накарам дори само да се замислиш е все пак успех. И не карай докато не станеш правоспособен , защото от тук до карането пиян или дрогиран крачката е много малка , а последствията са много жестоки понякога.

-------------------------------------------------------------------------
                  ПС. Благодаря ти за червената точка с която ме "награди" за този ми пост. Дано не ти се налага да разбираш прав ли съм бил или не от уроците на живота , защото много боли. Нищо лично.
                  Последно редактирано от Тихомир; 24-06-07, 12:35.

Коментар

Напълно съм съгласен. Допускам, че това се случва защото при даването на оценка всеки е анонимен. Друго е ако трябва да изразиш несъгласието си публично, дори и скрит зад ник нейм.
                    Бих предложил на Администраторите да помислят как да се дават оценки, които да не са анонимни - кой и защо изразява мнение по начина с червени и черни точки.
                    Тодор Томов
                    =============================
                    Не е страшно да се родиш тъп,страшно е да си умреш тъп!!
                    Toyota LJ70, 1KZ,+++, pics TУK

Коментар

Аз пък си имам черна точка, каквото и да означава това, при това придружена с безмислен коментар, което ме развесели още повече.
                      Чудя се, какво ви пука за тази виртуална репутация...
                      Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                      Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

И аз имам една такава (по точно сива) и по коментара не мога да разбера дали подкрепя мойто мнение или мнението опонента ми (с което в крайна сметка съм съгласен). Изчетох тазин тема но не видях нещо за сива или черна точка в репутациите. Нека Венци или някой който е наясно да обясни.
                        О899 2б2 1З2

Коментар

Сивата точка не ти носи точки към репутацията ти,тя е дадена от човек с реп. индекс 0,нито прибавя нито изважда точки,зелената прибавя,червената изважда,сивата не носи нищо.
                          MG RACING

Коментар

До тук ясно. Но от нея не мога да разбера мнението му положително или отрицателно.
                            О899 2б2 1З2

Коментар

NiGhTy, не се сърди - Тихомир Севов е на 1000 % прав. Не знам на колко си години, ама звучиш като неизлязъл още от пуберитета. Този форум е много готин и е жалко, че някои се държат като в забавачницата и дори раздават "картончета" с детинска логика и настроения. Както беше писал някой по-горе, наистина се опорочават нещата с тия репутации.
                              НИКОЙ НЕ Е ТОЛКОВА СЛЯП, КОЛКОТО ОНЗИ, КОЙТО НЕ ИСКА ДА ВИДИ!
                              Omnia vincit amor !

Коментар

Първоначално публикуван от iiiopo Преглед на мнение
                                До тук ясно. Но от нея не мога да разбера мнението му положително или отрицателно.
                                Така е,няма как да разбереш положителна ли е или отрицателна.
                                MG RACING

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X