Обява

Свий
Няма добавени обяви.

СЕДМИ НАЦИОНАЛЕН ОФФРОУД СЪБОР от 1 до 7 септември 2014 гр. ПРИМОРСКО

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: СЕДМИ НАЦИОНАЛЕН ОФФРОУД СЪБОР от 1 до 7 септември 2014 гр. ПРИМОРСКО

Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнение
    Аз също ще съм там от 1ви. Ще помогна с каквото мога за траяла, мисля че имам някаква представа от траял.
    Само ми се иска предварително да се знае горе-долу кой и с каква машина ще участва, за да знам какво трасе да сътворя и да правим ли класове.
    Ще направим лек траял за да няма строшени.Миналата година проблем беше само дупката сега ще я оправим и готово.

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
      Тюю, да му се не види... С тоз моя късмет пак ми се размина...
      Ама се надявам дамите да уважат и "моето" мероприятие.

А започнахме да пишем по хладно, щото през деня сме на бачкане... да изкараме пари за събора.
      Коле всеки,който желае ще се включи,нали заеш,че ние си правим правилата.Сигурен съм,че и дами ще се намерят да карат слепешката.
      Нека силата да бъде с нас!
      Suzuki Grand Vitara
      +34 642 91 4154

Коментар

Първоначално публикуван от valkov.val Преглед на мнение
        Ще направим лек траял за да няма строшени.Миналата година проблем беше само дупката сега ще я оправим и готово.
        Ще гледам да докарам Витарата,тя е само за леки разходки,но няма да я уставите у трапа я.
        Нека силата да бъде с нас!
        Suzuki Grand Vitara
        +34 642 91 4154

Коментар

Така ,нещата взеха да се нареждат.
          Щом Борко и братя Диневи /Гаргови/ се ангажират с траяла,ще стане състезание !
          Предлагам опростени правила-наказание за колче,лента ,заобикаляне на препятствие,каране за време.
          Като се види кой и какво ще кара,ще се направи преценка дали ще има нужда от класове .

Предлагам записването да започне !
          0887/400121 Антон Донев

Коментар

Първоначално публикуван от ДСВ Преглед на мнение
            Ице, относно събирането на символични такси от участниците в събора, Вальо продължава да не ще но ние с Таргов решихме и вече съм поръчал лентичките за ръце с които ще показваме съпричастност към делото и като няма спонсори ние ще си само финансираме мероприятието.
            Идеята ми е по 10лв. на човек като за деца под десет години да не се плаща.
            Първоначално публикуван от Радо Метала Преглед на мнение
            примерно-20 лв. на човек
            ако няма други предложения,нека да направим нещо като гласуване и което предложение има повече подкрепа,то ще бъде
            всички ще се съобразим с волята на мнозинството
            Според мен, ако се събира такса, която организатора не е обявил е хубаво да има ясна идея за какво се събира, за да не изпада събиращия в неловки ситуации, понеже не всички присъстващи ще са изчели и разбрали цялата тема.
            Относно сумата 10лв за повечето не са нищо , но 20лв на човек за едно семейство с две деца над 10г са си 80лв, при положение че семейството е с ниски доходи и искат да дойдат в петък направо ги отказвате .
            Моето мнение е , че ако има задължителна такса тя трябва да е съгласувана с Вальо, ако той не иска да я съгласува може да бъде пожелателна, като не пречи който има възможност да плати 2 или колкото прецени .
            0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:plakat.jpg
Прегледи:1
Размер:218.1 КБ
ID:5606264 Идеен проект за плаката.Дайте мнения и предложения.

Коментар

Супер е !
                Особено дясната част .
                0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Първоначално публикуван от travelling Преглед на мнение
                  Супер е !
                  Особено дясната част .
                  Отзад или отпред.

Коментар

Отвсякъде
                    0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Отзад или отпред.
                      От всякъде...

Коментар

Първоначално публикуван от travelling Преглед на мнение
                        1.Според мен, ако се събира такса, която организатора не е обявил е хубаво да има ясна идея за какво се събира, за да не изпада събиращия в неловки ситуации, понеже не всички присъстващи ще са изчели и разбрали цялата тема.

2.Относно сумата 10лв за повечето не са нищо , но 20лв на човек за едно семейство с две деца над 10г са си 80лв, при положение че семейството е с ниски доходи и искат да дойдат в петък направо ги отказвате .

3.Моето мнение е , че ако има задължителна такса тя трябва да е съгласувана с Вальо, ако той не иска да я съгласува може да бъде пожелателна, като не пречи който има възможност да плати 2 или колкото прецени .
                        1.На всички които искат да дойдат и бъдат съпричастни към събора обявавам, че таксите ги събираме за да има награден фонд за състезанията.

2.Аз също съм за 10лв. на човек но според теб ние правим Офроуд събор или безплатна почивка за този който не може да си позволи друга.

3.Вальо е намерил спонсор в лицето на общината да осигури тоалетни ток и вода без пари но ако искаме други неща мисля, че е редно да си ги само финансираме.
                        ДИМИТЪР ВЪЛЕВ- ЧИЧО МИТКО /ОРИГИНАЛЪТ/
                        ЛАНДРОВЪР ДИСКАВЪРИ-1
                        0896 846 246

Коментар

Заповядай те ще има награди за всички мероприятия.Купона трябва да бъде на МАКС .Чакам озвучението от вас знаете кой е.

Коментар

Отзад или отпред.
                            Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
                            От всякъде...
                            Ей дърти маскари такива. На хубавото и дявола се радва.
                            ДИМИТЪР ВЪЛЕВ- ЧИЧО МИТКО /ОРИГИНАЛЪТ/
                            ЛАНДРОВЪР ДИСКАВЪРИ-1
                            0896 846 246

Коментар

Дясната част на плаката определено радва всички , дали да не влезе към наградния фонд ...
                              VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Понеже на мен си ми харесва състезанието по теглене на джип,се наемам да подсигуря Деликата и дълъг колан за теглене.Мога да подсигуря и награден фонд под формата на различни ракии мое производство/е,не е Джак Даниелс,но става/.Остава да го вместим в програмата.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X