Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Клуб на чревоугодниците

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Клуб на чревоугодниците

[/QСUOTE]Спретва ги Марто едни такива,обратно във водата,а колко бяло вино може да изпие едно такова говедо.[/QUOTE]
    ....в случая бири и рИкия
    Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
    Селска фурна аспух нема. Пак същият.
    В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Какво даде Господ,няма да се правим на манджии сега
      My Toyota is fantastic! 0888 912 442 / 0897 912 442

Коментар

Той дал Той взел. Рибите бяха много вкусни!
        Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.

Коментар

С тия сбирки в тесен кръг...докарахте Paladin до филии с шоколад и лютеница

Коментар

Докато някои се наканят...други се напият А иначе шоколада е класика със синьо сирене, без хляб и Ютеница

Коментар

А бе напоследък не познавам на боб. Опитвам ама...

Коментар

Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнение
                Докато някои се наканят...други се напият А иначе шоколада е класика със синьо сирене, без хляб и Ютеница
                Еееех некои си маат козунака без леб
                К мирной жизни не пригоден.
                Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от artefekt Преглед на мнение
                  А бе напоследък не познавам на боб. Опитвам ама...
                  Как тъй не познаваш, бре? Ти си хардлайнер /в смисъл твърдопиещ, или твърдо пиещ, но това е друга тема/. Бобът се вари, става и от консерва, подправя се с чесън и оцет или пък с лук и оцет /в зависимост от боба/, грабваш една бутилка истинска рИкия и .......... бобът Сичко ще ти каже като дърта циганка.
                  За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Първоначално публикуван от c_gul Преглед на мнение
                    Как тъй не познаваш, бре? Ти си хардлайнер /в смисъл твърдопиещ, или твърдо пиещ, но това е друга тема/. Бобът се вари, става и от консерва, подправя се с чесън и оцет или пък с лук и оцет /в зависимост от боба/, грабваш една бутилка истинска рИкия и .......... бобът Сичко ще ти каже като дърта циганка.
                    Тъй де, да каже ама не ще...миши се...

Коментар

Нещо напоследък божествените ми способности, ми изневеряват и няма как да нахраня половината форум с две риби ( па макар и тлъсти морски кефали), а превръщането на водата във вино никога не ми се е отдавало... Иначе рибетата ги спретнах по стара семейна рецепта, шпиковани със сланинка, лук и лимони (Верче няма да проветрява една година у тях, да не се губи миризмата, че се докарва много трудно)... Относно соловите акции - и аз съм против! Може да се види позицията ми по този въпрос десетина мнения по-нагоре... До колкото разбирам и ливадата е окосена, и агне (овца) има договорено, и фурна за ремонт има, ама организация и сериозни хора няма! Разсъхна се дружината нещо, а аз си имам достатъчно проблеми в момента, че да ви карам зорлем да си правите кефа! Ако решите нещо и имам възможност - ще играя! Ако не - здраве да е...

Коментар

[QUOTE=Asen_Daskalski;1910235]
                        Първоначално публикуван от Bat_Pepo Преглед на мнение
                        Абе,като стана въпрос за риби,я да видите Марто какво спретна преди няколко дена

[ATTACH=CONFIG]478121[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]478122[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]478123[/ATTACH][/QСUOTE]Спретва ги Марто едни такива,обратно във водата,а колко бяло вино може да изпие едно такова говедо.
                        Бъркаш ме с Бат'Марто от темата за трофейните риби... Аз на такива аджамийски водоеми не ходя, защото каквото си хвана, си го нося в къщи (или в други къщи - видно от снимките) и го ям...! Иначе и аз благородно завидях за онези плаващи шопари ( не за друго, а заради тръпката) на Бат'Марто...

Коментар

Еее,ти поне знаеш защо ги ловиш тогава,а неговото си е ялово висене.
                          My Toyota is fantastic! 0888 912 442 / 0897 912 442

Коментар

Снощи съм чел до три часа темата "Агне по хайдушки"..!!! Толкова много мерак има в нея и толкова много добрина (за масовост няма нужда да споменавам)... Що така се разсъхнаха нещата?! Не знам!

Коментар

Ами то причините са комплексни, дет се казва. Един зает сега, друг другият път... Достъпът до пеща, въпреки че пролетта на няколко пъти ходих до там и писах тук, никой не пожела. После вече щеше да е жалко да изпотъпкаме ливадата. Явно ни налегна и кризата и с нея и проблемите та всеки взе да ги решава както може. То и че ентусиазма се поизпари е също ясно, кинтите също се явяват причина или по-точно тяхното количество.... Абе сложно стана като цяло, поне при мен времето, свободното, се яви като определящ фактор.

Коментар

Абе и миналата година сме били на същия хал! Гъза знае 2 и 200! Духа го няма Ванка! Духа...

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X