Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Клуб на чревоугодниците

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • бат'Марто
    отговори
    От: Клуб на чревоугодниците

    Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
    Да ти пратя дъщерята. Тя е вегетарианец и гледа с нескрито отвращение на кулинарните ми експерименти.
    Ок,Трътка,лучец,трътка,гъбка,трътка,чушка...Ама прати го детето да го науча да хапва месце...Аа,и сланинка забравих.

    Остави коментар:


  • bojitch
    отговори
    От: Клуб на чревоугодниците

    Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
    (божич, ти си).
    Сори! Не се чувствам чревоугодник, въпреки че понякога е приемливо.

    Остави коментар:


  • Тропчо
    отговори
    От: Клуб на чревоугодниците

    Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
    Аз правя шишчета...Лучец,чушка,гъбка...
    Да ти пратя дъщерята. Тя е вегетарианец и гледа с нескрито отвращение на кулинарните ми експерименти.

    Остави коментар:


  • бат'Марто
    отговори
    От: Клуб на чревоугодниците

    Аз правя шишчета...Лучец,чушка,гъбка...

    Остави коментар:


  • Тропчо
    отговори
    От: Клуб на чревоугодниците

    Някой ми е пуснал същите съставки, но в керамична тенджера. Благодаря, но не съм убеден в резултата. Държа да отбележа, че тазвечершният ми експеримент е изцяло продиктуван от двете чаши вино, които изпих преди него. Разчитах на тукашни съвети, но рецепти не съм гледал. Сега, като размишлявам, вероятно малко гъби биха дошли добре. Поемат доста мазнина, без да им вреди. И картоф би бил полезен за отвеждане на мазнината, но той има съвсем друг начин на готвене и ще трябва да се изхвърли след подобно исдевателство (божич, ти си).

    Остави коментар:


  • Тропчо
    отговори
    От: Клуб на чревоугодниците

    Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
    От към подправки не идва ли слабо?
    Първо ще схвана взаимната поносимост на продуктите в бъркоча. После и на мерудия ще го докарам. Риган, босилек и гьозум имам с торби.

    Остави коментар:


  • Тропчо
    отговори
    От: Клуб на чревоугодниците

    Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
    Ако не е нарочно, е лошо!
    Ти за променливи гласни ли ще ми държиш сметка бе, Божко? Ще те пусна на скенера и няма да имаш пост, без поправки от мен!
    Ма, как звучи само... прЯсни. Не е пос/т/но като пресни.

    Остави коментар:


  • edoors
    отговори
    От: Клуб на чревоугодниците

    От към подправки не идва ли слабо?

    Остави коментар:


  • Тропчо
    отговори
    От: Клуб на чревоугодниците

    Ако някой е имал някакви съвети- вече е късно. Турих дупчения тигань на въглищата

    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20160918_190026.jpg
Прегледи:1
Размер:98.7 КБ
ID:5728589
    Соев сос на бъркоча, за около половин час. Бъркоч е трътки и едро- нарязан лук. Лукът ми е любимият зарзават, та сложих и бял, и червен. После, леко поливане със зехтин. ЛЕКО! Бъркане- и в тиганя
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20160918_191017.jpg
Прегледи:1
Размер:52.6 КБ
ID:5728590
    Похлупак, та да поемат по- добре пушек, а и леко да се задушат
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20160918_191123.jpg
Прегледи:1
Размер:34.9 КБ
ID:5728591
    Бъркане, тръскане... малко сиренце, за финиш. Пак с капака, за да се разтопи.
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20160918_201926.jpg
Прегледи:1
Размер:64.6 КБ
ID:5728592
    Пие се с бяло вино.
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20160918_210031.jpg
Прегледи:1
Размер:94.1 КБ
ID:5728593
    М-м-м-м-м!
    Ще ми се, да кажа, че гостбата е връх и си изяждам пръстите... ама, не е.
    Бидейки невъобразимо честен към форума и себе си, ще споделя, че лукът е поел много мазнина и има вкус на варена сланина. Сиренето придава някаква свежест, но следващия път, ще го сменя с къри или пармезан. Малко лигаво ми иде. Трътките... О-о-о-о, да! Трътките са станали невероятни. Следващия път ще им извадя перата, достойни за килията на Паисий, преди да ги пека.

    Остави коментар:


  • bojitch
    отговори
    От: Клуб на чревоугодниците

    Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
    търся прясни.
    Ако не е нарочно, е лошо!

    Остави коментар:


  • Тропчо
    отговори
    От: Клуб на чревоугодниците

    Замразени. До транжорната (на 30 км.) не ми се ходи. Ако експериментът излезе задоволителен, ще търся прясни.

    Остави коментар:


  • Kozzzec
    отговори
    От: Клуб на чревоугодниците

    Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
    След много канене, зех че си купих трътки. Имам някакви идеи, но ще приема и съвети за приготвяне, ако дойдат до 3-4 чАса.
    Преди време в магазини Д*Р продаваха печени, но ги спряха, не знам защо. От къде ги купи? Замразени, пресни?

    Остави коментар:


  • Тропчо
    отговори
    От: Клуб на чревоугодниците

    След много канене, зех че си купих трътки. Имам някакви идеи, но ще приема и съвети за приготвяне, ако дойдат до 3-4 чАса.

    Остави коментар:


  • peshunov
    отговори
    От: Клуб на чревоугодниците

    Малко вечеря ))
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:image-9fc5e15a643dd5b628915cd4dc588391154b1a7526205b384fec044d3f29a968-V.jpg
Прегледи:1
Размер:242.5 КБ
ID:5670336Натиснете снимката за да я уголемите

Име:image-5244e77c95a417a5412522d21dd2d7082c6f7c0224a2579be32f3458ab2b4e55-V.jpg
Прегледи:1
Размер:234.1 КБ
ID:5670337Натиснете снимката за да я уголемите

Име:image-fe03ef434b92baf81a52b59d9f958600719a2babd836f1e3bebf6e43b5b47b6f-V.jpg
Прегледи:1
Размер:104.1 КБ
ID:5670338Натиснете снимката за да я уголемите

Име:image-65826327166d83df08c176e32af3cf572ca53c3e51b5acab365f66dce0e10b6b-V.jpg
Прегледи:1
Размер:136.5 КБ
ID:5670339

    Остави коментар:


  • Людмил Кюковски
    отговори
    От: Клуб на чревоугодниците

    Марто с какво снимаш ?

    Остави коментар:

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
X