Първоначално публикуван от Тропчо
Преглед на мнение
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Клуб на чревоугодниците
Свий
X
-
От: Клуб на чревоугодниците
-
От: Клуб на чревоугодниците
Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение(божич, ти си).
Остави коментар:
-
От: Клуб на чревоугодниците
Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнениеАз правя шишчета...Лучец,чушка,гъбка...
Остави коментар:
-
От: Клуб на чревоугодниците
Аз правя шишчета...Лучец,чушка,гъбка...
Остави коментар:
-
От: Клуб на чревоугодниците
Някой ми е пуснал същите съставки, но в керамична тенджера. Благодаря, но не съм убеден в резултата. Държа да отбележа, че тазвечершният ми експеримент е изцяло продиктуван от двете чаши вино, които изпих преди него. Разчитах на тукашни съвети, но рецепти не съм гледал. Сега, като размишлявам, вероятно малко гъби биха дошли добре. Поемат доста мазнина, без да им вреди. И картоф би бил полезен за отвеждане на мазнината, но той има съвсем друг начин на готвене и ще трябва да се изхвърли след подобно исдевателство (божич, ти си).
Остави коментар:
-
От: Клуб на чревоугодниците
Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнениеОт към подправки не идва ли слабо?
Остави коментар:
-
От: Клуб на чревоугодниците
Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнениеАко не е нарочно, е лошо!
Ма, как звучи само... прЯсни. Не е пос/т/но като пресни.
Остави коментар:
-
От: Клуб на чревоугодниците
Ако някой е имал някакви съвети- вече е късно. Турих дупчения тигань на въглищата
Соев сос на бъркоча, за около половин час. Бъркоч е трътки и едро- нарязан лук. Лукът ми е любимият зарзават, та сложих и бял, и червен. После, леко поливане със зехтин. ЛЕКО! Бъркане- и в тиганя
Похлупак, та да поемат по- добре пушек, а и леко да се задушат
Бъркане, тръскане... малко сиренце, за финиш. Пак с капака, за да се разтопи.
Пие се с бяло вино.
М-м-м-м-м!
Ще ми се, да кажа, че гостбата е връх и си изяждам пръстите... ама, не е.
Бидейки невъобразимо честен към форума и себе си, ще споделя, че лукът е поел много мазнина и има вкус на варена сланина. Сиренето придава някаква свежест, но следващия път, ще го сменя с къри или пармезан. Малко лигаво ми иде. Трътките... О-о-о-о, да! Трътките са станали невероятни. Следващия път ще им извадя перата, достойни за килията на Паисий, преди да ги пека.
Остави коментар:
-
От: Клуб на чревоугодниците
Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнениетърся прясни.
Остави коментар:
-
От: Клуб на чревоугодниците
Замразени. До транжорната (на 30 км.) не ми се ходи. Ако експериментът излезе задоволителен, ще търся прясни.
Остави коментар:
-
От: Клуб на чревоугодниците
Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнениеСлед много канене, зех че си купих трътки. Имам някакви идеи, но ще приема и съвети за приготвяне, ако дойдат до 3-4 чАса.
Остави коментар:
-
От: Клуб на чревоугодниците
След много канене, зех че си купих трътки. Имам някакви идеи, но ще приема и съвети за приготвяне, ако дойдат до 3-4 чАса.
Остави коментар:
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Остави коментар: