От: Клуб на чревоугодниците
Е нЕмам думи. 31 години съм живял в неведение.
Ма тва много арно бе Бат Пепо,а Аз да не съм разбрал, при положение че без така направени чушки(без млякото) не сядам на масата.
ЕВАЛА!!!!
Първоначално публикуван от Bat_Pepo
Преглед на мнение
Ма тва много арно бе Бат Пепо,а Аз да не съм разбрал, при положение че без така направени чушки(без млякото) не сядам на масата.
ЕВАЛА!!!!
Аз го правя така - в много гъсто кисело мляко слагам копър,счукан чесън и сол,разбърквам хубаво,добавям чушките и в хладилника,докато изстине ракията.Хубаво е чушлетата да се намачкат в млякото,за да си пуснат соса
СтанАл съм гарантирано преди 10, да не кажа че и по-рано. Не идването преди обяд е по две причини-готвач идва в 12, а и слънцето пече в градината. После е сенка и хладинка
Коментар