Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пикник по повод на годишнината на OFFRoad-Bulgaria.com

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов
    Първоначално публикуван от quadra
    Просто трябва да отидем по-рано, както беше планирано, без игрички в пясъчника на Goldy
    Приятелю, ако те е страх от пясъчника просто не идвай.
    Ти изобщо мислиш ли за нещо друго освен за да се завреш там до ушите?
    Нали милион пъти казах че аз ще водя другата колона, стига вече с този егоистичен подход, ти знаеш пътя, ти ще доведеш тези с джиповете. Ако не искаш пусни Йори да ги води, пък ти и който там иска като се накаляте достатъчно ще дойдете. Като малките деца ей богу. Обяснявам ти че си натоварен с определени организационни ангажименти, а ти не та не, "първо ще поджапаме пък после ще дойдем"...
    Много съжалявам че няма как да се скъсам на две и да водя и двете колони, така че дай да не го коментираме вече че станахме за смях.
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от ves1
      Прогнозата е доста кофти за утре http://www.wunderground.com/global/stations/15614.html
      мисли ли сте за алтернативен вариант? Или за промяана на датата?
      Тия са далече Виж тука : http://weather.digsys.bg/c/index.pl%...lang=_bul.html

Коментар

Чудесно, още веднъж мойта теза да стигнем до там за половин час, пък после който иска да се поокаля наоколо да ходи
        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

В 9:00 съм с три каси бира пред Голди.
          Нещо друго?

Коментар

Първоначално публикуван от kinex
            Нещо друго?
            Мда.Наденица,суджук,бекон ,ама по месен,сланинка за мазане на скарата и.........месо /паржоли/за ядене. За прдпочитане вратни.
            B+

Коментар

Аз да питам иска ли някой да ме вземе щото много лошо си навехнах кракът и няма да мога да карам, а този път много искам и аз да дойда
              пък и до голди такси-то ще ми излезе от солено по-солено. Пък и ако няма кой да ме земе оттук поне за нагоре ще трябва... ако се добера до там де...

Коментар

Първоначално публикуван от vokel
                Нещо друго?
                Мда.Наденица,суджук,бекон ,ама по месен,сланинка за мазане на скарата и.........месо /паржоли/за ядене. За прдпочитане вратни.
                Ако това е твоя отговор на моя въпрос:-Нещо друго? да ти кажа че свадбата ми излезна по евтино.

Коментар

А да питам последно ще има ли група която тръгва по късно ,щото моита камьонетка маи към обят ще готова

Коментар

да си изкарте добре
                    дано не ви е горещо времето и очакваме мнооооого снимки

Коментар

Първоначално публикуван от vokel
                      Нещо друго?
                      Ако това е твоя отговор на моя въпрос:-Нещо друго? да ти кажа че свадбата ми излезна по евтино.
                      Виждам ,че се смееш ,ама от майтап неразбираш. А сватбата ти е излезнала по евтина ,защото е имало по-малко хора ,от колкото се очакват утре на "Бонсови поляни" Така ,че се подготви хубаво за "втора сватба"
                      B+

Коментар

Не бе колега. Разбирам от маитап ама тез меса няма как да ги донеса от Кърджале в тая жега. Вземи ти месата а ако трябва още бира кажете щото три каси вече са в багажника. Разбрах че имало там на тез ливади рекичка кадето да ги истудим.

Коментар

Насов, ако си някъде около бул. България, аз ще тръгна около 8,30 сутринта от кръстовищто на България и Гоце Делчев. Но ще се връщам още на обяд. Ако искащ звънни - 0887590528
                          LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                          www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

плиска

Коментар

Първоначално публикуван от Насов
                              плиска
                              Наблизо си ми (Редута). Ще имам 1 място. Дай си ГСМ на ЛС.
                              Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов
                                Просто трябва да отидем по-рано, както беше планирано, без игрички в пясъчника на Goldy
                                Приятелю, ако те е страх от пясъчника просто не идвай.
                                Ти изобщо мислиш ли за нещо друго освен за да се завреш там до ушите?
                                Нали милион пъти казах че аз ще водя другата колона, стига вече с този егоистичен подход, ти знаеш пътя, ти ще доведеш тези с джиповете. Ако не искаш пусни Йори да ги води, пък ти и който там иска като се накаляте достатъчно ще дойдете. Като малките деца ей богу. Обяснявам ти че си натоварен с определени организационни ангажименти, а ти не та не, "първо ще поджапаме пък после ще дойдем"...
                                Много съжалявам че няма как да се скъсам на две и да водя и двете колони, така че дай да не го коментираме вече че станахме за смях.
                                Нищо егоистично не виждам в това да мина по най- краткия път през деретата и да стигна с около половин час преди тебе.
                                Цялото това нещо беше само предложение, което явно не срешна привърженици. Явно хората с твойте разбирания са повече в този форум отколкото ми се иска.
                                LZ1VMH

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X