Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Клубна тениска.... е готова вече

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• дори има и боксери с надпис отпред - железния кон....

Коментар

• Ами днес е 30 кво да кажа
      Иначе:
      Втората по същия начин , като първата, на вместо GAD, да пише litlleGAD.
      Нече искам да се бъркам нито да натяквам нещо, но мисля че много по добре би му стояло "little" отколкото "litlle". Но все пак синът ти си знае!

Това го пиша зада не стане някоя голяма грешка все пак ще се показваме пред хора с тениските
      о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

• литъл ГАД отпадна
        остана само долемия и автентичния

Коментар

• Севдо(Дисем) плати при мен 24 лв.
          LZ1VMH

Коментар

• Първоначално публикуван от stojan_defender-a
            Ами днес е 30 кво да кажа
            Иначе:
            Втората по същия начин , като първата, на вместо GAD, да пише litlleGAD.
            Нече искам да се бъркам нито да натяквам нещо, но мисля че много по добре би му стояло "little" отколкото "litlle". Но все пак синът ти си знае!

Това го пиша зада не стане някоя голяма грешка все пак ще се показваме пред хора с тениските
            Сине, благодаря ти!!!
            Че и LittleGAD e на твойте години и щеше яко да ме подиграва за "правописната" грешка, добре че се отказа....!

Коментар

• К'ВО СТАВА С ТЕНИСКИТЕ?????????????
              На 15-16 требе да съм с тениска, за да ме познават хората!!!
              За да не стане като с Обера, аз му казвам, че съм ГАД, а той - Не ти личи...!

Коментар

• Брей, ке ги има ли тениските за 15-16 него месец... ???
                Ке те тепам, да знаеш.............(на Войната) !!!!

Коментар

• Първоначално публикуван от GAD
                  Брей, ке ги има ли тениските за 15-16 него месец... ???

1- ГАД престани да мрънкаш
                  2 - УТРЕ - 5.07 - изчезвам за Карлово и ес прибирам в Събота вечерта.В неделя пускам тениските.Който дал - дал.
                  3- ЩЕ СТАНАТ ДО 15 (надявам се), но незнам как ще е доставянето до Стоян дифендъра и до Димитър
                  4 - следващият път ще са още по-шубави.
                  и 5 скъпо ГАДче.......за войната ще видим кой кого, къде и по колко пъти

Коментар

• Ако няма къде да спиш, имам къща в Карлово...?!
                    Там ли ги печатате тениските, щото дядо ми е собственик на текстилната фабрика(преди 09.IХ. 1944г.)?!

Коментар

• Първоначално публикуван от GAD
                      Ако няма къде да спиш, имам къща в Карлово...?!
                      Там ли ги печатате тениските, щото дядо ми е собственик на текстилната фабрика(преди 09.IХ. 1944г.)?!
                      Не се притеснявай за отсядането и в Карлово, тя е голямо момиче и ще се оправи !
                      [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
                      [/FONT]________________________________________
                      [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
                      [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
                      [/CENTER]
                      [/CENTER]

Коментар

• Първоначално публикуван от didkata_s
                        Първоначално публикуван от GAD
                        Брей, ке ги има ли тениските за 15-16 него месец... ???

1- ГАД престани да мрънкаш
                        2 - УТРЕ - 5.07 - изчезвам за Карлово и ес прибирам в Събота вечерта.В неделя пускам тениските.Който дал - дал.
                        3- ЩЕ СТАНАТ ДО 15 (надявам се), но незнам как ще е доставянето до Стоян дифендъра и до Димитър
                        4 - следващият път ще са още по-шубави.
                        и 5 скъпо ГАДче.......за войната ще видим кой кого, къде и по колко пъти

1.Не мрънкам, а мръвкам...!
                        2.Ти си знаеш....
                        3.Глей да станат..! Стоян дифендъра може да си я получи от мен в Пловдив, а на Димитър мога да я пратя с куриер, щом ти не можеш.
                        4.Надявам се да не са наистина по-шубави, т.е. да са за зимата?!
                        5.Кой - кого е ясно, за колко пъти, не гарантирам......!
                        Имай предвид, че и други чакат и...
                        КЕ ТЕ УТЕПАТ БЕ ДИДКАС......!

Коментар

• Дидке виж щом ГАД си предлага услугите това с куриера може да отпадне!!! Щеотскоча да лукойла да си я взема на 15(макар че много ми се идва и на похода)
                          ГАД щесъм ти задължен!!!
                          о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

• Ходенето до Карлово отпада господа. остава да доизпипам едон лого и ги пускам......днес сутринта се видях с жената - доуточнихме всичко.

Коментар

• Суперрр
                              не че искам да ти се бъркам ама защо не пуснеш една таблица с това кой каква иска че да не се получи грешка! нали преди беше правила такива ама нали някои не платиха и затова
                              о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

• ЕТО КОЙ, КЪДЕ И КОЛКО Е ПЛАТИЛ

А ЕТО И ПОРЪЧКИТЕ

МОЛЯ ДА ПОГЛЕДНЕТЕ ДАЛИ НАДПИСИТЕ "ОТ ПРЕД" И "НА ГЪРБА" СА ТОЧНИ - ДА НЕ СЪМ РАЗМЕНИЛА НЕЩО

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X