К'ВО СТАВА С ТЕНИСКИТЕ?????????????
На 15-16 требе да съм с тениска, за да ме познават хората!!!
За да не стане като с Обера, аз му казвам, че съм ГАД, а той - Не ти личи...!
Брей, ке ги има ли тениските за 15-16 него месец... ???
Ке те тепам, да знаеш.............(на Войната) !!!!
1- ГАД престани да мрънкаш
2 - УТРЕ - 5.07 - изчезвам за Карлово и ес прибирам в Събота вечерта.В неделя пускам тениските.Който дал - дал.
3- ЩЕ СТАНАТ ДО 15 (надявам се), но незнам как ще е доставянето до Стоян дифендъра и до Димитър
4 - следващият път ще са още по-шубави.
и 5 скъпо ГАДче.......за войната ще видим кой кого, къде и по колко пъти
Ако няма къде да спиш, имам къща в Карлово...?!
Там ли ги печатате тениските, щото дядо ми е собственик на текстилната фабрика(преди 09.IХ. 1944г.)?!
Не се притеснявай за отсядането и в Карлово, тя е голямо момиче и ще се оправи !
[CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT="]®
[/FONT]________________________________________
[CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
[/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
[/CENTER]
[/CENTER]
Брей, ке ги има ли тениските за 15-16 него месец... ???
Ке те тепам, да знаеш.............(на Войната) !!!!
1- ГАД престани да мрънкаш
2 - УТРЕ - 5.07 - изчезвам за Карлово и ес прибирам в Събота вечерта.В неделя пускам тениските.Който дал - дал.
3- ЩЕ СТАНАТ ДО 15 (надявам се), но незнам как ще е доставянето до Стоян дифендъра и до Димитър
4 - следващият път ще са още по-шубави.
и 5 скъпо ГАДче.......за войната ще видим кой кого, къде и по колко пъти
1.Не мрънкам, а мръвкам...!
2.Ти си знаеш....
3.Глей да станат..! Стоян дифендъра може да си я получи от мен в Пловдив, а на Димитър мога да я пратя с куриер, щом ти не можеш.
4.Надявам се да не са наистина по-шубави, т.е. да са за зимата?!
5.Кой - кого е ясно, за колко пъти, не гарантирам......!
Имай предвид, че и други чакат и... КЕ ТЕ УТЕПАТ БЕ ДИДКАС......!
Дидке виж щом ГАД си предлага услугите това с куриера може да отпадне!!! Щеотскоча да лукойла да си я взема на 15(макар че много ми се идва и на похода)
ГАД щесъм ти задължен!!!
Суперрр
не че искам да ти се бъркам ама защо не пуснеш една таблица с това кой каква иска че да не се получи грешка! нали преди беше правила такива ама нали някои не платиха и затова
Коментар