[CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT="]®
[/FONT]________________________________________
[CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
[/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
[/CENTER]
[/CENTER]
1. Краси team-atvracing
2. DEK
3. superMAX
4. Dodo_x
5. dani
6. go go go
Фланелките, който са поръчани с картинката (джипа) ще станат по-късно. Има проблем с логото - трябва да е в COREL векторно.Ако някой може да го направи моля да помогне.
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
момчета както разбрах доста хора искат да си получат тениските за мероприятието "Копривщица-Бунтовна-Стрелча.15-16 юли, поход на ЛРЕнтусиастс"....
моля който ще ходи и иска за тогава да си получи тениската да драсне по някой ред, че да ги отделя техните....а и ще трябва с някои от ходещите на разходката да се разбера да ми гу дам да ги занесе
момчета както разбрах доста хора искат да си получат тениските за мероприятието "Копривщица-Бунтовна-Стрелча.15-16 юли, поход на ЛРЕнтусиастс"....
моля който ще ходи и иска за тогава да си получи тениската да драсне по някой ред, че да ги отделя техните....а и ще трябва с някои от ходещите на разходката да се разбера да ми гу дам да ги занесе
желаещи........
Дидка, ако в л.с. до теб момците, които
искат да получат фланелките си на 15 се
доуточнят, аз бих могъл да ги взема когато
и от където ти е удобно.Просто звънни!
До скоро!
ми с никой не се доуточнявам на ЛС за взимане за 15
а това ми беше идеята - един да ги вземе и да ги занесе......
значи може да разчитам на теб за това??
но трябва да знам кои от поръчалите ще са там
от темата разбрах, че от поръчалите ще са
ти
булдога
Дисем
Едобг
ГАД
Голди
Стоян дифендъра
кинекс
рейчфюрер........(тези двамата поръчаха тези дни)
Хммм....... туко виж и аз взема да цъфна за второто издание на тая война...... ще е интересно...
[CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT="]®
[CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
[/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
[/CENTER]
[/CENTER]
аа недей недей.... теб бързо ще те открия в храсталаците по...... аромата
Споко, аз ще се дегизирам с някакъв.....................парфюм.........
[/CENTER]
[/CENTER]
Коментар