Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Клубна тениска.... е готова вече

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• То тук до бой се е стигнало до като ме нямаше.
    LZ1VMH

Коментар

• Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов
      То тук до бой се е стигнало до като ме нямаше.
      Хахаха...... каде го видя пък тоя бой
      [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
      [/FONT]________________________________________
      [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
      [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
      [/CENTER]
      [/CENTER]

Коментар

• Днес (09.07) пускам поръчката. Ще са готови до 15.07.

Фланелки ще получат

Поръчал

1. Buldog - 4 бр.
        2. balkanjiata - 2 бр
        3. disem - 2 бр
        4. Edobg - 2 бр
        5. GAD - 1 бр
        6. Goldy - 2 бр
        7. gele - 3 бр
        8. quadra - 1 бр
        9. Evgeni Enduro - 2 бр
        10. Димитър - 1 бр
        11. Didkata_s - 2 бр
        12. Жоро XR 600 - 2 бр
        13. sabin - 1 бр
        14. Skorpion_BG - 2 бр
        15. stojan_defender-a - 1 бр
        16. Асен Василев - 1 бр
        17. jordantcho - 2 бр

За следващият път остават

1. Краси team-atvracing
        2. DEK
        3. superMAX
        4. Dodo_x
        5. dani
        6. go go go

Фланелките, който са поръчани с картинката (джипа) ще станат по-късно. Има проблем с логото - трябва да е в COREL векторно.Ако някой може да го направи моля да помогне.

Коментар

• Нали ти го пратих векторно брей!!!!!
          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

• Поръчката е пусната. Евентуални промени на тези неща - https://htftp.offroad-bulgaria.com/d...5%e4%ed%e8.JPG
            биха били МНОГО трудни

промяната в размера на една от тениските на ДИСЕМ е направена

Коментар

• момчета както разбрах доста хора искат да си получат тениските за мероприятието "Копривщица-Бунтовна-Стрелча.15-16 юли, поход на ЛРЕнтусиастс"....

моля който ще ходи и иска за тогава да си получи тениската да драсне по някой ред, че да ги отделя техните....а и ще трябва с някои от ходещите на разходката да се разбера да ми гу дам да ги занесе

желаещи........

Коментар

• Аз съм желаещ да ми бъде донесена фанелката Ако може да
                о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

• Първоначално публикуван от didkata_s
                  момчета както разбрах доста хора искат да си получат тениските за мероприятието "Копривщица-Бунтовна-Стрелча.15-16 юли, поход на ЛРЕнтусиастс"....

моля който ще ходи и иска за тогава да си получи тениската да драсне по някой ред, че да ги отделя техните....а и ще трябва с някои от ходещите на разходката да се разбера да ми гу дам да ги занесе

желаещи........
                  Дидка, ако в л.с. до теб момците, които
                  искат да получат фланелките си на 15 се
                  доуточнят, аз бих могъл да ги взема когато
                  и от където ти е удобно.Просто звънни!
                  До скоро!
                  Да живей куманизъма!

Коментар

• ми с никой не се доуточнявам на ЛС за взимане за 15
                    а това ми беше идеята - един да ги вземе и да ги занесе......

значи може да разчитам на теб за това??

но трябва да знам кои от поръчалите ще са там
                    от темата разбрах, че от поръчалите ще са
                    ти
                    булдога
                    Дисем
                    Едобг
                    ГАД
                    Голди
                    Стоян дифендъра
                    кинекс
                    рейчфюрер........(тези двамата поръчаха тези дни)

Коментар

ми с никой не се доуточнявам на ЛС за взимане за 15
                      а това ми беше идеята - един да ги вземе и да ги занесе......

значи може да разчитам на теб за това??

Е, хубава работа! Разбира се.
                      Няма да ме затрудни, нито преу-
                      мори! Когато и където ти е удобно!
                      Да живей куманизъма!

Коментар

• Е, и аз няма да се преуморя с теб Дидке,
                        ако стане някой фал с Балканджията аз съм насреща,
                        пък и в момента съм в отпуска...!!!

Коментар

• на гтеб ще ти намеря уморително занимание преди второто издание на войната да не ми бягаш много-много по баирите

Коментар

• Хммм....... туко виж и аз взема да цъфна за второто издание на тая война...... ще е интересно...
                            [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
                            [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
                            [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
                            [/CENTER]
                            [/CENTER]

Коментар

• аа недей недей.... теб бързо ще те открия в храсталаците по...... аромата

Коментар

аа недей недей.... теб бързо ще те открия в храсталаците по...... аромата
                                Споко, аз ще се дегизирам с някакъв.....................парфюм.........
                                [/CENTER]
                                [/CENTER]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X